- 28 Haziran 2021
- 234
- 77
- 48
- 35
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Olur canım en azından 6.gun olurPazartesi sabahı yapalım ozaman olmaz mı
Bende Kırıkkale yaşıyorumE ve t canım kırıkkaleliyim.
Ay inşallah canım. Evet evet erken gebelik testi almıştım. Onunla yapıcam. Pazartesi diyoruz şimdi bakalımİnsan günleri saatleri sayıyor ama negatif sonuç görünce çok üzülüyor. Eğer yaparsan erken gebelik testi yap mutlaka . İnşallah birde iki çizgi için mutluluktan ağlayalım
Ben bu sefer 5 ocakda yaparım en erken yada 7 OcakAy inşallah canım. Evet evet erken gebelik testi almıştım. Onunla yapıcam. Pazartesi diyoruz şimdi bakalım6. Gün en azindan. Ya gecen birisi 2 Gün yapmış şok oldum dedim o kadar da değil
MerkezAa öyle mi neresindesin
Ayy inşallah hepsi tutma belirtisidirBelin sırtım ağrıyor alt tarafımda hafif batma ağrı oluyor. Okadar
Sabırsız oluyor insanAy evet abartmışlar dicem de çok iyi anlıyorm bir yandan
Belirti sıfır bende canım. Transfer hazırlığında daha çok belirti vardi
Benim 8 ocakİnşallah cnm senin ne zaman test günün
DimiAy evet abartmışlar dicem de çok iyi anlıyorm bir yandan
Benim bugün bı dolgunluk oldu sanki adet olacağın zaman oluyor yaa sonra oda gitti ama arada batmalar var ben sizden iki gün geç ilerliyorumBelirti sıfır bende canım. Transfer hazırlığında daha çok belirti varditransfer olduğum an bütün mide bulantısı, ağrı, ani ruh değişimi filan ortadan kalkti.
Aynen aslında belirti arayınca daha çok bunaliyoruz siz kırıkkalenin neresindesinizYa belli olmuyormuş ki belirti olanda oluyormuş olmayanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?