26 haftalık dogum :(

Ayy okuduklarıma inanamıyorum. Ya hem kendini hem bebeği öldürseydi ? Bunu yapan bebeğine nasıl bakar ? Psikoloj değil bunu direkt hastanete kapatmanız lazım. Kusura bakmayın, Allah bebişe sağlıkk versin ömür versinn inşallahhh

Cok cok gecmiş olsun bebek için dua edicem bol bol
Bir aya toparlar diye düşünüyorum ben de bu arada bir ay içinde anne ve baba psikolojik destek alıp kendilerini hazırlarlarsa ve umutlu bakarlarsa sorun kalmaz diye düşünüyorum.İnsallah hersey yolunda gider.Pozitif bakın.Tıp cok ilerledi.Anne yalnız kalmazsa sevdiği insanlar yanında olup desteklerini esirgemezlerse güzel olur diye düşünüyorum.Doğum sonrası depresyon diye de birsey var cünkü anladıgım kadarıyla öncesinde de sorunları var.Hepimiz kötü günler yasıyoruz ama asıyoruz,korkmayın,cabalayın ailece tavsiyem bu olabilir.

Canim inşallah bebise bisey olmaz rabbim korusun anneminden kilo yuzunden psikolojisi bozuldu diyosun keske bende cok kilo alsaydimda tek derdim bu olsaydi 38haftalikken kalbi durdu kizimin sezeryanla aldilar bir sene olacak rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin

hepimiz dua ediyoruz cnm Rabbim o melegi babasina sizlere bagislasin insAllah toparlanir kücük prens :)

Olayin ic yüzünü bilmiyoruz, yengen doktorlarin dedigi gibi kendimi yapmis yoksa bir kaza sonucumu oldu bilemiyoruz, hic birimizin akli mantigi almiyorki.. böyle birseyin mümkün oldugnu bile ilk defa duyuyoruz.

insan oglu büyük konusmamak kinamamak gerek. insan oglunun mayasinda varsa böyle birsey, demeki hepimizin basina gelebilicek bir durum... bir cinet geciripte ailesini kursuna dizende insan oglu yeni dogan bebeginin göbegini kesip cöpe atanda bir insanoglu..
bu sözlerim yengenize karsi olan ön yargili arkadaslarimiza..

insAllah yengenizin basina bir kaza sonucu bunlar gelmis olsunda, bundan sonrasi icin bebek icin endiselenmiyelim.. ne güzel demissiniz anneniz bakar siz yardim edersiniz, oda tedavi gördügü sürece bebege alisir sever insAllah. yoksa ilerde anne diyince o yavrucak, ona bunlari hani yürek anlatabilir

Rabbim yardimciniz olsun

Son düzenleme:
Yalniz dikkatimi çeken bir durum var sizin ailenin gelini ve damadi daha dogmamis bebeklerin canina kast ediyor nasil bir talihsiz tesadüfler zinciridir bu...teyy allahim..yengenizin ve eski esinizin cocuklariniz dan uzak tutmalisiniz bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 20 kilo almistim hamileyken begegim cok iriydi sabaha kadar yatakta inim inim inliyodum ama genede bebegimin erken dogmasindan cok korkuyodum hatta en buyuk kavusum premature dogmasiydi gelisimini tamamlamicak diye dusunur mafolurdum.annelik insani bambaska bir boyuta tasir kusura bakmayin yengeniz bencilmis sirf fizigi bozuluyo diye bebeginin hayatini tehlikeye sokmus o bebek olebilirdi bihala tehlikesi var yazik degilmi anne karninda gecirecegi zamani makinalara bagli olarak geciricek ve cigerlerinde ve kalbinde sorunlar olucak boyleleri hamile kalmasin ya nefret ettim yengenizden

Cnm rabbim sifa versin.. kilosu cok iyi masallah. Ben 2012 de 25 haftalik dogum yaptim. Ikiz. Biri ne yazikki kaybettik ama dogumds enfeksiyo beyin kanamasi vs yuzunddn. Oburu ise 680 gram dogdu. Cok sukurki cok iyi daha 1.5 yasinds ama yakaladi bile yasitlarini. Bi sorunu yok sukur. Annenin buyuk soruari vardi demek belkide abinizle.. Abiniz demek istemiyebilir. Ama ne olursa olsun bu cok kotu bisi.. allah affetsin ve sifa versin..

Çok geçmiş olsun. Inşallah minik yavru tez zamanda iyileşir.
Ben de hamileyim. Bütün hayatım bebeğim, ona bir zarar gelmesin düşüncesiyle hareket ediyorum her saniye. O yüzden bi annenin bilerek bunu yapacağına inanmıyorum. Eğer dr un söylediği gerçekse çok ama çok ciddi psikolojik hastalığı vardır. Yoksa hiçbir anne kiyamaz yavrusuna. Inşallah iyileşir minik prens yaşama sımsıkı tutunur.

Son düzenleme:
ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, doğum yaptığım zamanlar aklıma geldi de gözlerim doldu yine. eğer olay doğruysa yengeniz psikolojik tedavi görmeli.

Arkadaşım siz ağabeyinize destek olmaya devam edin. Annem ebe hemşiredir. Anlatırdı zaman zaman doğum hikayeleri. 5,5 aylık bir bebeği doğurduğundan bahsetmişti bir seferinde. Üstelik bu teknolojinin 10da 1i yokken. En az 15-20 sene önceden bahsediyordu. " Rabbim yaşatmaya karar verdiyse kimse önünde duramaz, bebek sağlıkla büyüdü maşallah" demişti. Korkmayın, dua edin

Son düzenleme:
o bebeğe nasıl kıydı bilemem ama ölme ihtimalide vardı. belki halen var. su kesesini kendisi açmış birde. allahtan umut kesilmez ama. inşallah evine döner.

Boyle birsey olamaz ya! Su kesesini nasil patlatir bir anne erken dogsun diye? Umarim boyle birsey yoktur. Cok sinir bozucu ya. İlk hamileligimde 25 ikincide 24 kg aldim cok zor bi hamileligim oldu. Hic alsinlar sunu dogsun demedim!nedir bu kilo takintisi bayanlarda ya? İnanamiyorum hala
Allah uzun omur versin bebege insallah hersey yolunda gider o haftalarda dogan bircok pramature bebek biliyorum. İcinizi ferah tutun.

Son düzenleme:
Hamileyken insan normal piskolojide olmuyor hemen yengeyi katil yaptiniz...hem anneye hem babaya destek olmali bu durumda dava, cocuga biz bakariz gibi sozler acimasizca...yapici olmali yikici degil....

Hamileyken hormonlar degisiyor diye siz de psikopatligi normal gostermeyin Allah askina.
O kadar da uzun boylu degil. Hamilelik travma yasamak degildir, insani kendi evladinin canina kastedecek kadar degistirmez.

Bal gibi katil ruhlu, ya da asiri derecede psikolojisi bozuk. Kendisinin veya baskasinin canina kastedecek kadar kendini bilmeyen birinin yeri akil hastanesidir. Ciddi soyluyorum bunu. Boyle insanlarin hem kendisinin hem de cevresindekilerin, hele de savunmasiz bir bebegin can guvenligi tehlikededir cunku. Iceride tedavi edilmeli. Bu oyle basit bir psikolojik rahatsizlik degil, cok ciddi boyutta. Tedavisinden sonra da yargilanmali, gerektigi cezasini almalidir. O savunmasiz bebek kendini savunamaz, ama insallah devlet onun hakkini arayacak, onun hayatini bile isteye tehlikeye atan bir insana sozumona annesi bile olsa gereken cezayi verecektir. Adli bir vaka bu. Insanin daha dogmamis, ama canli kanli evladini oldurmek istemesi insanlikta gelinebilecek son nokta herhalde. Allah herkese akil, fikir, hidayet, ve vicdan versin.

ben akil sagligini kaybettigini dusunuyorum.
iyi bir tedaviden gecmeden bebekle yalniz birakilmasin.
insallah iyilesir bebek

Benim yaşadıklarımla bu olayı nasıl bagdaştırdınız pes dogrusu .......Ayrıca yengem yüzde yüz bebegin su kesesini patlattı bebeginin canına kast etti gibi bir cümlede sarf etmedim dikkatlice tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.....
Annemin anlattıgına göre Dün gece 2 gibi annemiz kendine gelmiş öyle birşey olmadıgını sadece malum aşırı kiloları yüzünden çok fazla terledigini ve duşa girdigini malum kadınsal temizligini göbeginden dolayı oturarak yapamadıgı için ayakta yaparken biranda dengesini kaybedip düştügünü ve o anda kanla karışık suyunun geldigini söylemiş.Abim ve yengem aynı hastanede doktorluk yaptıkları için başka bir doktor daha kontrol etmiş ve rahimde degil vajinada kesikler oldugunu su kesesinin rahim açılmadan yırtılmasının imkansız oldugunu söylemiş .Düşme ve darbenin sebep olabilecegi bir yırtılma oldugunu söylemiş.Hangi doktor dogru söylüyor yada o anda ne yaşanıldıgını bir allah birde kendisi biliyor.Bizim derdimiz bu degil şaunda zaten tek istegimiz bebegimizin iyileşmesi.Bu sabah babasını almışlar yanına dokunmadan görebilmiş sadece ve yurt dışında küçük dogan bebeklere yapılan bir igne varmış daha çabuk toparlanmasını saglayan o igneden getirtilecekmiş.Dua eden arkadaşlardan allah razı olsun .

Hamileyken insan normal piskolojide olmuyor hemen yengeyi katil yaptiniz...hem anneye hem babaya destek olmali bu durumda dava, cocuga biz bakariz gibi sozler acimasizca...yapici olmali yikici degil....

Ben öyle birşey demedim ...En başından beri söylüyorum bu bebegi çok istiyorlardı yengemin böyle birşey yapabilecegini aklım almıyor diye.Ben sadece doguma alan doktorun aileye yaptıgı açıklamadan bahsettim.Ve olayın iç yüzünü bilmedigim içinde önce bir bebegimiz iyileşsin abim ne yapacagına karar versin gerekirse ben bakarım annem bakar büyür gider yavrumuz dedim.Eger gerçekten böyle birşey yapmışsa zaten bu durumdaki bir kadına bebek teslim edilmez öyle degilmi.Ama yine söylüyorum bu bebegi bu kadar uzun bir süre bekledikten sonra yapabilecegini sanmıyorumki zaten 5 hafta sonra bebegi alacaklardı sezeryanla.

Ben bir annenin bilerek su kesesini yirtabilecegine ihtimal vermiyorum. Kadinin zaten kalp sorunlari varmis tansiyonu filan ciktiysa boyle nedenlerden plasenta ayrilmis ve suyu gelmis olabilir. Ben o suyunda bilmeyen bi kisi tarafindan itinayla patlatilabilecegini zannetmiyorum yanlis bi harekette kan kaybedip kendi canini tehlikeye atabilir. Allah yardimciniz olsun canim bebek insallah yasar rabbim uzun omurlu saglikli olmayi nasip etsin. Cok zor Allah korusun bizde hamileyiz boyle konulari gorunce uzuluyorum Rabbim evlatlarimizi korusun insallah zamanlica dogmalarini nasip etsin.

Amin canım ya rabbim bu durumda olan tüm bebekleri ailelerine saglıklı bir şekilde kavuştursun .Bizimki hamile olup bebegini bekleyenlere saglıkla gününde dogumlar nasip etsin.Bebek isteyip sahip olamayan herkesede rabbm en kısa zamanda hayırlısıyla evlat bahşetsin.

Benim bir hocamın bebeği 6 aylıkken doğdu, 3 ay küvezde kaldı ve bebeği yaşattılar, çok minik ve çok küçüktü, görseniz bebek diyemezsiniz...
Ama o bebek bile yaşadı, yaşatıyorlar arkadaşım, dualarınızı eksik etmeyin, prematüre bebekleri de yaşatıyorlar artık...
Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah, büyük geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…