26 haftalık dogum :(

alahım o meleğe güç kuvvet versinde bi an önce kendine gelsin inşalah bişey olmaz yengende bi an önce iyileşir atlatırlar bu günleri hastalık ağrı vs insanı çok geriyo şurunu bile kaybetirebiliyo insana o yüzden bişey diyemiyorum umarım iyileşir

İnş kızlar ya bebegimizin cinsiyeti erkek annemiz hala kendine gelemedi bundan bir saat önce falan rahimdeki yaralara dikiş atılıyordu.Şu anda annem yanında abimin babamda yarın sabaha allah kısmet ederse orda olucak.İki kez kalbi durmuş bebegimizin.El parmakları yapışıkmış inş şu zor günleri atlatırsa ameliyatla düzelebilecek birşey onun haricindede şaunlık allaha şükür başka bir sıkıntısı yokmuş.Yengem için birşey diyemiyorum çok istemişti hamile kalmayı bilmiyorum inş bebegimiz düzelcek.Annem resmini yollamış daha minicik kurban olurum veren allaha üzerinde et bile yok sırf deri allahım hamilelerin duasını kabul edermiş bende bol bol dua ediyorum yegenim için.

Psikologa gidiyor demiştin, bu kadar büyük psikolojik sıkıntısı olduğunu kimse bilmiyor muydu? Kilo aldı diye karnındaki bebeğini canlı yada ölü çıkartmak isteyen birine bebeği emanet etmeyeceksiniz değil mi?

Psikologa gidiyor demiştin, bu kadar büyük psikolojik sıkıntısı olduğunu kimse bilmiyor muydu? Kilo aldı diye karnındaki bebeğini canlı yada ölü çıkartmak isteyen birine bebeği emanet etmeyeceksiniz değil mi?

Valla psikologa gidiyordu aldıgı kiloları çok fazla sıkıntı ettigi için ama doktoru hamilelikte bu tarz bunalıma girmelerin normal oldugunu bebegin varlıgını hissettikçe düzelcegini söylemişti.

smdi bu kadın anne mi oldu! Allah affetsin inş..Yaptıqının hiç bi geçerli sebebi olamaz!
Psikolojisi bozukmuş hanfendinin..
Bu nasıl bi insanmış böyle..
O melege ve abinize o kadar içim yandı ki..

bunun için dava acmaya gerek yok ki direk kamu davasıdır bu,
yasam hakkı elınden alınmaya calışılmış bir can var ortada, hastane polisleri eminim ilgileniyorlardır bu durumla

bende hamileyim yemin ediyorum dha yeni ögrendim insanın suyunu kendinin de patlatabilecegini..
Doktorun böyle bi durumda şikayetçi olması gerekmiyor mu?
Bu direk adli vaka bence..
Belki de açılmıştır eger açmadıysa o doktorun ettiqi yemine de yazıklar olsun böyle bi kadınada..

bende hamileyim yemin ediyorum dha yeni ögrendim insanın suyunu kendinin de patlatabilecegini..
Doktorun böyle bi durumda şikayetçi olması gerekmiyor mu?
Bu direk adli vaka bence..
Belki de açılmıştır eger açmadıysa o doktorun ettiqi yemine de yazıklar olsun böyle bi kadınada..

Yani cana kasıta giriyor ama hastanenin prosedürü nasıldır yada doktor ne yapmıştır bilmiyorum.Abim çok üzgün oldugu için pekde bir şey soramıyorum olayla ilgili.Saat başı arıyor arıyorum tek dedigi ogluma dua et abim onu daha fazla üzmemek için neden oldu nasıl oldu diyemiyorsunuz.Bebegimiz iyileşsin inş da ondan snra ne yapacagı abime kalmış ben bakarım annem bakar bir şekilde büyütürüz yavrumuzu yeterki o iyi olsun

dehşete düştüm resmen:KK53: Rabbim o küçük masuma acısın inşaallah. görecek günü varsa yaşar Allah nelere kadir. ama yaşasa sağlıklı bi bebek olsa bile (inşaallah olur) o anne tedavi edilmeden bebek verilmememli, hatta bana kalsa hiç verilmemeli de:KK20:

Yani cana kasıta giriyor ama hastanenin prosedürü nasıldır yada doktor ne yapmıştır bilmiyorum.Abim çok üzgün oldugu için pekde bir şey soramıyorum olayla ilgili.Saat başı arıyor arıyorum tek dedigi ogluma dua et abim onu daha fazla üzmemek için neden oldu nasıl oldu diyemiyorsunuz.Bebegimiz iyileşsin inş da ondan snra ne yapacagı abime kalmış ben bakarım annem bakar bir şekilde büyütürüz yavrumuzu yeterki o iyi olsun

inşaallah saglikli bi sekilde atlatır bugünleri küçük prensimiz..gercekten abinize içim yanıyo Allah yardımcısı olsun :KK43:

Ay sinir oldum ya. Kinamak da istemiyorum basima filan gelir Allah korusun. Ama cidden cok acimasizca. Insan nasil kiyar yavrusuna ya, ya kotu bisey olsaydi. Nasil bi cesaret nasil bi manyaklik psikopatlik bu ya. Herkes hamile kaliyo herkes psikolojik sorunlar yasiyo ama su kesesini patlatani da ilk kez duyuyorum. Kin duydum resmen. Yazik uzuldum masum sabiye. Allah sifa versin iyi olsun insallah. Yazik gunahtir ya. Hamile kalirken kilo almayi goze almamis mi yengeniz? Ay cok sinir oldum kusura bakmayin da cok canice ya. Atamadim sinirimi hala. Aaay ay..

dehşete düştüm resmen:KK53: Rabbim o küçük masuma acısın inşaallah. görecek günü varsa yaşar Allah nelere kadir. ama yaşasa sağlıklı bi bebek olsa bile (inşaallah olur) o anne tedavi edilmeden bebek verilmememli, hatta bana kalsa hiç verilmemeli de:KK20:

inş inş ... yani bana kalırsada öyle ama birşey diyemiyorum

Ay sinir oldum ya. Kinamak da istemiyorum basima filan gelir Allah korusun. Ama cidden cok acimasizca. Insan nasil kiyar yavrusuna ya, ya kotu bisey olsaydi. Nasil bi cesaret nasil bi manyaklik psikopatlik bu ya. Herkes hamile kaliyo herkes psikolojik sorunlar yasiyo ama su kesesini patlatani da ilk kez duyuyorum. Kin duydum resmen. Yazik uzuldum masum sabiye. Allah sifa versin iyi olsun insallah. Yazik gunahtir ya. Hamile kalirken kilo almayi goze almamis mi yengeniz? Ay cok sinir oldum kusura bakmayin da cok canice ya. Atamadim sinirimi hala. Aaay ay..

amin inşallah ya aslında çokta istedi bu bebegi ama başka sıkıntılarımı vardı onuda bilmiyorum yargılamakta istemiyorum yengem sonuçta hiç aklıma gelmezdi böyle birşey yapacagı

Bence onun niyeti suyunu patlatmak filan değildi ,direk bebeği düşsün ,doğsun ölü mölü nasılsa artık amacı ondan kurtulmaktı,yoksa cesaret edemezdi böyle bişeye ,ya kendi canından geçmişti ya bebeğin,

Allah yardimcisi olsun minik meleginizin.yengenin ciddi psikolojok sorunlari var belliki
Eylulun de dedigi gibi ya kendi canindan yada bebegin canindan gecmisti ki boyle bir olaya kalkissin.acaba kalp rahatsizligi ciddi boyuttamiydi.kilo alimi hayati bir tehlike mi olusturuyordu ki.eger buyuk bir risk vardi ise bu yengeni de korkutmus olabilir mi.ne bileyim yaptigi oldukca travmatik bir davranis.bebegini oldurebilirdi ve ne yazik ki su anda da riskli bir durumda yavrucak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim yegenimde ayni dogdu canim suan 9 aylik bi tosuncugumuz :nazar: :bebek: var 1 ay kuvezde kalir cigerleri gelisir sonra her ay organ gelistirici igne yaparlar yasar merak etme. 8 aylik dogan bebekler yasamiyormus doktorlarin dedigine gore

X