Insan kendi suyunu kendi nasil patlatabiliyor anlayamadim. Nasil olmus o?
Onu uzun, ucu sivri cengelli, cubuk gibi bir aletle patlatiyorlar, zamani geldigi halde patlamadiysa.
Emin misiniz boyle olduguna?
benim oğlumda erken doğdu. Korkmayın dua edin. Prematüre bebeklerin çoğunu yaşatabiliyorlar. İnş. meleğinizde hayata tutanmayı başarır. 1400 gr gayet iyi ben küvezde 800 - 900 gr bebekler gördüm yaşayabiliyorlar. Sadece ciğerleri sıkıntılıdır şuan. ciğer gelişimi 32.haftadan sonra gelişiyor. makinalara bağlıdır kendi ciğeri gelişene kadar dışardan takviye yapılıyordur şuan. aşağı yukarı 1 ay falan kalır küvezde. sabır ve dua inş. hayata tutunabilir
Kadin gercekten kendi yirttiysa diyecek laf bulamiyorum.
Daha dogmadan bebeginin canina kastetmis sozumona "anne" mi simdi bu?
O bebek kuvezden cikabilir de evine giderse nasil guvenip emanet edecek abin cocugunu ona? Boyle bir insan cocugun verdigi yorgunluga, sinir bozukluguna nasil dayanacak? O kadindan hersey beklerim ben.
Abin icin cok zor bir durum. Ben olsam mumkunse dava bile ederdim. Bu hos gorulecek birsey degil. ABD'deyim, yenidogan hemsiresiyim. Burda oyle birsey olsa sosyal hizmetlere sikayet edilir, o kadina sorusturma acilirdi. Bunun ceyregi etmeyen durumlarda bile sosyal hizmetlere bildiriyoruz.
bi insanın kendi suyunu patlatması mümkün mü peki
bi insanın kendi suyunu patlatması mümkün mü peki
İnş inş tek dilegimiz saglıkla çıkması o hastaneden.İnş farklı sorunlar çıkmaz.Haberi aldıgımdan beri 100 lerce prematüre bebek konusu okudum.Çogu iyileşmiş düzelmiş inş bizim melegimizde saglıkla çıkar o hastaneden.
Onu ben de merak ediyorum. Boyle birsey hic duymadim. Ama ne bileyim, degnek gibi birseyi vajinadan sokunca patlar mi acaba?
Hastanede doktorun nasil patlattigini gormustum. O da oyle uzunca bir cubugu sokup patlatmisti. Dogum baslatilirken boyle patlatiliyor da, daha 26. haftadaki hamilelik, hamilenin kendisi tarafindan nasil patlatilir, hatta patlatilabilir mi, orayi ben de anlamadim.
Onu ben de merak ediyorum. Boyle birsey hic duymadim. Ama ne bileyim, degnek gibi birseyi vajinadan sokunca patlar mi acaba?
Hastanede doktorun nasil patlattigini gormustum. O da oyle uzunca bir cubugu sokup patlatmisti. Dogum baslatilirken boyle patlatiliyor da, daha 26. haftadaki hamilelik, hamilenin kendisi tarafindan nasil patlatilir, hatta patlatilabilir mi, orayi ben de anlamadim.