Diyet uygulanıyordu zaten 60 ile hamile kalmıştı en son bildigim 120 küsür falandı
kaç kilo almış bi karışıklık var heralde
26 hafta da 60 kilo sanırım yanılıyosun konu sahibi yada 60 kilo ile hamile kalmadı orda bi karışıklık var
Valla ben 15 kilo aldı diye hatırlıyordum ama annem orda onların yanında annem öyle söyledi diyete ragmen çok fazla kilo verememiş 120 küsür falanmış biay öncesine kadar diye.Ben yanlarında degilim zaten farklı şehirlerdeyiz hani görmedim tam olarak da bilmiyorum telefondan aldıgım bilgileri aktarıyorum sadece.Bugün akşam konuşunca sorarım tekrar ben mi yanlış hatırlıyorum acaba diye.Malum unutkanlık başladıda bende.
Evet kızlar yengemle konuştum şimdi kıyamam çok üzgündikişlerinde sıkıntı varmış yarasının zor kapanacagını söylemiş doktor.Neyse gelelim asıl mevzuya yengem 12 haftasında 15 kilo aldıgı için doktoru direk diyetisyene yönlendirmiş ve amniyon sıvısındada artış oldugunu söylemişler.Diyetisyenin verdigi diyetlere ve ek ilaçlara ragmen kilo vermek yerine dahada fazla kilo almaya başlamış.20 haftasında yapılan şeker yükleme testide bunu destekler vaziyette yüksekmiş.Doguma 124 ile girmiş.65 Kilo ilede hamile kalmış.Yanlız kilosu aşırı yemeden dolayı degilmiş kullandıgı ilaçlar ve haraketsizlik yüzünden vücüttan attılımı tam saglanamıyormuş.Kese mevzusuna gelirsek buna çok agladı sadece düştügünü ve suyunun geldigini söylüyor
Mrb kızlar bebegimizi istanbuldan buraya sevk ettirdi abimler.Burda olmak onlara daha iyi geleckmiş.3 gün önce doktor ve hemşire eşliginde bizim bulundugumuz şehre getirildi.Ben de görmüş oldum bu arada kuzumu.Ama ilk günkü halinden kat kat iyi allahıma bin şükür.Getirtilen igneler işe yarıyor ara ara solunum yapabilmesi için cihazdan çıkarılıyor tabiki çok kısa bir süre olmak kaydıyla.Şuanlık hiç bir sıkıntımız yok doktorum söylediginine göre en risklisi dogumdan sonraki 3 günmüş onuda şükür atlattık.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.İnş sagsalim çıkacak bebegimiz.
Anladim.. çok ciddi kilo almış bu arada, kilo sorunu olmasa büyük ihtimalle cok daha hafif giderdi bu seyir, kilo tuz biber olmuş. Bebegin kilosu ne kadar?
Kızlar abimin eşi bu sabah dogum yaptı.Bebegimiz henüz 26 haftalık çok küçük.Annemiz bunalımdaydı ve abimin ifade ettigine göre su kesesini bilerek patlatmış.Almış oldugu aşırı kilolar yüzünden sürekli dogsun artık yeter diye aglıyordur.Son bi aydır psikologo götürüyordu abim.Kızlar dualarınızı melegimizden eksik etmeyin ne olur.Kendiside sezeryan oldu rahminde yırtılmalar var .Su kesesini patlatmaya çalışırken rahimde kesikler oluşturmuş.Nasıl yaptı bilmiyorum kendileri istanbulda yaşıyorlar abim çok kötü aglıyor sürekli.Bebegimizde küvezde1400 gr ama solunum sıkıntısı var .
Sagolun kızlar allaha bin şükür bebegimizde herhangi bir problem yok sadece solunum makinasına baglı kilo alımı düzenli ilerliyormuş getirilen ilaçlar şükür işe yarıyor.Rabbim bu durumda olan herkesşn yardımcıısı olsun.
Bende 5 gündür hastanede yATIYORDUM bu durum beeni bayaga üzdü ve stresten kasılmalarım başlamıştı allaha şükür durduruldu.Kızlar banada dua edinde 35 haftaya geleyim inş.
Allah razı olsun saolun kızlar ben bütün gün evdeyim tuvalet ve yemek harici asla kalkmıyorum allahın izniyle inş bir sıkıntı olmadan atlatırız...
Malesef insanlar saçma sapan yorumlar yapmaya bayılıyorlar. Bende aksine kilo alamayan biriyim ve banada sürekli sen açmı kalıyon bebegin gelişmeyecek bu gidişle karnında ölüp gider bu çocuk gibi saçma sapan yorumlar yapıyorlar .Halbuki benim bebegiminin gelişimi çok güzel 24+2 deyken 1023 grm dı .