öncelikle geçmiş olsun. Umarım ağrın sızın yoktur ve ilk anda yasadigin uzuntu geçmiştir. benimde 15 gün oldu ameliyat olalı. 245 cc kas altı kondu. çıkar çıkmaz doktorum 245 kondu diyince, aynı senin gibi düşündüm. canım doktoruma söylendim durdum. ufak koymussun falan diye :)))) kendisi bana, amaç "büyük, silikon taktırdım ben diyen göğüs değil, doğal ve güzel güğüs" dedi. boyum 1.65 kilom 52. şimdi bakıyorum ve hiiiçç de küçük değil. Emin ol bunu hisseden ilk kişi sen değilsin ve bence memnun kalacaksın. Doktorlar deniyorlar, bedenimiz için en uygun olanı takıyorlar. lütfen moralini bozma. Eminin doktorun, senin için en güzelini ve idealini seçmiştir. sen de benim gibi forumu sıkı takip ediyorsan ve insanlardan 300'leri 400 'leri duyduğun için 240 sana küçük gelmiştir. Gerçekten de büyük bir
protez değil ancak önemli olan bedenin için uygun olanın ne olduğu. Ben şu anda çoooookkkk mutluyum. şişliklerimde inince kimse silikon olduğunu anlayamaz, o kadar doğal ve dolgun oldular. Sakın moralini bozma :) ileride sen de doktoruna teşekkür edeceksin diye düşünüyorum