• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 25ekim 2021 Aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba inşallah bebis olur devlet hastanesinde asilama olacak tim ayın 18de dün tes yaptırdım covid olmuşum onun için bu ay olmucak asilama doktor u ancak pazartesi araya bilirim size doktormu 6ay dinlendirdi vucudunuzu yoksa sizmi

Yok canım aşılamaya kalkismicam.doktor da direk tüp bebeğe zamana ayır dedi bakalım paramızı denklestirebilirsek ona yoneliriz bu zaman dilimindede doğal yolla devam inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz die umuyorum.bikac gündür mfk yontemi de bişi duydum onu arastiriyorum doğal yolla gebelik olabiliyormuş.bununla.ilgili topiklerde açılmış bı bakın isterseniz
Canım mfk naptın denedin mi

Aydın'da Tolga Atakul diye doçent bir doktora var yeni özel muayene açtı muane ücreti almadı hiç bizden 2600tl aşılama ücreti aldı.labovuatura da hiç para ödemedim. Gelin ilaç kısmına ilk başta bana 5adet iğne verdi eşime vitamin takviyesi verdi 750tl tuttu sonra yumurta takibimi yaptı istediği gibi büyümedi 3adet daha iğne aldım ve folik asit aldım onlarda 400tl tuttu daha sonra çatlatma ignem 157tl onu aldım şimdi aşılamadan sonra progestan vermiş oda yanlış hatırlamıyorsam 70tl vermiş eşim
Sonuç ne oldu acaba Tolga beyden memnun kaldınız mı

Aydın'da Tolga Atakul diye doçent bir doktora var yeni özel muayene açtı muane ücreti almadı hiç bizden 2600tl aşılama ücreti aldı.labovuatura da hiç para ödemedim. Gelin ilaç kısmına ilk başta bana 5adet iğne verdi eşime vitamin takviyesi verdi 750tl tuttu sonra yumurta takibimi yaptı istediği gibi büyümedi 3adet daha iğne aldım ve folik asit aldım onlarda 400tl tuttu daha sonra çatlatma ignem 157tl onu aldım şimdi aşılamadan sonra progestan vermiş oda yanlış hatırlamıyorsam 70tl vermiş eşim
Bende tolga hoca gitmek istiyorum sunucunuz ne oldu acaba

Back