ben 33.haftalıkken suyum geldi 5 gün yattım hastahanede bana iğne vurdular bebeğin ciğerleri gelişsin diye. bi dk bile rahminde kalması onun faydasına dedi dr. açılmam artınca ve su azalınca 5.günün akşamında doğuma aldılar. Ama o iğne kurtuluşu oldu oğlumun. 15 gün kaldı küvezde sonradan göz damarları gelişmiş mi diye bikaç kere merceklerle gözlerinin içine baktılar, bikaç kere işitme testi yapıldı, kalça çıkığı için test yaptılar çok çektik beraber. Ama şimdi maşallah yaşıtlarını geçti sayılır
26 hafta çok çok riskli inş. allah yardımcısı olsun miniğinizin
tüylerim diken diken oldu
o kadının kesin ağır psikolojik sıkıntıları var insan kilo için böyle bir şey yapmaz
kendi canı da yanmıştır sonuçta dayanamaz bana kalırsa kilo değil de abinizle sorunları varsa bir nevi intikam olabilir 5 yıl demişsiniz...
inanamadım Allah şifa versin
Rabbim hiç birimizi şaşırtmasın
kaç kilo aldı yengeniz???
Insan kendi suyunu kendi nasil patlatabiliyor anlayamadim. Nasil olmus o?
Onu uzun, ucu sivri cengelli, cubuk gibi bir aletle patlatiyorlar, zamani geldigi halde patlamadiysa.
Emin misiniz boyle olduguna?
Kızlar abimin eşi bu sabah dogum yaptı.Bebegimiz henüz 26 haftalık çok küçük.Annemiz bunalımdaydı ve abimin ifade ettigine göre su kesesini bilerek patlatmış.Almış oldugu aşırı kilolar yüzünden sürekli dogsun artık yeter diye aglıyordur.Son bi aydır psikologo götürüyordu abim.Kızlar dualarınızı melegimizden eksik etmeyin ne olur.Kendiside sezeryan oldu rahminde yırtılmalar var .Su kesesini patlatmaya çalışırken rahimde kesikler oluşturmuş.Nasıl yaptı bilmiyorum kendileri istanbulda yaşıyorlar abim çok kötü aglıyor sürekli.Bebegimizde küvezde1400 gr ama solunum sıkıntısı var .