• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaşında annemden dayak yedim...

A
Seni dönmesine izin mi verdin?
Kendini savunmali ya da kolundan tutup odaya kilitlemeliydin. Annen olmasi seni dövme hakki vermiyor, hele de böyle sacma sebeplerle..
Akil sagligi yerinde degilse kendine zarar versin.
Annesine karşı kendini savunsaydımı tamam annesinin yaptığı doğru değil ama annesine nasıl karşılık verebilir bir insan insanları bırak allah ne der sabredecekki mükafatını alacak ne olursa olsun karşısındaki ANNE ANNE söyleniminizi çok yanlış buldum

annen evlat nimetinin kıymetini bilmiyormuş
değil koltuğu silmemek ne kötülükler yapan evlatlar var gene de el üstünde tutuluyorlar
bunların da hepsi imtihan hem annene hem sana

A

Annesine karşı kendini savunsaydımı tamam annesinin yaptığı doğru değil ama annesine nasıl karşılık verebilir bir insan insanları bırak allah ne der sabredecekki mükafatını alacak ne olursa olsun karşısındaki ANNE ANNE söyleniminizi çok yanlış buldum
Ne olmus anneyse?
Allah hicbir anneye kizina o..pu diyip, sille tokat dovme hakki vermemistir. Ebeveyn her sartta hakli ve kutsal değildir.
Ben bir psikopat olabilirim, bir sadist olabilirim. Kizim gerekirse bana karsi kendini koruyabilmeli.

Annesinin yapığını doğru bulmadığımı baştada belirttim annesinin yaptığının günahı kendine ama okız annesine karşılık verip annesini dövdüğü zaman düşeceği durum annesinin kızina yaptından bin kat daha aşşalayıcı bence ama sabır gösterirse allah hertürlü güzelliği ona sunacaktır hem bu dünyada hem öbür dünyada mükafatını alacaktır her şeyin başı sabır kötülük kötülük doğurur karşılık verince iş daha çıkmaz bir hal alırdeninannesi, post: 37378769, member: 528453"]Ne olmus anneyse?
Allah hicbir anneye kizina o..pu diyip, sille tokat dovme hakki vermemistir. Ebeveyn her sartta hakli ve kutsal değildir.
Ben bir psikopat olabilirim, bir sadist olabilirim. Kizim gerekirse bana karsi kendini koruyabilmeli.[/QUOTE]
Annesinib

Annesinin yapığını doğru bulmadığımı baştada belirttim annesinin yaptığının günahı kendine ama okız annesine karşılık verip annesini dövdüğü zaman düşeceği durum annesinin kızina yaptından bin kat daha aşşalayıcı bence ama sabır gösterirse allah hertürlü güzelliği ona sunacaktır hem bu dünyada hem öbür dünyada mükafatını alacaktır her şeyin başı sabır kötülük kötülük doğurur karşılık verince iş daha çıkmaz bir hal alırdeninannesi, post: 37378769, member: 528453"]Ne olmus anneyse?
Ben bir psikopat olabilirim, bir sadist olabilirim. Kizim gerekirse bana karsi kendini koruyabilmeli.
Annesinib[/QUOTE]

Nasıl okudunuz cevap verdiğiniz üyenin mesajını anlayamadım.

Anneni döv mü demiş üye? Kendini savun veya anneni odaya kilitle demiş.

İnsanlara buradan '''anneniz ne yaparsa yapsın karşılık vermeyin, diğer tarafta mükafatını alırsınız'' mesajı vermek ise çok çirkin. Kendi inancınız doğrultusunda birine zulüm görmeye devam etmesi yolunda tavsiye veremezsiniz.

Nasıl okudunuz cevap verdiğiniz üyenin mesajını anlayamadım.

Anneni döv mü demiş üye? Kendini savun veya anneni odaya kilitle demiş.

İnsanlara buradan '''anneniz ne yaparsa yapsın karşılık vermeyin, diğer tarafta mükafatını alırsınız'' mesajı vermek ise çok çirkin. Kendi inancınız doğrultusunda birine zulüm görmeye devam etmesi yolunda tavsiye veremezsiniz.
[/QUOTE]

Ya allah aşkına sürekli dayak yiyorum demiyorki bi anlık sinirle annesi yapmaması gereken bişey yapmış zulmedipte bir anne nekadar zulüm yapabilir sürekli dövüyor dese haklısınız siz en ufak bir kusur gördüğünüzde atın ozaman annenizi

Ya allah aşkına sürekli dayak yiyorum demiyorki bi anlık sinirle annesi yapmaması gereken bişey yapmış zulmedipte bir anne nekadar zulüm yapabilir sürekli dövüyor dese haklısınız siz en ufak bir kusur gördüğünüzde atın ozaman annenizi

Şu genellemelere bayılıyorum.

Bir anne ne kadar mı zulüm yapabilir? Öldürene kadar yapabilir, asitle yakana kadar yapabilir, kızını pazarlamaya kadar yapabilir. Gerçek dünyaya hoşgeldiniz. Kaldı ki konunun bir annenin ne kadar zulmedebileceğiyle alakası yok.

Bir anlık sinirle mi yapmış? Koltuğun silinmemesine mi sinirlenmiş? Böyle anlık sinirler yaşamak normal midir? Yaşayınca- fotoğrafı gördünüz mü bilmiyorum- birini mosmor yapmak kabul edilebilecek bir durum mudur? Ufak bir kusur mu bu?

İnsanlar aileden ayrılmayı daha zor kabullenebiliyor diye insanlık suçu olan şeyleri aile atışmaları seviyesine çekmeye çalışmaya gerek yok.

Elinin halini görünce içim bi fena oldu çok geçmiş olsun öncelikle :KK43: canım bence de annenin doktoruyla kesinlikle konuşman lazım. Durum göründüğünden çok daha ciddi olabilir. Yani annenin belki de kendisine ve çevresine zarar verme tehlikesi olan bi hastalığı var. Yarın bi atak geçirip yabancı bi insanın üzerine saldıracak, sonuçlarını düşünmek bile istemiyorum.
Ama durum böyle degilse bence de ayrı eve çıkmak iyi bi çözüm. Annenizle saç başa girip karşılık verseniz siz ondan daha beter yıpranırsın. Böyle hicbi sey yapmasan zaten felaket seninki de can yazık yani. Uzaklaşmak en iyisi bence

Seni dönmesine izin mi verdin?
Kendini savunmali ya da kolundan tutup odaya kilitlemeliydin. Annen olmasi seni dövme hakki vermiyor, hele de böyle sacma sebeplerle..
Akil sagligi yerinde degilse kendine zarar versin.

Annem 2009 senesinde anevrizma dolayısıyla beyin ameliyatı geçirdi. O hengâmede kafasına herhangi bir darbe almasından korktum.
Annemin de yaşadıkları kolay değil ama bunun ona, bana tekme tokat girişme hakkı verdiğini sanmıyorum. Kendimi korumaya çalıştım fakat başarılı olamadım. Kendime güvenimi ve saygımı yitirmiş haldeyim.

Bir anne ne kadar mı zulüm yapabilir? Öldürene kadar yapabilir, asitle yakana kadar yapabilir, kızını pazarlamaya kadar yapabilir. Gerçek dünyaya hoşgeldiniz. Kaldı kbebir annenin ne kadar zulmedebileceğiyle alakası yok.

Bir anlık sinirle mi yapmış? Koltuğun silinmemesine mi sinirlenmiş? Böyle anlık sinirler yaşamak normal midir? Yaşayınca- fotoğrafı gördünüz mü bilmiyorum- birini mosmor yapmak kabul edilebilecek bir durum mudur? Ufak bir kusur mu bu?

İnsanlar aileden ay

Bir anne ne kadar mı zulüm yapabilir? Öldürene kadar yapabilir, asitle yakana kadar yapabilir, kızını pazarlamaya kadar yapabilir. Gerçek dünyaya hoşgeldiniz. Kaldı ki konunun bir annenin ne kadar zulmedebileceğiyle alakası yok.

İnsanlar aileden ayrılmayı daha zor kabullenebiliyor diye insanlık suçu olan şeyleri aile atışmaları seviyesine çekmeye çalışmaya gerek yok.
Ya bilmiyorum belki fazla iyi niyetimden kaynaklanıyor olabilir bu düşüncem ama fotoğraf falan görmedim nerde

kusura bakma canım ama bu kadın psikopat. güzellik salonundan geliyor birde fırça kayıp dayak atıyor bu ne ya !

kıyamam sana temizlik yap..sonrada beğenmesin..birde üstüne hakaretli sözler..güzellik salonuna gidene kadar evde kalıp o koltuğu kendi silseydi..bende anneyim..benimde kızlarım var..evi temizlemiş şekilde görsem ne kadar mutlu olurdum..anneyse anneliğini bilsin..hastaysa hastalığını bilsin..git arkadaşların evine yerleş..biraz özlesin..birdaha böyle hata yapmamayı öğrensin..öyle kuru kuru özürle olmaz..:KK12:

Annedir el kaldırma sakın... Muhattap ta Olma... Yardıma Muhtaç olduğun da Yardımını et... Arana da Mesafe koy...

Annene karsilik vermemekle iyi yapmissin ama gel gelelim annenin yaptiklari saglikli degil. Ölümlerden dönmüs ama pek hayata karsi bakis acisi degismemis anlasilan. Bence bu olaydan sonra guzelcene konus ve ayri eve cik 25 yasinda ayaklarinin ustunde durabilirsin. Yoksa anneni koruyayim derken kendi akil sagligindan olucaksin

Git canım niye gitmeyesin? Aile baskısından kurtulmak için evden kaçıp pavyona düşecek değilsin herhalde, niye hayat zor olsun. Çalışan parasını kazanan genç bir kadınsın kendi hayatını kurabilirsin.

Annenin gerçekten psikolojisi bozuk, irtibatını kesme, onu tedaviye yönlendirmeye çalış, ama o evden ayrıl. Sağlıklı bir ortamda yaşamak herkesin hakkı.

Cocuk kac yasinda olursa olsun dayagi asla kabul etmiyorum. Ama cocuk ne kadar buyurse buyusun annesinin ve babasinin kendinden buyuk oldugunu unutmasini da kabul etmiyorum. Anneniz herhangi bir sebeple sinirlenmis. Siz ona duzgun konusmayi ogretmeye calisarak(!) onu daha da sinirlendirmissiniz. Neyse ki hatasinin farkina varip ozur dilemis bir sekilde.

İlk yanlista kacip gitmek yerine, belki annenizin bir sorunu vardir diye yaninda kalmaniz daha mantikli olur dusuncesindeyim.

Back
X