• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanada mi yaptılar histeroskopi canım. Bunun kanıtlanmış birseyi var mi. Doktor bisey dedimi ben daha yuz yuze gorusmedim telefonda bahsetti. Bir de islemi yapınca transfer için nr kadar bekletiyorlar.
Evet 2. Denemeden önce yapılmıştı kimisinde tutunma şansını arttırıyorum bide çizik atıp rahmin kendini yenilemesini sağlıyor görünmeyen polip falan var mı yok mu ona da detaylı bakabiliyorum renkli oluyo zaten senin eline CD olarak da verecekler sonrasında yani iyi birey aslinda

Evet 2. Denemeden önce yapılmıştı kimisinde tutunma şansını arttırıyorum bide çizik atıp rahmin kendini yenilemesini sağlıyor görünmeyen polip falan var mı yok mu ona da detaylı bakabiliyorum renkli oluyo zaten senin eline CD olarak da verecekler sonrasında yani iyi birey aslinda
O zaman yaptırayım bende. En azından tekrar hiçbir şey yapılmadan deneme yaptirmayayim.

Aynen canım nasip bende de bunda histereskopi yapalım dediler tutunma ihtimali artsın diye bundan öncekinde de intrapilid serum takılmıştı ama olmadı işte

Pozitif cıkan arkadaşlar transferden bu yana neler yaptınız yazar mısınız? Sürekli yatma, hoplama zıplama, dışarıya çıkma cıkmama vs gibi. Hani kafamızda bi dahakine en azından su arkadaş bunu bile yapmıştı ama ona rağmen tuttu gibi fikirler olsun belki bizi rahatlatır.

Aynen canım nasip bende de bunda histereskopi yapalım dediler tutunma ihtimali artsın diye bundan öncekinde de intrapilid serum takılmıştı ama olmadı işte
Nasipte varsa tutuyor aslında. Bakalım bende yaptiricam. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan artık 🙏

Pozitif cıkan arkadaşlar transferden bu yana neler yaptınız yazar mısınız? Sürekli yatma, hoplama zıplama, dışarıya çıkma cıkmama vs gibi. Hani kafamızda bi dahakine en azından su arkadaş bunu bile yapmıştı ama ona rağmen tuttu gibi fikirler olsun belki bizi rahatlatır.
Ben ilk gün transfer olduktan hemen sonra odaya çıktığımda wc ye git öyle yat dediler dedikleri gibi wc ye gittim öyle yattım çünkü ısınma olabiliyormuş idrar tutarken. 45 dk 1 saat yattıktan sonra izbanla eve döndüm merdiven çıktım 4 kat sonra yattım yemeğe kalktım 2 gün 3. Gün yılbaşında gorumcemlere gittik o gün orda baya ayakta kaldım ondan sonrasında normal hayatıma döndüm ama işe hiç gitmedim stresli ortama girmek istemedim... bunun dışında hergun mümkün olduğunca abdest aldım ve dua okudum. Hergun yarim avakado bir yumurta kesin yedim kahvaltı da yoğurt ev yoğurdu yedim hergun muz yedim meyve ye çok ağırlık verdim çünkü grip gibi olmustum

Benim doktorum transferden sonra yanıma geldi ve bu sürecin en önemli noktası transfer anı ve şimdiki dinlenme anın. Zaten oluyorsa burda oluyormuş anladığım kadarıyla. Sonra evde dinlenerek geçen zaman sadece bedenini yormamış, dinlenmiş oluyorsun. Bi arkadaşı transferden sonra hemen kaldırıp cikabilirsin demişler 10 saniye yatmadim dedi tutmuş. Beni 1 saat yatırdılar. Tutacaksa takla atsak tutuyor canım. Keşke bir yolu olsa da onu yapsak 😍

Bana da Dr yapıştırdım oraya canlı kalabilirse tutunur demişti demekki tutunamayanlar canlılığını yitirenlermis diye dusundum

Bana devlette takmadılar sordum gerek yok dediler öncekini özelde yaptırmıştım onda takmışlardı

İlaçları bıraktın mı canım benim adet olacakmışım gibi fena ağrım var transferden beri var aslında
İlk transferimde ilaçları bırakınca 5 gün sonra adet olmuştum ben . Benim aklıma iki transferimde aynı doktorda yaptırdık ilaçları dozunu bile aynı kullandim ilki tutmadiysa değişiklik yapması gerektirmezmi birde iğneyi iki gün sonra başlattı hep prolutex iğne

İlaçları bıraktın mı canım benim adet olacakmışım gibi fena ağrım var transferden beri var aslında
Bıraktım canım. Dün test günümdü. Benimde akşamüstü başladı adet olacakmış gibi agrilar. Olsada rahatlasak. Vücut 10 gündür hamile sanıyor kendini. Transfer sonrasında ki adet çok yoğun oluyormuş rahim kalınlığından dolayı. Aklında olsun canım benim.

Bıraktım canım. Dün test günümdü. Benimde akşamüstü başladı adet olacakmış gibi agrilar. Olsada rahatlasak. Vücut 10 gündür hamile sanıyor kendini. Transfer sonrasında ki adet çok yoğun oluyormuş rahim kalınlığından dolayı. Aklında olsun canım benim.
Evet pıhtı çok geliyor normalden fazla kanaman oluyor . Ben ilaçları bırakınca 5 gün sonra adet olmuştum aslında tam adet gününe denk geliyor.

İlk transferimde ilaçları bırakınca 5 gün sonra adet olmuştum ben . Benim aklıma iki transferimde aynı doktorda yaptırdık ilaçları dozunu bile aynı kullandim ilki tutmadiysa değişiklik yapması gerektirmezmi birde iğneyi iki gün sonra başlattı hep prolutex iğne
Değiştirmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Farkli bir protokol uygulariz bu kez dedi ilaçlar filan değiştiririz dedi. Sonuçta aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek tuhaf olur.

Evet pıhtı çok geliyor normalden fazla kanaman oluyor . Ben ilaçları bırakınca 5 gün sonra adet olmuştum aslında tam adet gününe denk geliyor.
Evet genelde adet gününe denk geliyormuş benim 9 ocak gösteriyor. Vücudum kim bilir neler yaşıyor içerde kiyamam ben ona 😂

Back