Başlangıç seviyesi için zorlayıcı olabilir :)kolay gelsiin tebrik ederim çok güzel yapmışsın bence .birşey sormak istiyorum focus t 25 naısl bir program bir begginer ın yapabilceği birşey mi
motivasyonumu kaybettimroxen2303 nerelerdesin? Devam etmiyor musun?
Kötümotivasyonumu kaybettim
Bennnn:/ ama bir türlü devamı gelmiyor..konu sahibiBen de başlamak istiyorum. Bahar yaklaştı, grldi diyet ve spor zamanı... Katılacak olan var mı
spor salonu üyeliği yaptırdım bugün , salon için kendime yeni bir antrenman ayakkabısı aldım bakalım bunlar motive edecek mi beni..yarın başlıyorum salonaBennnn:/ ama bir türlü devamı gelmiyor..konu sahibiroxen2303 ciğimin de motivasyonu düşmüş..roxen motivasyonunu da al gel
birlikte başlayalım:)
Hadi bakalımspor salonu üyeliği yaptırdım bugün , salon için kendime yeni bir antrenman ayakkabısı aldım bakalım bunlar motive edecek mi beni..yarın başlıyorum salona
bende çok ümitli değilim inan ki bakalım ne olacak devam edecek miyimHadi bakalımben bişey bulamadım beni motive edecek:/
Et yaaa edelim hatta:/ hava çok soğuk olmasa ben dışarı çıkıcam ama 0 ın altı ve en az bir ay daha böylebende çok ümitli değilim inan ki bakalım ne olacak devam edecek miyim
yüzme imkanım olsa koşarak giderdimEt yaaa edelim hatta:/ hava çok soğuk olmasa ben dışarı çıkıcam ama 0 ın altı ve en az bir ay daha böyletek ümidim havuza gitmek,ona bi başlasam gerisini getiricem ama bakalım
Ben de bugün sesleneyim diyordum sana
bende devam ediyorum salondaBen de bugün sesleneyim diyordum sana
Dün başladım tekrar evde hareket yapmaya, az biraz da dışarda bebeğimle yürüyüş yapıyoruz.
Spor salonu di mibende devam ediyorum salonda
evet spor salonuSpor salonu di miben evin salonundan pek çıkamıyorum, hava buz gibi
Bu defa sımsıkı oluruz inşallah,nihayete kavuştururuz şu işi