240 cc :((

E tamam o zaman niye üzülüyorsun.300 cc ye denk gelen büyükük gayet iyi bir büyüklük.Sonuçta protezin nereye konduğu da çok önemli.Gayet güzeldir eminim.

Üzülen o değil zaten Fitness:) hiç de 300 cc lik bi görüntü olduğunu sanmıyorum ya küçük yani bilfiğin. ben şimdi yeni üye olduğum için resim göremiyorum sanırım. ama karşılaştırınca eminim farklıdır. en azından fikir vermesi açısından görmek istiyorum belki içim rahatlar biraz. ben de en kısa zamanda yükleyeceğim

canım eğer senin kendi göğüs dokun varsa o zamanla toparlanıcak daha dolgun görünücek şimdi daha yapışık duruyodur o yüzden küçük geliyodur sana, daha yaptırmadım ama o kadar cok sey okudum ki yaptırmış kadar oldum :) mesela beren saat de yaptırmış hiç oyle dolgun durmuyo çok doğal görünüyo doktor senin bütün vucuduna göre orantılı dursun diye tercih etmiştir onu bence. bi kız var cansu taşkın diye bi aratın bakın google da 55 beli var 98 filan memeleri var. çok kötü duruyo. senle boyumuz ve kilomuz aynı. ekleyebiliyosan bi fotograf ekle sonra hemen silersin çok merak ettim 240 ne büyüklükte.

Canım albüm oluşturmak istedim ama 25 yazımın olması gerekiyomuş benimki daha 6:KK43:

Üzülen o değil zaten Fitness:) hiç de 300 cc lik bi görüntü olduğunu sanmıyorum ya küçük yani bilfiğin. ben şimdi yeni üye olduğum için resim göremiyorum sanırım. ama karşılaştırınca eminim farklıdır. en azından fikir vermesi açısından görmek istiyorum belki içim rahatlar biraz. ben de en kısa zamanda yükleyeceğim

Ha ha:)) ben mi karıştırdım?? bi sürü yazı olunca üstüste karışıyor bazen.Benim bildiğim kasaltı kasüstü konduğunda aynı ccler farklı durabiliyor.Çünkü kas bastırıyor.Kas zarı altı yöntemini vs bilmem ama.

öncelikle geçmiş olsun. Umarım ağrın sızın yoktur ve ilk anda yasadigin uzuntu geçmiştir. benimde 15 gün oldu ameliyat olalı. 245 cc kas altı kondu. çıkar çıkmaz doktorum 245 kondu diyince, aynı senin gibi düşündüm. canım doktoruma söylendim durdum. ufak koymussun falan diye :)))) kendisi bana, amaç "büyük, silikon taktırdım ben diyen göğüs değil, doğal ve güzel güğüs" dedi. boyum 1.65 kilom 52. şimdi bakıyorum ve hiiiçç de küçük değil. Emin ol bunu hisseden ilk kişi sen değilsin ve bence memnun kalacaksın. Doktorlar deniyorlar, bedenimiz için en uygun olanı takıyorlar. lütfen moralini bozma. Eminin doktorun, senin için en güzelini ve idealini seçmiştir. sen de benim gibi forumu sıkı takip ediyorsan ve insanlardan 300'leri 400 'leri duyduğun için 240 sana küçük gelmiştir. Gerçekten de büyük bir protez değil ancak önemli olan bedenin için uygun olanın ne olduğu. Ben şu anda çoooookkkk mutluyum. şişliklerimde inince kimse silikon olduğunu anlayamaz, o kadar doğal ve dolgun oldular. Sakın moralini bozma :) ileride sen de doktoruna teşekkür edeceksin diye düşünüyorum

Son düzenleme:
canım bende cc olayını pek anlamadan takip ettiğim kadarıyla hep 300 falan olucak sanırdım.ama doktor 275 önerdi hatta taktı bile,hiç de öyle küçük değilmiş. bide ben göğüsler hariç yuvarlak hatlıyım.kaldırırım 300ü gibi geliyodu.bu noktada insanın fiziği çok önemli doktorlar anlıyolar bence.eminim seninki de öyle olucak gör bak.

öncelikle geçmiş olsun. Umarım ağrın sızın yoktur ve ilk anda yasadigin uzuntu geçmiştir. benimde 15 gün oldu ameliyat olalı. 245 cc kas altı kondu. çıkar çıkmaz doktorum 245 kondu diyince, aynı senin gibi düşündüm. canım doktoruma söylendim durdum. ufak koymussun falan diye :)))) kendisi bana, amaç "büyük, silikon taktırdım ben diyen göğüs değil, doğal ve güzel güğüs" dedi. boyum 1.65 kilom 52. şimdi bakıyorum ve hiiiçç de küçük değil. Emin ol bunu hisseden ilk kişi sen değilsin ve bence memnun kalacaksın. Doktorlar deniyorlar, bedenimiz için en uygun olanı takıyorlar. lütfen moralini bozma. Eminin doktorun, senin için en güzelini ve idealini seçmiştir. sen de benim gibi forumu sıkı takip ediyorsan ve insanlardan 300'leri 400 'leri duyduğun için 240 sana küçük gelmiştir. Gerçekten de büyük bir protez değil ancak önemli olan bedenin için uygun olanın ne olduğu. Ben şu anda çoooookkkk mutluyum. şişliklerimde inince kimse silikon olduğunu anlayamaz, o kadar doğal ve dolgun oldular. Sakın moralini bozma :) ileride sen de doktoruna teşekkür edeceksin diye düşünüyorum

aynen forumda herkes 300 falan diyince ben bi dumur oldum yani:) Yani o kadar ağrı çektim biraz daha belirgin olsun isterdim ama napalım keşke demenin bi anlamı yok. eskiye göre tabi ki çok daha iyi ama yine de. ne biliyim.. öyle sütyensiz falan dolanılmaz. inşallah senin dediğin gibi olur.:KK43:(

kızlar bazılarınızı arkadaş olarak ekledim fotoğraf yükliycem yorumlarınızı bekliyorum.aslında çok yükleme taraftarı değildim ama üzülüyorum tek başıma karar veremiycem sanırım. bi de sizden de fotoğraf görebilir miyim? daha önce hiç görmediğim için tam bilemiyorum belki de.
ama fotoğrafta nedense iki kat bi büyüklük var anlayamadım yani yakın diye mi normalden çok büyük çıkıyo. keşke fotoğraftaki gibi olsa yani.

kızlar bi bakın ekleyebilmiş miyim... sadece arkadaş olarak eklediklerim görebiliyor dimiii...

ameliyat bilgilerim: high profile kas zarı altı 240 cc meme altı kesisi ile. doktorum eser aydoğdu

Son düzenleme:
canım selammm..bak ben de 1.71 boyunda 52 kiloyum omuzlarım dar ve 250cc takıldı kas zarı altına..ilk başta çok üzüldüm 280de diretmiştim çünkü ama sol memem 250yi bile zorlamış..şuan 1 aylıklar ve ödemler çok azaldı göğüs çizgileri belirginleşmeye başladı o yüzden biraz daha dolgun gözüküyorlar..emin ol doktorun sana en çok yakışanı yapmıştır lütfen üzülme :KK43:

sen de bi baksana canım cc lerimiz yakın ya.. senin resmini de görebilir miyim mümkünse. benim 10 gün oldu şuan

Bi de senin resmini görebilir miyim karşılaştırma açısından:KK43: bugün sanki daha da bi küçülmüş nerdeyse tekrar ameliyat olmak istiyorum ya ağlıycammm :KK43:((((

Arkadaşlar merhaba.. Öncelikle burada yorum yapıp bizi bilgilendiren ve beni de cesaretlendiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. 1 senedir bu siteyi takip etmeme rağmen okul yoğunluğumdan dolayı bi türlü üye olup da dertleşememiştim sizlerle.

ben ameliyat olalı yarın bir hafta oluyor::)) yazarken bile inanamıyorum ama öyle. cesaret edip oldum sonunda.
Ağrı sızı açısından bi şikayetim yok yani baya baya azaldı ağrılarım. ama boyutundan çok mutsuzum. ki şuan şiş oldukları halde. çok büyük göğüs değildi derdim, doğal ve dolgun olmasıydı. doktora da belirttim ama 275 deneyeceğini söylemişti ama 240 cc olmuş. ameliyattan sonra bunu duyduğumda üzüldüm gerçekten. o kadar acı para boşa mı gitti diye üzülüyorum şuan. doktora sordum ama göğüs kafesin dar dedi. forumda da okuyorum hiç 240 olan yok. o kadar da dar bi yapım olmadığını düşünüyorum.boyum 170 kilom 54.

kızlar sizin göğüs altı ölçünüz kaç gerçekten benim o kadar mı dar diye merak ediyorum.. ve hiç 240 cc taktıran var mı:KK43: içimi rahatlatın lütfen:KK43:(

Biraz önce fotografınıza yorum yaptım ve bir soru sormuştum ama buradan cevabını buldum.Doktora dogal gögüs istediğinizi söylemişsiniz.Türkiyedeki doktorlar dogal gögüs isteyen hastaya ufak protez kullanıyorlar genelde.Yani biraz büyük,gösterişli bir gôgüs istiyorsanız doktorunuza asla Dogal gögüs istediğinizi söylemeyin bence.Fotografta gayet dogal,hoş görünen göğüslerin oldugunu gördüm.Ama beklentini karşılamadıysa o başka bir mesele tabikide.Benimde gögüs altı ölçüm dar.75 beden sütyen kullanıyorum.Boyum 1.68 Kilom 57 civarı..Ben iki çocuk emzirdigim için gögüs dokum esnemişti.Bana Kas Zarı altına 400 cc lik yuvarlak protez takıldı.Şu an belki sana kocaman protez ve kocaman gögüs gibi gelsede aslında vücuduma göre gayet uyumlu büyüklükte göğüslere sahip oldum..

Bence huç üzülme,eskisinden daha hoş gôgüslerin olmuş tabikide.İlerisinde protezlerini değiştirip biraz daha büyüğünü taktırabilirsin.Ama şu an bunları düşünmen için çok erken gibi geliyor :KK19:

arkadaşım mrb görüntüsü nasıl bilmiyorum ama gereksiz takıntı yapıyosun fiziki ölçünle orantılı olsunda varsın küçük olsun çok iri olup silikon olduğu belli olacak kadar belirgin gerginlikde olmasından iyidir bende o ölçülerde düşünüyorum çok büyük istemiyorum 49 kilo 165cm boy var bendede bakalım dr. nasıl karar verecek ilerde inş.en kısa zamanda üzüntn geçer hadi gülümse :))

Biraz önce fotografınıza yorum yaptım ve bir soru sormuştum ama buradan cevabını buldum.Doktora dogal gögüs istediğinizi söylemişsiniz.Türkiyedeki doktorlar dogal gögüs isteyen hastaya ufak protez kullanıyorlar genelde.Yani biraz büyük,gösterişli bir gôgüs istiyorsanız doktorunuza asla Dogal gögüs istediğinizi söylemeyin bence.Fotografta gayet dogal,hoş görünen göğüslerin oldugunu gördüm.Ama beklentini karşılamadıysa o başka bir mesele tabikide.Benimde gögüs altı ölçüm dar.75 beden sütyen kullanıyorum.Boyum 1.68 Kilom 57 civarı..Ben iki çocuk emzirdigim için gögüs dokum esnemişti.Bana Kas Zarı altına 400 cc lik yuvarlak protez takıldı.Şu an belki sana kocaman protez ve kocaman gögüs gibi gelsede aslında vücuduma göre gayet uyumlu büyüklükte göğüslere sahip oldum..

Bence huç üzülme,eskisinden daha hoş gôgüslerin olmuş tabikide.İlerisinde protezlerini değiştirip biraz daha büyüğünü taktırabilirsin.Ama şu an bunları düşünmen için çok erken gibi geliyor :KK19:

Ameliyattan önce söyledim büyük olsun biraz dedim imkanlar dahilinde tabi.hatta ameliyat olmama karşı olan annem bile değmedi yaptırdığına dedi doktora gittiğimizde o da vardı o da öyle söyledi. Evet şimdi çok erken ama belki ilerde. Bi de bi göğüs ucum aşırı hassas diğeri duygusuz yani hiç his yok. Sanki biri diperinin yanına geçmiş gibi his olarak. Geçer umarım:KK43:

Son düzenleme:
slm cnm bence hiç üzülme göremedim eklersen göricem ama bende 1 hafta önce taktırdım 320cc ultra high profil damla protez ve şu anda çok büyük geliyor ödem var diyolr ama yine de çok büyük benc doğaalık çok daha iyi :KK66:

Ameliyattan önce söyledim büyük olsun biraz dedim imkanlar dahilinde tabi.hatta ameliyat olmama karşı olan annem bile değmedi yaptırdığına dedi doktora gittiğimizde o da vardı o da öyle söyledi. Evet şimdi çok erken ama belki ilerde. Bi de bi göğüs ucum aşırı hassas diğeri duygusuz yani hiç his yok. Sanki biri diperinin yanına geçmiş gibi his olarak. Geçer umarım:KK43:

Üzme canını.His konusu zamanla geçiyor.Dr söylemene rağmen bu kadarlık protez taktıysa demekki olabilecek maks.ölçü buymuş.Yoksa çor çirkin ve doğal olmayan şekil olurdu.Ne bileyim doktorlar o kadar çok yapıyorlar ki biliyorlardır sonuçta.Peki dra küçük olmuş daha fazlası olmazmıydı diyince kesinlikle olmazdı mı dedi yoksa başka bir cevap mı verdi??

Arkadaşlar lütfen beni de ekleyin ben de bakayım fotolarınıza bu ay sonu gitcem ben de cenk bey ve ufuk beyle görüşmeye bana bir fikir olsun istiyorum ...ne istediğimi anlatabileyim....

Zorla sıkıştırılmış,kenarlardan bariz taşma yapan,doğallıktan uzak kocaman protezlerdense küçük protezler çok daha iyidir.Canını sıkma bence.Doktor doğallığa önem veriyor demek,protez deyince herkes televizyondaki lömbür lömbür görüntüler olacak zannediyor.Bana ablam bile öyle dedi,aa ben böyle kocaman bir şey olacak zannediyordum,ne kadar zarif olmuş dedi ki bence de önemli olan göze batmayacak büyüklükte doğal olması.Annenizin yorumları tabii ki bir üst jenerasyon yorumları,büyüklüğe göre para değişseydi doktorlar protez büyüdükçe daha fazla ücret isterlerdi.Böyle olumsuz yorumlarla kendinizi daha da fazla üzmeyin bence.Eminim zamanla meme kıvamına geldikçe daha çok beğeneceksiniz.

X