Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş kızlar ya bebegimizin cinsiyeti erkek annemiz hala kendine gelemedi bundan bir saat önce falan rahimdeki yaralara dikiş atılıyordu.Şu anda annem yanında abimin babamda yarın sabaha allah kısmet ederse orda olucak.İki kez kalbi durmuş bebegimizin.El parmakları yapışıkmış inş şu zor günleri atlatırsa ameliyatla düzelebilecek birşey onun haricindede şaunlık allaha şükür başka bir sıkıntısı yokmuş.Yengem için birşey diyemiyorum çok istemişti hamile kalmayı bilmiyorum inş bebegimiz düzelcek.Annem resmini yollamış daha minicik kurban olurum veren allaha üzerinde et bile yok sırf deri allahım hamilelerin duasını kabul edermiş bende bol bol dua ediyorum yegenim için.
Psikologa gidiyor demiştin, bu kadar büyük psikolojik sıkıntısı olduğunu kimse bilmiyor muydu? Kilo aldı diye karnındaki bebeğini canlı yada ölü çıkartmak isteyen birine bebeği emanet etmeyeceksiniz değil mi?
Canım aynı şehirde olmadıgımız için tam olarak olay nasıl olmuş bilmiyorum ama doguma alan doktor öyle söylemiş.
bende hamileyim yemin ediyorum dha yeni ögrendim insanın suyunu kendinin de patlatabilecegini..
Doktorun böyle bi durumda şikayetçi olması gerekmiyor mu?
Bu direk adli vaka bence..
Belki de açılmıştır eger açmadıysa o doktorun ettiqi yemine de yazıklar olsun böyle bi kadınada..
Yani cana kasıta giriyor ama hastanenin prosedürü nasıldır yada doktor ne yapmıştır bilmiyorum.Abim çok üzgün oldugu için pekde bir şey soramıyorum olayla ilgili.Saat başı arıyor arıyorum tek dedigi ogluma dua et abim onu daha fazla üzmemek için neden oldu nasıl oldu diyemiyorsunuz.Bebegimiz iyileşsin inş da ondan snra ne yapacagı abime kalmış ben bakarım annem bakar bir şekilde büyütürüz yavrumuzu yeterki o iyi olsun
dehşete düştüm resmen Rabbim o küçük masuma acısın inşaallah. görecek günü varsa yaşar Allah nelere kadir. ama yaşasa sağlıklı bi bebek olsa bile (inşaallah olur) o anne tedavi edilmeden bebek verilmememli, hatta bana kalsa hiç verilmemeli de
Ay sinir oldum ya. Kinamak da istemiyorum basima filan gelir Allah korusun. Ama cidden cok acimasizca. Insan nasil kiyar yavrusuna ya, ya kotu bisey olsaydi. Nasil bi cesaret nasil bi manyaklik psikopatlik bu ya. Herkes hamile kaliyo herkes psikolojik sorunlar yasiyo ama su kesesini patlatani da ilk kez duyuyorum. Kin duydum resmen. Yazik uzuldum masum sabiye. Allah sifa versin iyi olsun insallah. Yazik gunahtir ya. Hamile kalirken kilo almayi goze almamis mi yengeniz? Ay cok sinir oldum kusura bakmayin da cok canice ya. Atamadim sinirimi hala. Aaay ay..
bu arada konu sahibi sen nasılsın doğum yaptınmı bebişin nasıl
inşaallah saglikli bi sekilde atlatır bugünleri küçük prensimiz..gercekten abinize içim yanıyo Allah yardımcısı olsun