26 haftalık dogum :(

bence gayet guzel. Hatta gebeyken cok yemeye bile gerek yok. Onemli olan gerekli kalorinin alinmasi ve minerallerin vitaminlerin onemli yaglarin alinmasidir. Onlari aldigin surece az kalori bile alsan bebek kalori ihtiyacini anneden karsilar.
Hic kafana takma. Umarim sen de hayirlisiyla sag salim dogum yaparsin hayirli vakitte.

Öyle tabi insanlar kilo alınca bebeginde saglıklı oldugunu düşünüyorlar demekki.Saol canım inş şu 9 haftayı bir atlatayım o kadar rahatlıycamki.

Fişteklemek gibi olmasın ama abin bu olaydan sonra onu boşamazsa çok şaşıracağım.Benim günahım neydi ki'diyeceğim.Tövbe tövbe (kendime).

İnşallah boşamaz tabiki..Çünkü iyice dibi görür,yazık..Ama bu işte bir yanlışlık var gibi geliyor bana...Abiniz şahid mi olmuş,ultrasonda mı görünmüş.Kendi mi itiraf etmiş..

Fişteklemek gibi olmasın ama abin bu olaydan sonra onu boşamazsa çok şaşıracağım.Benim günahım neydi ki'diyeceğim.Tövbe tövbe (kendime).

İnşallah boşamaz tabiki..Çünkü iyice dibi görür,yazık..Ama bu işte bir yanlışlık var gibi geliyor bana...Abiniz şahid mi olmuş,ultrasonda mı görünmüş.Kendi mi itiraf etmiş..

İlk acilde kontrol eden doktor bu şekilde söylemiş ama daha sonra bakan doktor kesenin dış etkene baglı olarak patladıgını ama düşme anındada bunun olabilecegini söylemiş.

Kilo aldı diye su kesesini patlatmaya, yani evladını öldürmeye çalışmış yengeniz doğru mu anladım :KK53:?

Bebek için elbette dua ederiz yalnız yavrucak kurtuldu diyelim, böyle psikopat bir annenin elinde nasıl muamele görür acaba?

Cidden endişelendim. Kadına bak ya, evlerden ırak...

Kızlar abimin eşi bu sabah dogum yaptı.Bebegimiz henüz 26 haftalık çok küçük.Annemiz bunalımdaydı ve abimin ifade ettigine göre su kesesini bilerek patlatmış.Almış oldugu aşırı kilolar yüzünden sürekli dogsun artık yeter diye aglıyordur.Son bi aydır psikologo götürüyordu abim.Kızlar dualarınızı melegimizden eksik etmeyin ne olur.Kendiside sezeryan oldu rahminde yırtılmalar var .Su kesesini patlatmaya çalışırken rahimde kesikler oluşturmuş.Nasıl yaptı bilmiyorum kendileri istanbulda yaşıyorlar abim çok kötü aglıyor sürekli.Bebegimizde küvezde1400 gr ama solunum sıkıntısı var .
yazik ya bebegemi uzulecen kadina mi :KK43:((

akil sagligi normal olmadigi acik, yoksa boyle birsey yapmaz bir insan. Rabbim sifasini versin...kaldiki belkide kadin patlatmamistir suyunu...gunahini almayalim..

erken dogan bebeklerin cigerleri tam gelismedigi icin zaten cok zor oluyor...ins. bebegide yengenizide size bagislar Rabbim.

Herkes anneye vermiş veriştirmişte, kadının psikolojisi bozulmuş baksanıza bir aydırda doktora gidiyormuş. Kimse yaşamadan bilemez, tabiki bebeğe çok üzüldüm umarım bir an önce toparlanır.

Herkes anneye vermiş veriştirmişte, kadının psikolojisi bozulmuş baksanıza bir aydırda doktora gidiyormuş. Kimse yaşamadan bilemez, tabiki bebeğe çok üzüldüm umarım bir an önce toparlanır.
aynen oyle canim...bende oyle dusunuyorum..

buarada konu sahibi sende hamilesin gordugum kadariyla sende fazla uzulme...karnindakini dusun...her ne kadar elde olmasada bazi seyler...

aynen oyle canim...bende oyle dusunuyorum..

buarada konu sahibi sende hamile gordugum kadariyla sende fazla uzulme...karnindakini dusun...her ne kadar elde olmasada bazi seyler...
Zaten kadın 60 kilo almış birde hemde 26 haftada 7 ay bile değil neredeyse ayda 10 kilo almış demek bu.

Söylemiş kendiside düştüm diye Allah sabır versin zor.

Zaten kadın 60 kilo almış birde hemde 26 haftada 7 ay bile değil neredeyse ayda 10 kilo almış demek bu.

Söylemiş kendiside düştüm diye Allah sabır versin zor.
zor tabiiki, ama bizler genelde onyargiliyizdir..kendi basimiza gelmezse ayiplariz...

valla ben korkarim ayiplamaya...vicdanim el vermez herseyden once..kaldiki ayipladigin seyi yasarmis insan... Allah kimseye yasatmasin boyle seyleri...yasamadan kimse bilemez...

26 haftalik bebek 1.400 nasil oluyor bende onu anlamadim ??? Ortalamanin cok uzerinde bir agirlik haftasina gore.. Kendi kendine suyunu patlatmasida cok ilginc.. İnsallsh bebek hayata tutunur.. Anne psikolojisini bir an evvel duzeltir..

X