• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 25ekim 2021 Aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde ilk gün akşamı çok ağrılarım.oldu ertesi gün daha da azdı hatta doktoruma sordum güzel oraya ulaşabildiğimizi gösterir dedi bende sevindim ara ara çok fazla bel ağrım oluyor benim çok aman aman iş yapmıyorum genelde evdeym çalışmaya başlamadım... Bir yanım çok umutlu bir yanım yine hayal kırıklığına ugrucaksın diyor bu ikilem bitircek beni düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor....
İnanmak istiyo insan olduğuna .bı ihtimal belki normal ilişkiden daha az yol katedecek spermler olmus mudur die umut etmek insanlık hali iste.nasip artık bizler elimizden geleni yaptık Rabbim ol desin olur.sizin de mi ilk asilamaniz oluyo.bide sizde de gaz var mı ya dünden beri çok fena karnım.

İnanmak istiyo insan olduğuna .bı ihtimal belki normal ilişkiden daha az yol katedecek spermler olmus mudur die umut etmek insanlık hali iste.nasip artık bizler elimizden geleni yaptık Rabbim ol desin olur.sizin de mi ilk asilamaniz oluyo.bide sizde de gaz var mı ya dünden beri çok fena karnım.
Evet cnm bizimde ilk aşılama var ya böyle sanki üsütmüsüm gibi sanki

Merhaba kızlar uzun bir hikayem var... 4 yıldır evliyim 3yildir bebek düşünüyoruz istiyoruz ama nasip olmadı... Tedavilere başladık eşimde de bende de sorun yoktu bir kere kimyasal gebelik oldu . Daha sonra aşılama olucaktı covid olduğum için baya ara vermek zorunda kaldım neyse bugün özel.bir doktorda aşılama yaptırdım inşallah sonuçlar güzel olur hafif kasık ağrım var...sizde bugün olduysanız yorumlarınızi bekliyorum
Bende olmuştum canım aşılama benimde olduğum gün ve bi kaç gün hafif kaşık ağrılarım olmuştu batmalar birden ağrı girmeler falan çatlatma iğnesinden aldığımız ilaçlardan falan oluyor.Allahım güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah

Bende olmuştum canım aşılama benimde olduğum gün ve bi kaç gün hafif kaşık ağrılarım olmuştu batmalar birden ağrı girmeler falan çatlatma iğnesinden aldığımız ilaçlardan falan oluyor.Allahım güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah
Sizin aşılama tuttu mu canım teşekkürler

Kızlar ne durumdasınız benim bel ağrım oldukça fazla ve göğüs hassasiyeti bugün 8,gün çok sabirsizim

Kızlar ne durumdasınız benim bel ağrım oldukça fazla ve göğüs hassasiyeti bugün 8,gün çok sabirsizim
Dün akşam mutfağı toparlarken bi bel ağrısı tuttu kopacak resmen.bide ara ara kasık ağrısı giriyo.bende göğüs hassasiyeti yok şu an Büyük ihtimalle prolaktin yüksek çıkmıştı hap kullanıyorum hafta da 1 gün ondan olsa gerek haptan dolayı acıma yok.normalde adete 1 hafta kala hep göğüs hassasiyetim olurdu

Zaman geçmek bilmiyor zaten bel ağrısı bende de çok fazla bugün bulaşık makinesine.bulasik koydum doğrulunca acayip bir şekilde ağrı girdi.sonra geçti ama ben çok ümitlenmek.istemiyorum korkuyorum çok

Zaman geçmek bilmiyor zaten bel ağrısı bende de çok fazla bugün bulaşık makinesine.bulasik koydum doğrulunca acayip bir şekilde ağrı girdi.sonra geçti ama ben çok ümitlenmek.istemiyorum korkuyorum çok
Aynen canım bende öle her belirtiyi gebelik mi acaba die yormuyorum.adette olabilir.bastan hazırlıklı olmak lazım ki kaptırmamak için kendimi.sonra kan sonucunu görunce hüsrana uğramak istemiyorum.vardir elbet bı vakti evladın.insallah o vakit bu vakittir.

Aynen öyle cnm ya İnşallah o vakit gelmiştir hiç test.yaptin mi ben kendimi zor tutuyorum

Aynen öyle cnm ya İnşallah o vakit gelmiştir hiç test.yaptin mi ben kendimi zor tutuyorum
Yok canım yapmadım.erken olduğunu düşünüyorum.hatta hiç yapmadan direkt kana gidicem haftaya pazartesi günü.o testin başında cikicak sonuçu beklemek tam bi işkence en iyisi kan verip var yada yok en neti diyorum kendime

Bende 27ekim yaptırdım 2 gün var aramızda 12 Kasım'da kan ver dedi doktorum gerçekten günler geçmiyor beklemek çok zor😓

Bende 27ekim yaptırdım 2 gün var aramızda 12 Kasım'da kan ver dedi doktorum gerçekten günler geçmiyor beklemek çok zor😓
İnşallah hayırlı sonuçlar olur bizim bugün 12.gün bir yanım.heyecanlı bir yanım hüzünlü cok korkuyorum bende idrar değil direk kan testi vermek istiyorum hayırlısı yaaa çok zor beklemek

Yok canım yapmadım.erken olduğunu düşünüyorum.hatta hiç yapmadan direkt kana gidicem haftaya pazartesi günü.o testin başında cikicak sonuçu beklemek tam bi işkence en iyisi kan verip var yada yok en neti diyorum kendime
Benimde drek kana gidesim var pazar günü gece acilden mi versem kanı napsam.bilemedim içim içime sığmıyor canım idrar testini bende yapmak istemiyorum

İnşallah hayırlı sonuçlar olur bizim bugün 12.gün bir yanım.heyecanlı bir yanım hüzünlü cok korkuyorum bende idrar değil direk kan testi vermek istiyorum hayırlısı yaaa çok zor beklemek
Sonuçlanınca yaz canım mutalaka merak ettim ne zaman test verceksin

Benimde drek kana gidesim var pazar günü gece acilden mi versem kanı napsam.bilemedim içim içime sığmıyor canım idrar testini bende yapmak istemiyorum
Ya bikac paylaşım okudum 12. gün bile test yapanlarda iğnenin etkisi devam edebiliyormus.bana pazartesi gel dedi doktor bakalım o güne gidicem en sağlıklısı kan ama ne bilim hiç umudum da yok nasip ne ise artık hayırlısı

Ya bikac paylaşım okudum 12. gün bile test yapanlarda iğnenin etkisi devam edebiliyormus.bana pazartesi gel dedi doktor bakalım o güne gidicem en sağlıklısı kan ama ne bilim hiç umudum da yok nasip ne ise artık hayırlısı
Bir İkizler Burcu olarak bir sevinip bir üzülüyorum ama Allah'tan umut kesilmez ol desin ve olsun inşallah umudumuzu kaybetmeyelim yaşıyorsak hala Umut var demek

Back