240 cc :((

sabahtan beri konulari okuyorum gogus estetigi uzerine arkadaslar forumda 400cc ve uzeri implant takilan arkadas hic yok mu? doktorum 400 yada 425 high profile yuvarlak implant takacagini soyledi , ozellikle cocuk sahibi olmus arkadaslar varsa yaptiran fikirlerini almak istiyorum..

yeni mahalle devlethastanesinde oldum.cok memnun kaldım gayet ilgili alakalı .çok genç ,kendini oldukça geliştirmiş biri.ilk görüstüğüm doktordu ona kara verdim.ismini bu siteden duydum.su an ücüncü gunum cok fazla ağrım olmadı.zaten kendisi kas zarı altı uyguluyor bu yöntemi ankarada uygulayan dr pek yok. ben kollarımla aktif calıstıgımdan kas altı istemedim.kasının kesilmesini istemedim.gögus dokum oldugunu söyledi damla da olabilirdi ama ben yuvarlak istedim.ust dokum dolu olması daha iyi olur düsüncesiyle.zaten damla 500 lira daha pahallıymıs.bu aralar silikona zam gelmıs ama ben zamdan etkilenmedim.

dr nun adını öğrenebilir miyim bi de ameliyat sana tam olarak ne kadara mal oldu ? cc ölçüsüne nasıl karar verdiniz seni memnun ettiğine göre dokun baya vardı herhalde yani şuan kaç cup oldun canım bazı dr ların önceliği daha düşük cc li protezler oluyo senin dr nun diğer hastaları hakkında bilgin var mı yani 300-350 cc taktığı hastası da varmıymış. buarada benim irtibatta olduğum dr da hemen hemen her yöntemi kullanıyo kas zarı altı da dahil. canım son bişey sorucam gerçi çok erken ama protezi hiç hissediyormusun alttan yandan vs bu benim için çok önemli sırf bu yüzden önyargılı bakıyorum çünkü. MEMNUN KALMANA AYRICA ÇOK SEVİNDİM ÇÜNKÜ KENDİNİ OLUMSUZ SONUCUMDAN DOLAYI DEVLET HASTANELERİNE KARŞI GÜVENİM KIRILDI AMA SENİN GİBİ MEMNUN OLANLARI OKUDUKÇA İÇİM RAHATLIYO NEDEN OLMASIN DİYORUM. SAĞLIKLA MUTLULUKLA KULLANIRSIN İNŞALLAH MEMİŞLERİNİ...:KK16:

sabahtan beri konulari okuyorum gogus estetigi uzerine arkadaslar forumda 400cc ve uzeri implant takilan arkadas hic yok mu? doktorum 400 yada 425 high profile yuvarlak implant takacagini soyledi , ozellikle cocuk sahibi olmus arkadaslar varsa yaptiran fikirlerini almak istiyorum..

arzum var 400 cc mesajını görseydi dönerdi sana ona sorabilirsin yardımcı olur benim arkadaşım :KK16:

dr nun adını öğrenebilir miyim bi de ameliyat sana tam olarak ne kadara mal oldu ? cc ölçüsüne nasıl karar verdiniz seni memnun ettiğine göre dokun baya vardı herhalde yani şuan kaç cup oldun canım bazı dr ların önceliği daha düşük cc li protezler oluyo senin dr nun diğer hastaları hakkında bilgin var mı yani 300-350 cc taktığı hastası da varmıymış. buarada benim irtibatta olduğum dr da hemen hemen her yöntemi kullanıyo kas zarı altı da dahil. canım son bişey sorucam gerçi çok erken ama protezi hiç hissediyormusun alttan yandan vs bu benim için çok önemli sırf bu yüzden önyargılı bakıyorum çünkü. MEMNUN KALMANA AYRICA ÇOK SEVİNDİM ÇÜNKÜ KENDİNİ OLUMSUZ SONUCUMDAN DOLAYI DEVLET HASTANELERİNE KARŞI GÜVENİM KIRILDI AMA SENİN GİBİ MEMNUN OLANLARI OKUDUKÇA İÇİM RAHATLIYO NEDEN OLMASIN DİYORUM. SAĞLIKLA MUTLULUKLA KULLANIRSIN İNŞALLAH MEMİŞLERİNİ...:KK16:

yenimahalle devlet hastanesinde ali bey doktorum.protez konusunu ona bıraktım doğallıktan yanayım ama olmuskende tam olsun dedim. beni anladı .bugun kontrole gitti.8.günüm baska bir doktor vardı. bana siz protez olduğunu söylemeseydiniz karsıdan bakınca anlamayacaktım cok doğal duruyor dedi.cok hızlı bir iyilesme dönemim oldu. 2 gün sadece ağrım oldu.ali beye göre dokum vardı bana göre dümdüzdüm yani.suan biraz ödem var ama dolu dolu 85 c cup.arada seviyorum onları.protezi hissetmiyorum biraz kenarlarda serlık var yumusayınca gecermiş.maliyet 3000 civarında.damla olursa 500 daha fazla olurmus.

Kubita nasilsinn?? umarım bugün daha iyisindir

Sağol pasaklıcım bugün daha iyiyim moral olarak yorumlarınız sayesinde :) daha kötü şeyler olabilirdi diyorum buna şükür diyorum:) kırmayıp resim paylaştığın için teşekkürler.. Sen nasılsın:)

Üzme canını.His konusu zamanla geçiyor.Dr söylemene rağmen bu kadarlık protez taktıysa demekki olabilecek maks.ölçü buymuş.Yoksa çor çirkin ve doğal olmayan şekil olurdu.Ne bileyim doktorlar o kadar çok yapıyorlar ki biliyorlardır sonuçta.Peki dra küçük olmuş daha fazlası olmazmıydı diyince kesinlikle olmazdı mı dedi yoksa başka bir cevap mı verdi??

Doktorun ilgisizliğine de kızgınım biraz. Unuttum şimdi denemişimdir tabi dedi bilemiyorum belki onlar da haklılar ama biraz ikna edici konuşsaydı üzülmezdim. Teşkür ederim yorumlarınaaa

Zorla sıkıştırılmış,kenarlardan bariz taşma yapan,doğallıktan uzak kocaman protezlerdense küçük protezler çok daha iyidir.Canını sıkma bence.Doktor doğallığa önem veriyor demek,protez deyince herkes televizyondaki lömbür lömbür görüntüler olacak zannediyor.Bana ablam bile öyle dedi,aa ben böyle kocaman bir şey olacak zannediyordum,ne kadar zarif olmuş dedi ki bence de önemli olan göze batmayacak büyüklükte doğal olması.Annenizin yorumları tabii ki bir üst jenerasyon yorumları,büyüklüğe göre para değişseydi doktorlar protez büyüdükçe daha fazla ücret isterlerdi.Böyle olumsuz yorumlarla kendinizi daha da fazla üzmeyin bence.Eminim zamanla meme kıvamına geldikçe daha çok beğeneceksiniz.

Yok annemin istemeyişi canım yanacak ağrım olacak diyeydi.. Yani değmedi derken eskisinden çok da farkı yok boşuna acı çektin dedi.
Belki yumuşadıkça daha hoşuma gider haklısın kocaman olanlar konusunda aynı fikirdeyim zaten seninle. Henüz evlenip çocuk doğurmamış biri olarak büyük zaten istemem

yenimahalle devlet hastanesinde ali bey doktorum.protez konusunu ona bıraktım doğallıktan yanayım ama olmuskende tam olsun dedim. beni anladı .bugun kontrole gitti.8.günüm baska bir doktor vardı. bana siz protez olduğunu söylemeseydiniz karsıdan bakınca anlamayacaktım cok doğal duruyor dedi.cok hızlı bir iyilesme dönemim oldu. 2 gün sadece ağrım oldu.ali beye göre dokum vardı bana göre dümdüzdüm yani.suan biraz ödem var ama dolu dolu 85 c cup.arada seviyorum onları.protezi hissetmiyorum biraz kenarlarda serlık var yumusayınca gecermiş.maliyet 3000 civarında.damla olursa 500 daha fazla olurmus.

cevap için çok teşekkür ederim canım sağol.... tekrar geçmiş olsun umarım hep böyle güzelliklerinle mutlu olursun :KK34:

Sağol pasaklıcım bugün daha iyiyim moral olarak yorumlarınız sayesinde :) daha kötü şeyler olabilirdi diyorum buna şükür diyorum:) kırmayıp resim paylaştığın için teşekkürler.. Sen nasılsın:)

rica ederim ne demek... inan bence herkes ilk birkaç günün hissettiğin gibi hissediyor. sonra çok seveceksin yeni halini :) ayrıca güle güle kullan süper olmuşlar :)
benim hala yumuşamadı. masaj yapıyorum hergün, masaj yaparken de biraz sızlıyor. Normal tabii daha 20 gün oldu. bu da geçecek...

Ameliyattan önce söyledim büyük olsun biraz dedim imkanlar dahilinde tabi.hatta ameliyat olmama karşı olan annem bile değmedi yaptırdığına dedi doktora gittiğimizde o da vardı o da öyle söyledi. Evet şimdi çok erken ama belki ilerde. Bi de bi göğüs ucum aşırı hassas diğeri duygusuz yani hiç his yok. Sanki biri diperinin yanına geçmiş gibi his olarak. Geçer umarım:KK43:

Üzülme canım,olabilecek yakışan en iyi ölçüyü kullanmıştır bence.Ben açılcası beğendim fotograflarında gayet güzel duruyordu.Evlenip emzirince,gögüs dokusu esneyince daha büyük protezler olabiliyor.. Zaten 15-20 sene sonra gerek görülürse protezleri değiştirmek gerekiyor :KK34:

His konusuna gelince şu an ödem olduğu için duygusuz hissedebilirsin göğsünü..Bir gögüs digerine göre daha hassas olabilir bunlar normal zamanla geçecek düzelecek endişe etme :KK19:

Canım bana 400cc lik yuvarlak protez kas zarı altına takıldı.Meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Kendi açtığım konuda bütün bilgileri bulabilirsin :KK34:
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419257-arzum77-meme-estetigi-ameliyati.html

Konuma merak ettigin soruları yazarsan daha çabuk cevap yazabilirim.Sevgiler.

haydi kızlar eller havaya dualarınızı bekliyorum:) sabah 10 da kavuşuyorum memelerimeee

ben heyecandan yatamazdım herhalde şimdiden hayırlı olsun :KK52:

X