26 haftalık dogum :(

Diyet uygulanıyordu zaten 60 ile hamile kalmıştı en son bildigim 120 küsür falandı

kaç kilo almış bi karışıklık var heralde

Yanlış yazmışım pardon ya onun için sınır 15 kilo olmalıymış.Daha dogrusu yanlış anlamışım.Dedigim gibi kendi problemlerimden dolayı çok alakadar oldugum bir mevzu degildi.Genelde daha çok annem konuştugu için .

26 hafta da 60 kilo sanırım yanılıyosun konu sahibi yada 60 kilo ile hamile kalmadı orda bi karışıklık var

Valla ben 15 kilo aldı diye hatırlıyordum ama annem orda onların yanında annem öyle söyledi diyete ragmen çok fazla kilo verememiş 120 küsür falanmış biay öncesine kadar diye.Ben yanlarında degilim zaten farklı şehirlerdeyiz hani görmedim tam olarak da bilmiyorum telefondan aldıgım bilgileri aktarıyorum sadece.Bugün akşam konuşunca sorarım tekrar ben mi yanlış hatırlıyorum acaba diye.Malum unutkanlık başladıda bende.

Kızlar ben yengemle bir konuşayımda tam olarak ne olmuş ne bitmiş o bilir.Ona göre yazayım sizlerede kafa karışıklıgı olmasın.

Keseyi yengeniz mi patlatmis

Evet kızlar yengemle konuştum şimdi kıyamam çok üzgün dikişlerinde sıkıntı varmış yarasının zor kapanacagını söylemiş doktor.Neyse gelelim asıl mevzuya yengem 12 haftasında 15 kilo aldıgı için doktoru direk diyetisyene yönlendirmiş ve amniyon sıvısındada artış oldugunu söylemişler.Diyetisyenin verdigi diyetlere ve ek ilaçlara ragmen kilo vermek yerine dahada fazla kilo almaya başlamış.20 haftasında yapılan şeker yükleme testide bunu destekler vaziyette yüksekmiş.Doguma 124 ile girmiş.65 Kilo ilede hamile kalmış.Yanlız kilosu aşırı yemeden dolayı degilmiş kullandıgı ilaçlar ve haraketsizlik yüzünden vücüttan attılımı tam saglanamıyormuş.Kese mevzusuna gelirsek buna çok agladı sadece düştügünü ve suyunun geldigini söylüyor

Allah annesine de bebişe de acil şifalar versin.çok üzüldüm

Ben pek ihtimal vermemistim zaten kendisinin yirttigini su kesesini.nasil olacak ki mumkun degil.ona da yazik.cok acayip kilo almis.onun sikintisi yetmezmis gibi bir de boyle salak bir ithamda kalmak.bebise dua ediyorum.iyi haberlerini bekliyorum.

Kendisinin yaptığına bende inanmıyorum dediği gibi olmuştur. .geçmiş olsun

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Mrb kızlar bebegimizi istanbuldan buraya sevk ettirdi abimler.Burda olmak onlara daha iyi geleckmiş.3 gün önce doktor ve hemşire eşliginde bizim bulundugumuz şehre getirildi.Ben de görmüş oldum bu arada kuzumu.Ama ilk günkü halinden kat kat iyi allahıma bin şükür.Getirtilen igneler işe yarıyor ara ara solunum yapabilmesi için cihazdan çıkarılıyor tabiki çok kısa bir süre olmak kaydıyla.Şuanlık hiç bir sıkıntımız yok doktorum söylediginine göre en risklisi dogumdan sonraki 3 günmüş onuda şükür atlattık.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.İnş sagsalim çıkacak bebegimiz.

Allah sifa versin insallah en kisa zamanda toparlanir.yengeniz icin de ayri uzuldum.Rabbim sabir versin ailenize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de sen dogum yaptin sandim bir an. Cok uzuldum canim. Eyer yengenin kilosu vucudun cok fazla su tutmasindan ise duserek (artik nasil dustuyse) o yirtiklar olusmus olabilir onda. Bilemiyecem valla tamamiyle varsayim. Sonucta 60 kilo almak 26 haftada tamamen absurd zaten. Bebek kiz ise, ve zaten 1400 gram dogmus, insallah hic bir sikinti (gelisim bozuklugu) olmadan buyur kuvezde. Erkek bebekler bile birseycik olmadan kurtuluyolar artik gunumuzde.

Cok gecmis olsun tekrar.

Allah büyükkk benim kardeşimde 26 haftalık 700gram dogup 5 kere bagırsaklrından amelyt oldu 1 bucuk sene hastanede yattı suan 3 yaşında biz hergün her saat dua ederek geçirdik çok zor Allah yardmcnız olsun

Sagolun kızlar allaha bin şükür bebegimizde herhangi bir problem yok sadece solunum makinasına baglı kilo alımı düzenli ilerliyormuş getirilen ilaçlar şükür işe yarıyor.Rabbim bu durumda olan herkesşn yardımcıısı olsun.

Bende 5 gündür hastanede yATIYORDUM bu durum beeni bayaga üzdü ve stresten kasılmalarım başlamıştı allaha şükür durduruldu.Kızlar banada dua edinde 35 haftaya geleyim inş.

Gecmis olsun bebege uzuldum ama anneye de uzuldum. Bizim insanlarimiz cok meraklidir karisindaki insanlarin kilolarini takip etmeye. Ben cok kilo almamistim ama yengem almisti. Herkes ona hamileyken ayy kiz varile donmussun bu kilo ney diyip duruyordu kadinda agliyodu hep. Dogum yapti bu seferde kizz yemissin yemissinde hep kendine yemissin cocuk kucucuk sen varil gibi kalmissin diyolardi. Pis pis espiriler yengem nekadar uzulmustu.

ALLAH yardimciniz olsun,bol bol istirhat edip dinlenin
bebeginizi sagsaglim kucaginiza alicaksiniz INSALLAH

Allah razı olsun saolun kızlar ben bütün gün evdeyim tuvalet ve yemek harici asla kalkmıyorum allahın izniyle inş bir sıkıntı olmadan atlatırız...
Malesef insanlar saçma sapan yorumlar yapmaya bayılıyorlar. Bende aksine kilo alamayan biriyim ve banada sürekli sen açmı kalıyon bebegin gelişmeyecek bu gidişle karnında ölüp gider bu çocuk gibi saçma sapan yorumlar yapıyorlar .Halbuki benim bebegiminin gelişimi çok güzel 24+2 deyken 1023 grm dı .

bence gayet guzel. Hatta gebeyken cok yemeye bile gerek yok. Onemli olan gerekli kalorinin alinmasi ve minerallerin vitaminlerin onemli yaglarin alinmasidir. Onlari aldigin surece az kalori bile alsan bebek kalori ihtiyacini anneden karsilar.
Hic kafana takma. Umarim sen de hayirlisiyla sag salim dogum yaparsin hayirli vakitte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…