• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 25ekim 2021 Aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk 10 dakikadan sonra silik cikiosa zaten yanlış oluyor test ilk 10 dk icinde çıkan sonuç doğrudur cnm . Ama kana baktirmanda fayda var şöyle düşün daha adet olmadin bu bile sepeb
Aynen sonraki çıkana itibar etme.sabirla bekle daha hiç bişi belli değil.hepimiz bı yanimiz umutsuz gibi olsada bı taraftanda inanmak istiyoruz☺️

Kızlar teste işten çıkınca gelip baktım hafiften böyle leke var 2.cizgide sanki test.bozukmus da oraya bı leke oluşturmuş gibi eşim gördü

Sizceeee durum nedir
IMG_20211106_004602.jpg

Kızlar neler yapıyorsunuz
Yarinin olmasını bekliyorum ama zerre umut yok içimde.hatta ben de hiç belirtide yok ya hani bı adet ağrısı fln olur insanda o da yok yani arada bı belim dürtüyor o kadar.sen nasılsın

Yarinin olmasını bekliyorum ama zerre umut yok içimde.hatta ben de hiç belirtide yok ya hani bı adet ağrısı fln olur insanda o da yok yani arada bı belim dürtüyor o kadar.sen nasılsın
Benimde 3 günüm bat tarihime göğüslerim hala sert ve dolgun arada kaşık ağrısı önce sizi halinde birde belim dürtüyor benimde kaset test yaptınız mı hic

Benimde 3 günüm bat tarihime göğüslerim hala sert ve dolgun arada kaşık ağrısı önce sizi halinde birde belim dürtüyor benimde kaset test yaptınız mı hic
Ya benim adetime de var daha.bide süt hormonum yüksek çıkmıştı onun için ilaç kullanıyorum ondan olsa gerek göğüs acim yok yoksa benimde adet öncesinde inanılmaz hassas olurlar.ay yok ya test yapmadım evde de test var halbuki ama direk yarın kana hazırladım kendimi.hemde kotusune🙄siz yaptiniz mi test peki

Ya benim adetime de var daha.bide süt hormonum yüksek çıkmıştı onun için ilaç kullanıyorum ondan olsa gerek göğüs acim yok yoksa benimde adet öncesinde inanılmaz hassas olurlar.ay yok ya test yapmadım evde de test var halbuki ama direk yarın kana hazırladım kendimi.hemde kotusune🙄siz yaptiniz mi test peki
Ben 8gun kala yapmistim çok silik çizgi çıktı ilaç ve iğnenin etkisidir diye çok umutlanmasın bende test alıp yapmayı düşünüyorum

Ben 8gun kala yapmistim çok silik çizgi çıktı ilaç ve iğnenin etkisidir diye çok umutlanmasın bende test alıp yapmayı düşünüyorum
Aynen iğnenin etkisi devam edebilir 8.gun hadi inşallah pozitif i görün ☺️ben cesaret edemedim.travma gibi bişi oldu şu test bende başında bekle acaba çizgi var mı die ışığa tutmalar.saga sola.cevirmeler😆

Kızlar bende birdaha test yapamadım o bozuk çıkınca, tekrardan yapmak istemedim.gogus ağrım yok ama bel ağrım çok fazla birde dünden beri akşamları deli GB basım ağrıyor bugün adet olmam lazımdı olmadım

Kızlar bende birdaha test yapamadım o bozuk çıkınca, tekrardan yapmak istemedim.gogus ağrım yok ama bel ağrım çok fazla birde dünden beri akşamları deli GB basım ağrıyor bugün adet olmam lazımdı olmadım
Adet öncesi benim de ağrır başım dün akşam bende de baş ağrısı vardi direndim ağrı kesici almamak için ama artık dayanamadım sabah parol yuttum.dedim kesin tutmadı başımda agrio adet belirtisi bu.normal şartta daha benim adete 1 hafta daha var ama catlatma ignesini baz alacağımız için kim bilir ne zaman gelecek. hadi inşallah gebelik olsun da gelmesin sizin adet.

İnşallah hepimiz pozitif çıkarız kızlar gece gidip acilden kan mi versem bilemedim

İnşallah hepimiz pozitif çıkarız kızlar gece gidip acilden kan mi versem bilemedim
Ah hepimiz o müjdeli haber alsak keşke.doktorun bişi demiş miydi hastaneye gel kan ver die.yada test yap kendin dediyse imkanın varsa acilde verebilirsin kanı.bana yarına gel HCG için dediklerinden yarına gidicem sabah

Back