- 28 Haziran 2021
- 233
- 76
- 48
- 35
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Ya evet herkes en erken 8 yada 9.gün yap diyor. 5.gün çok erken gibi, merakta ediyorum ama dediğiniz gibi olmasina rağmen negatif cikarsa sıkıntı.Birde pazar yaparsanız testi erken yapmış olursunuz bayaa belki olmasına rağmen negatif çıkar moreliniz bozulur
Ben iki gün önce yaptım negatif çıktı diye ilaçları bile kullanmak istemedim. Bir gün önce yapıp negatif çıkıp test günü pozitif görenler bile çokYa evet herkes en erken 8 yada 9.gün yap diyor. 5.gün çok erken gibi, merakta ediyorum ama dediğiniz gibi olmasina rağmen negatif cikarsa sıkıntı.
Psikoloji çok etkileniyor tek çizgi görünceYa olsun iyi kökü bile bile yapcaz sonra tekrarlarız ama yapalım pazar
Evet ilaçları kendiliğinden birakan bile varmış. Sonradan pozitif olduğunu görmüş. Kimisi diyor 6.gun cikti kimisi test günü bile cikmadi. Aslinda erken yaparken negatif cikabilir diye yapmak gerekiyor. Bende erken gebelik testi var ama bilmiyorum merak beni bitiyorBen iki gün önce yaptım negatif çıktı diye ilaçları bile kullanmak istemedim. Bir gün önce yapıp negatif çıkıp test günü pozitif görenler bile çok
Aklım hep testte. Keşke evde olmasaydi diyorumZaten dayanamam ki simdi bile zor duruyorm zaman geçmiyor
27 benimAhah bende valla yaşınız kaç kızlar
Eşime saklattim benAklım hep testte. Keşke evde olmasaydi diyorumtest olmasa kafam daha rahat olcak. Dizi film izliyorum ama yok olmuyor
Diğerinde de saklamıştı ama benim aradığımı farkedince verdi bunda da dayanabildiğim kadar dayanicam inşallahAhahah en iyisini yapmışsın
Canım diğer transferde direkt negatifmi oldu yoksa kimyasal gebelik filan mi oldu? Ben pazar diyorum :))Diğerinde de saklamıştı ama benim aradığımı farkedince verdi bunda da dayanabildiğim kadar dayanicam inşallah
Direk negatif oldu canım . Erken yapıp varsada tek çizgi görüp üzülmenizi istememCanım diğer transferde direkt negatifmi oldu yoksa kimyasal gebelik filan mi oldu? Ben pazar diyorum :))
KırıkkalelimisinizAhah bende valla yaşınız kaç kızlar
Sağol canimm o kadar haklısın ki.. etken test yapan arkadaşlara kızıyordum ta ki kendim transfer olana kadar. Ama 5. Gün banada erken geliyor dayanicam sanırım. Ben bi de kan testine daha çok güveniyorum. En doğru sonuç orda çıkıyor sonuçta. İnşallah bu sefer iki cizgi sana merhaba burdayim derDirek negatif oldu canım . Erken yapıp varsada tek çizgi görüp üzülmenizi istemem
Sağol canimm o kadar haklısın ki.. etken test yapan arkadaşlara kızıyordum ta ki kendim transfer olana kadar. Ama 5. Gün banada erken geliyor dayanicam sanırım. Ben bi de kan testine daha çok güveniyorum. En doğru sonuç orda çıkıyor sonuçta. İnşallah bu sefer iki cizgi sana merhaba burdayim der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?