bugün benim 3.gününm kas zarı altı yuvarlak high mentor 225 cc konuldu.ankarada ameliyat oldum.ben 300 istemistim hatta ısrar ettim doktorum mumkun degıl dedi en fazla 250 cc olur ameliyatta denerim hangisi uygunsa o olur dedi.su an sisliklerim var doğal olarak ama muhtesem büyüklükte.ayrık durmuyor bu hali bile güzel.onun icin üzülme.
Arkadaşlar merhaba.. Öncelikle burada yorum yapıp bizi bilgilendiren ve beni de cesaretlendiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. 1 senedir bu siteyi takip etmeme rağmen okul yoğunluğumdan dolayı bi türlü üye olup da dertleşememiştim sizlerle.
ben ameliyat olalı yarın bir hafta oluyor::)) yazarken bile inanamıyorum ama öyle. cesaret edip oldum sonunda.
Ağrı sızı açısından bi şikayetim yok yani baya baya azaldı ağrılarım. ama boyutundan çok mutsuzum. ki şuan şiş oldukları halde. çok büyük göğüs değildi derdim, doğal ve dolgun olmasıydı. doktora da belirttim ama 275 deneyeceğini söylemişti ama 240 cc olmuş. ameliyattan sonra bunu duyduğumda üzüldüm gerçekten. o kadar acı para boşa mı gitti diye üzülüyorum şuan. doktora sordum ama göğüs kafesin dar dedi. forumda da okuyorum hiç 240 olan yok. o kadar da dar bi yapım olmadığını düşünüyorum.boyum 170 kilom 54.
kızlar sizin göğüs altı ölçünüz kaç gerçekten benim o kadar mı dar diye merak ediyorum.. ve hiç 240 cc taktıran var mıiçimi rahatlatın lütfen (
Arkadaşlar merhaba.. Öncelikle burada yorum yapıp bizi bilgilendiren ve beni de cesaretlendiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. 1 senedir bu siteyi takip etmeme rağmen okul yoğunluğumdan dolayı bi türlü üye olup da dertleşememiştim sizlerle.
ben ameliyat olalı yarın bir hafta oluyor::)) yazarken bile inanamıyorum ama öyle. cesaret edip oldum sonunda.
Ağrı sızı açısından bi şikayetim yok yani baya baya azaldı ağrılarım. ama boyutundan çok mutsuzum. ki şuan şiş oldukları halde. çok büyük göğüs değildi derdim, doğal ve dolgun olmasıydı. doktora da belirttim ama 275 deneyeceğini söylemişti ama 240 cc olmuş. ameliyattan sonra bunu duyduğumda üzüldüm gerçekten. o kadar acı para boşa mı gitti diye üzülüyorum şuan. doktora sordum ama göğüs kafesin dar dedi. forumda da okuyorum hiç 240 olan yok. o kadar da dar bi yapım olmadığını düşünüyorum.boyum 170 kilom 54.
kızlar sizin göğüs altı ölçünüz kaç gerçekten benim o kadar mı dar diye merak ediyorum.. ve hiç 240 cc taktıran var mıiçimi rahatlatın lütfen (
canım ankara da nerde oldun yani hangi hastane ve hangi dr bende ankaradayım da bilgi verirsen sevinirim.:26:
Selam,
Ben de arkadaşlarla aynı fikirdeyim.Şöyle bir durum var bence doktorlar genelde büyük protez istemiyorlar.Neden ,sorun daha fazla çıkabiliyor,sırıtıyor,daha geç yumuşuyor vs vs ama her vücudun alabileceği maksimum bir büyüklük var.Demek ki senin de alabileceğin buymuş.Ameliyat esnasında sizerlarla (deneme boyları) deneyip önce bakıyorlar.Eğer tamamsa gerçeğini koyuyorlar.O sebeple dr una güven.Demek ki olmamış.Boyun uzun aslında çok daha büyüğü olur ama senin boyunu, sırt genişliğini göğüs kafesinin genişliğini o görmüyor mu? Adam yıllardır bu işi yapıyor.Ölçüm yapıyorlar.Bu tamamiyle matematiksel bir hesap.Adamlar ölçüyor,biçiyor ona göre koyuyorlar.Çok zayıf değilsin.Ama incesin.Ben de 175 boyunda 61 kiloyum.Yakınız yani.Boy kilo orantısında.Sen bunlara takılma lütfen.Bir de kasaltı ve kasüstü de farkediyor.Yani kasaltının 250 cc ile kasüstünün 225 i heralde aynıdır.Kas biraz daha bastırıyor çünkü.Ama inan drlar biliyorlar.Bak şunu da unutma karşıdan protezli göğüs diye bağırınca çok çirkin oluyor.Eminim çok güzel olmuştur.Bu arada ödem evet çok oluyor ve iniyor.Ancak şu var ödem koltuk altı ve memenin üstüne doğru oluyor.Yani memenin kendisinde ödem olmuyor.Yan yerlerdeki ödemler geçince esas memenin şekli ve büyüklüğü meydana çıkıyor.Çok küçülmüyor yani meraklanma:)))
canım öncelikle hayırlı olsun. 240cc ilk başta kulağa küçük geliyor. ama doktorun 275 deyip, ameliyatta 240 taktıysa bir bildiği vardır elbet. bu ölçülerde önceki gögüs dokununda etkisi büyük biliyorsun ki. önceden dokun varmıydı senin. benim çok azdokum olduğu işçin 315 takıldı. zayıfsın, daha büyük bir protez çok sırıtabilirdi. küçük de olsa doğal görünen bir meme bence herzaman daha iyidir. bu arada resim eklersen daha doğru yorum yapabiliriz. üzülme ve keyfini çıkartmaya başla bence
bugün benim 3.gününm kas zarı altı yuvarlak high mentor 225 cc konuldu.ankarada ameliyat oldum.ben 300 istemistim hatta ısrar ettim doktorum mumkun degıl dedi en fazla 250 cc olur ameliyatta denerim hangisi uygunsa o olur dedi.su an sisliklerim var doğal olarak ama muhtesem büyüklükte.ayrık durmuyor bu hali bile güzel.onun icin üzülme.
canım selammm..bak ben de 1.71 boyunda 52 kiloyum omuzlarım dar ve 250cc takıldı kas zarı altına..ilk başta çok üzüldüm 280de diretmiştim çünkü ama sol memem 250yi bile zorlamış..şuan 1 aylıklar ve ödemler çok azaldı göğüs çizgileri belirginleşmeye başladı o yüzden biraz daha dolgun gözüküyorlar..emin ol doktorun sana en çok yakışanı yapmıştır lütfen üzülme
göğüs dokum vardı bıraz yani az da olsa. öyle dümdüz değildi yani. omuzlarım da geniş ama. ben biraz da arkadaşların dediği gibi doktorun risk almamasına bağlıyorum.
sizleri böyle görünce okuyunca herkes çok mutlu ama ben niye sevinemiyorum diyorum kendi kendime.
resimin nasıl ekleneceğini bilmiyorum bi de şuan sporcu sütyeni takıyorum yani anlaşılır mı ki boyutu.
yani ben diyodum ki (yıllarca destekli sütyen takmış biri olarak) artık sütyen takmam yani süngerli. yarım atlet falan giyerim. ama hiç de o boyutta değil şuan.
canım eğer senin kendi göğüs dokun varsa o zamanla toparlanıcak daha dolgun görünücek şimdi daha yapışık duruyodur o yüzden küçük geliyodur sana, daha yaptırmadım ama o kadar cok sey okudum ki yaptırmış kadar oldum :) mesela beren saat de yaptırmış hiç oyle dolgun durmuyo çok doğal görünüyo doktor senin bütün vucuduna göre orantılı dursun diye tercih etmiştir onu bence. bi kız var cansu taşkın diye bi aratın bakın google da 55 beli var 98 filan memeleri var. çok kötü duruyo. senle boyumuz ve kilomuz aynı. ekleyebiliyosan bi fotograf ekle sonra hemen silersin çok merak ettim 240 ne büyüklükte.
kas altı ile kaszarı altına konulan fark ediyor.benim kas zarı altı 225 cc konuldu ama doktor kas altına konulan 300 ccle aynı buyuklukte görünebilecegini söyledi