Geçmiş olsun canımcıgımmm...Hemen kendine bir konu aç lütfen,başka kişilerin sayfalarında olmuyor böyle,degilmi ama
ya becerebilsem açıcaktımmm:) beceremiyorum, açsana benim yerime, olmazmıı:)
Olmaz :)) Bak şimdi Meme Estetigi bölümüne gel.Bütün konuların göründügü yerin en üstünde Konu Aç bölümüne tıkla
sabahtan beri konulari okuyorum gogus estetigi uzerine arkadaslar forumda 400cc ve uzeri implant takilan arkadas hic yok mu? doktorum 400 yada 425 high profile yuvarlak implant takacagini soyledi , ozellikle cocuk sahibi olmus arkadaslar varsa yaptiran fikirlerini almak istiyorum..
Doktorun ilgisizliğine de kızgınım biraz. Unuttum şimdi denemişimdir tabi dedi bilemiyorum belki onlar da haklılar ama biraz ikna edici konuşsaydı üzülmezdim. Teşkür ederim yorumlarınaaa
Öncelikle şimdiden geçmiş olsun.Boyun,kilon,göğüs kafesi genişliğin,sırtın ve sahip olduğun göğüs dokusunun miktarı çok önemli bu konuda karar vermek için.Ama dr önerdiyse demekki olabileceğini düşünüyor.Ben uzun boyluyum.Bir göğsümde kasaltı,410 cc damla protez var diğeri daha küçük.Önceden göğsüm A cuptu,ama dolu bir A cup,göğüs dokum biraz vardı yani.Şu anda dolu 75D'yim (hiç dolgusu ve kabı olmayan dantel sütyenle).80C de sırt büyük geliyor ama göğüs tam dolduruyor.Bana bu bile küçük geliyor nerdeyse 450 cc keşke olsaymış diyorum ama dra göre olabilecek en fazla bu.Tabi daha şekli değişecek belki o zaman daha farklı da olabilir.2,5 ay oldu nerdeyse.Yani yapıya göre bu ccler çok büyük değil,dolgun ve dolu dolu göğüs oluyor.Ama bu protez 1.60 ya da 1,65 boyunda birinde olsa büyük durabilir.Ben uzunum (1.75) normal ve dolgun duruyor.Benim çocuğum yok,göğüslerim de sarkık değildi sadece küçüktü.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Aaa..Sende 410cc damla protezim var? Bendede 400 cc yuvarlak protez kas zarı altına yerleştirildi ve önceki bedenim 75 B idi.Şimdi 75 D yada C cup sütyen kullanıyorum.Gögüs büyüklüğümden çok ama çık memnunum.Bugün ikinci senem dolduEmin ol zamanla çok daga güzelleşiyorlar
Foto ekledinmi canım,merak etimde
Evet canım birinde 410 cc damla ve kasaltı var.Diğeri daha küçük.Aslında az bir fark vardı görünüşte .Sanki 25 cc fark olacak gibiydi ama düşündüğümden daha farklı oldu.Ben 75 D oldum.2,5 ay oldu nerdeyse olalı.Daha ufalmaz ama şekli değişir .Çünkü hala şekli tam olarak oturmadı.Umarım oturacak.Resim falan çekmedim hiç.Aslında bana 450 cc bile olurmuş diyorum şimdi.Ameliyat öncesi dr 325 ccyi konuşurken 100 cc nerdeyse daha fazlasını takmış.Tabi alırmıydı bilmiyorum da .Uzun boyluyum.Gerçi ince biriyim.Sırtım ve göğüs kafesim darmış öyle dedi dr. Hiç desteksiz dantel sütyenler gayet orta ve dolgun büyüklükte duruyor.Bu arada sadece dantel sütyen ne kadar azmış piyasada.Hepsi dolgulu.Dantel önceden pek kullanmadığımdan bu kadar dantel fakiri olduğumuzun farkında değilim:))
Evet arkadaşlarr yeni sorunlarla karşınızdayımmm hiç bitmiycek galiba sorunlar bi tadını çıkaramadım havalara uçamadımben ameliyat olalı bugün 16 gün oldu. Bi kaç gündür farkettim ki özellikle bi memem sanki fazla oturmuş yani göğüs ucu normalden yukarda kalıyo hani biraz aşağı yakın olması gerekirken. Anlamadım gitti ama bu düzelmez ki yani aşağıda olsa masajla falan düzelir de yukarı doğru masaj yapsam ne yazar..forumu da okuyorum herkes aşağıya bakıyo diyo benim gibi olan yok mu hiiiçç düzelir mi bu hiç hoş görünmüyo yani zamanla daha aşağı inecekse bu silikonlar benim meme uclarım çok aşırı yukarda kalacak çok sırıtacak
meme uclarının gokyuzune bakması yere bakmasından ıyıdır.
hem çok takmana gerek yok eşinde çok takmaz
Evet arkadaşlarr yeni sorunlarla karşınızdayımmm hiç bitmiycek galiba sorunlar bi tadını çıkaramadım havalara uçamadımben ameliyat olalı bugün 16 gün oldu. Bi kaç gündür farkettim ki özellikle bi memem sanki fazla oturmuş yani göğüs ucu normalden yukarda kalıyo hani biraz aşağı yakın olması gerekirken. Anlamadım gitti ama bu düzelmez ki yani aşağıda olsa masajla falan düzelir de yukarı doğru masaj yapsam ne yazar..forumu da okuyorum herkes aşağıya bakıyo diyo benim gibi olan yok mu hiiiçç düzelir mi bu hiç hoş görünmüyo yani zamanla daha aşağı inecekse bu silikonlar benim meme uclarım çok aşırı yukarda kalacak çok sırıtacak
Ameliyatın daha çok yeni.Bence bunları kafaya takmak için çokkk erken inan.6 aya kadar anca son şeklini alıyor.Daha 16 gün olmuş.Memelerin hala ödemli.Biraz zaman geçsin bunların hepsinin normale döndüğünü göreceksin.Hem kontrole gittiğinde sana dr zaten söyliyecek.Şu anda keyfini çıkar lütfen.
Anladım canım ama ben tam anlatamadım galiba yani bu göğüslerin yukarı çıkma ihtimali yok ki dedim ya aşağıda olsa zamanla iner diycem de . benimki zamanla inerse durum çok vahim olur gerçekten..
bana bir hafta önce 225 cc takıldı. meme dokum vardı azdı. şuan gayet iyiler. Ameliyata girmeden önce, sutyenle nasıl duruyorlarsa, büyüklüğü öyle olsun demiştim. Doktorum aynen öyle yapmış. Ameliyat sonrası azıcık büyük olsa mıydı dedim ama böylesi iyi. Zaten şuan kiloluyum, zayıflarsam daha hoş göğüslere sahip olabilirim.
Şuan bile geriliyorum, büyük bir şey taksa ne halde olurdum bilmiyorum ☺
Sarkmasıymış ucuymuş o konulara şuan aldırmıyorum bile. çünkü bende "tüberöz meme" sorunu vardı.
Geçmiş olsun öncelikle.Güle güle kullan. Yanlız çok zayıflarsan meme yağ dokusundan ibaret olduğu için küçülebilir.Zaten şişlikler geçtikten sonra %10'u otomatik olarak küçülecek.İyi günlerde kullan.
20 kilo kadar fazlam var, bakalım verirsem küçük memeli olmaya bile razıyım ☺☺
teşekkür ederim *-*
Öncelikle sakin ol lütfen :)) Kontrole gittiğinde doktora sorarsın ancak drun hata yaptıgını hiç sanmam.Bu ameliyat onlar için çokk basit.Hastaya zor ve ağrılı bir ameliyat .O sebeple mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır.Sana şunu net olarak söyliyim ameliyat olmak ve bitmesi evet süper.Heyecan korku vs bitiyor ama sonrasında çok uzun bir sabır dönemi başlıyor.Çünkü şekli her geçen gün değişiyor ve bence 6 ayda ancak son hale yakın duruma geliyor.Hele ki ilk 1 ay ödem vsden dolayı çok farklı.Sen o sebeple dra sor ve eminim sana süper mantıklı bir açıklama yapacaktır.