- 28 Haziran 2021
- 234
- 77
- 48
- 35
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Ya canım şimdi geldi bildirimler. Ben dün çatladım meraktan yaptim negatif çıkicani bile bile yaptim
Biz bence 2 3 gun daha sabredelimKızlar 5.gün böyleymişdayanamadım yaptım
Hadi hayırlısı olsun canım pozitif olur inşallahBende 26 sında 2 adet 4 gün embriyo transferi oldum
Benim 2 göbekten 1 kalcadan var. Kalca 3 günde bir yapiliyor. Herkese farkli veriyorlar canım.birşey sorucam kızlar üniversite hastanesinde oldum transfer yalnız tek iğnem var o da oksapar günde 3 iğne yazmışsınız da onu merak ettim
Tamam canim sali sabah yapıyoruz kesin bilgiSalı yapalım ozaman. Daha fazla da bekleyemem
Bendee inşallah buraya cift çizgileri atarız hep birlikteetamamdır heycanlandım bak
Ek olarak bunları da kullanıyorum ev eczaneye döndü vitaminler igneler haplarBende günde 3 kere estrofem 4 kere progestan fitil 1 kere oksapar aspirin decort folidoce içiyorum
Insallah canım inşallahİnşallah pozitifleri görürüz
Iyiyim canım, bugün sağ kasığımda bisiler var böyle tarif edemiyorum ama bilmiyorum ilaçlardan mi. Daha önce hamile kaldığımda sol kasığımda aynısı vardı. Umarim psikolojik değildir. Sende varmi canim?
Bende hiç bişey yokIyiyim canım, bugün sağ kasığımda bisiler var böyle tarif edemiyorum ama bilmiyorum ilaçlardan mi. Daha önce hamile kaldığımda sol kasığımda aynısı vardı. Umarim psikolojik değildir. Sende varmi canim?
Normal canım 5.gün olmasına rağmen daha belirgin bisey yok. Yatarken kasığımda gerginlik hissediyorum sadece ama oda az yani. Yarin test yapicaz ıns bu sefer cift cizgi çıkarBende hiç bişey yok
Hadi insallah canim yaBende adet ağrısına benzer ağrılar oluyor kasıkta alt tarafımda fln bilmiyorm ki ya inşallah vardır
Sadece dolgunluk hissi var orda bide yatarken batma hissi daha çok oluyorNormal canım 5.gün olmasına rağmen daha belirgin bisey yok. Yatarken kasığımda gerginlik hissediyorum sadece ama oda az yani. Yarin test yapicaz ıns bu sefer cift cizgi çıkar
İnşallah vardır dolgunluk gibi adet olmadan bı kaç gün önce baslayan biseye mi benziyorBende adet ağrısına benzer ağrılar oluyor kasıkta alt tarafımda fln bilmiyorm ki ya inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?