- Konu Sahibi britneyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün tavuk çorbası, deniz börülcesi salatası, ve yoğurt yedim.kızlar sesiniz çıkmadı naptınız neler yediniz? sporlar yapıldımı?
allahım ne güzelll heryeri bembeyaz . Ama tam yatma havası ayriyetten neler yedin kahvaltıda bakemm?Günaydın ️
Eki Görüntüle 2736049
2 bisküvinin günahı olmaz diyelim haftada 1 kaçamak normal abartmadıkça robot değiliz sonuçta insanız :) şu ara yemek yerken bir dahaki öğünde ne yiyeceğimi düşünür oldum allam yokmu bişi alalım kesilsin şu iştahımız, boğazımızDün tavuk çorbası, deniz börülcesi salatası, ve yoğurt yedim.
Küçük kaçamak yaptım. Akşam dizi seyrederken kahve yanında iki tane bisküvi yedim.
Dün su çok az içtim.
Spor yarım saat yürüyüş yaptım.
Oruç tutuyorum yine canım sahur yapmadım iftardan sonra çay yanında 1 avuç kadar kuruyemiş yemişimdir bir de yarım ayva ve 1 mandalina yedim sonraallahım ne güzelll heryeri bembeyaz . Ama tam yatma havası ayriyetten neler yedin kahvaltıda bakemm?
aayy canım ben borçların bitti sandım kusura bakma ne olur:) kuruyemişi çiğ ye bariiiOruç tutuyorum yine canım sahur yapmadım iftardan sonra çay yanında 1 avuç kadar kuruyemiş yemişimdir bir de yarım ayva ve 1 mandalina yedim sonra
Yok kız nerde yaşım kadar borcum var herhalde belki daha da fazladıraayy canım ben borçların bitti sandım kusura bakma ne olur:) kuruyemişi çiğ ye bariii
ayyy ben o konuya hiç girmiyorum bile bu arada yaş kaç? birde okula gidiyorum demişsin okuyormusun?Yok kız nerde yaşım kadar borcum var herhalde belki daha da fazladır
Yaş 32 canım öğretmenimayyy ben o konuya hiç girmiyorum bile bu arada yaş kaç? birde okula gidiyorum demişsin okuyormusun?
ayyy öğretmen mii.. Eli ayağı öpülmeliksin sen yaptığınız meslek çok kutsalYaş 32 canım öğretmenim
İyiyiz canım sen nasılsın ne yedin ne içtin ne zipor yaptın ondan haber ver heleselam kız lar nasılsınız
hoşgeldin canımselam kız lar nasılsınız
Böyle düşünmen beni çok mutlu etti canım itibarsızlaştırıldığımız şu süreçte özellikleayyy öğretmen mii.. Eli ayağı öpülmeliksin sen yaptığınız meslek çok kutsal
Ahh hic irade yok. Zayiflama istegi var cabası yokAman bacım yol yakınken başla yoksa bi bakmışsın almış başını gidiyorsun hoş geldin
2 taneler bende hic bos durma zamanim olmuyo veya yatma ama sporada vaktim yok maalesef. Beslenme açık bufe minvalinde cok yiyorum maalesefgünaydın ayyy hoşgeldin sor ve sağlıklı beslenmeyle gider onlar hele bebişin biraz daha hareketlensin sen o zaman gör canım. Bebişten dolayı spora vaktin oluyormu bilmiyorum ama beslenmeni nasıl yapabiliyorsun?
hoş bulduk canımhoşgeldin canım
sağol canım hemen yazayımİyiyiz canım sen nasılsın ne yedin ne içtin ne zipor yaptın ondan haber ver hele