Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorları dinlemekte fayda var ama sana 240 değilde 270 cc falan takabilirdi boyun varmış ben bile 1.60 boy 48 kg ile 300 c aldıysam sende taıyabilirdin. ama bana 260 cc yapsa iyi olurmuş
Valla artık üstünden baya zaman geçti kabullendim sorgulamıyorum da:) şimdiki sorularıma bi yanıt bulsam daha çok sevinicem de kimse bir şey dememiş ki..
Benim de birbucuk ay kadar oldu ve uclarda ciddi hassasiyet ve zaman zaman hissizlik var, ara ara da sızlıyor göğüslerim. Benim doktorum altı aya kadar hepsi normal dediMerhaba arkadaşlarrr,
Ben ameliyat olalı 4 ay oldu fakat bazı sorularım var. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Öncelikle 4 ay geçmesine rağmen hala ağrıyo göğüslerim. yani yüzüstü rahat rahat yatamıyorum hala. Özellikle koltukaltlarıma doğru olan kısımda dokunduğumda ağırıyo ya da baskı uyguladığımda. Normal mi bu? Bir de uçlarda yoğun hassasiyet var. Öyle ki yanlışlıkla bir şey çarpsa acıyor baya.. Uçları bu kadar hassasken bazı noktalarda hala hissizlik var %70 falan. Normal mi bunlar yoksa şimdiye kadar geçmesi mi gerekiyordu çoktan :18:
Merhaba arkadaşlarrr,
Ben ameliyat olalı 4 ay oldu fakat bazı sorularım var. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Öncelikle 4 ay geçmesine rağmen hala ağrıyo göğüslerim. yani yüzüstü rahat rahat yatamıyorum hala. Özellikle koltukaltlarıma doğru olan kısımda dokunduğumda ağırıyo ya da baskı uyguladığımda. Normal mi bu? Bir de uçlarda yoğun hassasiyet var. Öyle ki yanlışlıkla bir şey çarpsa acıyor baya.. Uçları bu kadar hassasken bazı noktalarda hala hissizlik var %70 falan. Normal mi bunlar yoksa şimdiye kadar geçmesi mi gerekiyordu çoktan :18:
Bende ekimde olmayı düşünüyorum çok yüksek ihtimal ama herkesin yazdığını okuyunca bazen insanın kafası karışıyor. 3 doktor arasında karar veremedim. Gürcan Aslan, Ömer Ekin, Ali Mübin Aral
ekimde olmayı düşünüyorum yazmışsın ameliyat oldun mu merak ettim. olduysan durumun nasıl şuan memnun musun hangi doktor a gittin? bir de ömer ekin ile görüşmeye falan gittin mi? ben de kasım da ameliyat olmayı düşünüyorum ömer ekinle görüştüm ama kafam çok karışık çok korkuyorum :18:
Canım işler tahmin ettiğim gibi gitmedi olamadım ekimde. Ömer Ekinle hiç görüşmedim çok yoğun sanırım. Yarın ameliyatım Dr. Nebil Bozdoğan Çağ hastanesinde.
canım kaç cc de karar verdiniz
hangi yöntemle olacaksın
canım ilk gittiğimde 300cc falan demiştim ama kesin değil en az demiştim. O da son gün gel o zaman tam kararınla konuşalım demişti. Şimdi fikrim en az 325 en fazla yani asıl isteğim 350 diyeceğim bakalım bana uygun görecek mi :)
canım dr kararına bırak ama eğer doktorun 350 cc uygun görürse 350 cc yaptır. ama 325 de seni mutlu edebilir.
hayırısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur.
canım ilk gittiğimde 300cc falan demiştim ama kesin değil en az demiştim. O da son gün gel o zaman tam kararınla konuşalım demişti. Şimdi fikrim en az 325 en fazla yani asıl isteğim 350 diyeceğim bakalım bana uygun görecek mi :)
peki hangi yöntemle düşünüyor ameliyatı ve maliyeti hakkında biraz bilgi verir misin ? buarada şimdiden hayırlı olsun..
Sağol canım. maliyeti 5500 özel hastenede olacak koltukaltı kesisinden yapıyor doktor. Tabi sen farklı bir yer dersen onuda yapıyor.
IArkadaşlar merhaba.. Öncelikle burada yorum yapıp bizi bilgilendiren ve beni de cesaretlendiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. 1 senedir bu siteyi takip etmeme rağmen okul yoğunluğumdan dolayı bi türlü üye olup da dertleşememiştim sizlerle.
ben ameliyat olalı yarın bir hafta oluyor::)) yazarken bile inanamıyorum ama öyle. cesaret edip oldum sonunda.
Ağrı sızı açısından bi şikayetim yok yani baya baya azaldı ağrılarım. ama boyutundan çok mutsuzum. ki şuan şiş oldukları halde. çok büyük göğüs değildi derdim, doğal ve dolgun olmasıydı. doktora da belirttim ama 275 deneyeceğini söylemişti ama 240 cc olmuş. ameliyattan sonra bunu duyduğumda üzüldüm gerçekten. o kadar acı para boşa mı gitti diye üzülüyorum şuan. doktora sordum ama göğüs kafesin dar dedi. forumda da okuyorum hiç 240 olan yok. o kadar da dar bi yapım olmadığını düşünüyorum.boyum 170 kilom 54.
kızlar sizin göğüs altı ölçünüz kaç gerçekten benim o kadar mı dar diye merak ediyorum.. ve hiç 240 cc taktıran var mı içimi rahatlatın lütfen(
Canım işler tahmin ettiğim gibi gitmedi olamadım ekimde. Ömer Ekinle hiç görüşmedim çok yoğun sanırım. Yarın ameliyatım Dr. Nebil Bozdoğan Çağ hastanesinde.
hayırlı olsun canım şmdi nasılsın ne kadar ödedin
Merhaba geçmiş olsun merak ettim koltukaltı kesisi nasıl memnunmusunuzSağol canım. maliyeti 5500 özel hastenede olacak koltukaltı kesisinden yapıyor doktor. Tabi sen farklı bir yer dersen onuda yapıyor.