• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Canım yanlıs anlama ama başlangıç kilon 56, boyun da yanlış hatırlamıyorsam 170 falandı. Boy kilo endeksin ideal, daha fazla kilo vermek senin için sağlıksız olur. Bence bu kilonu koru, daha fazla verme🤷🏼‍♀️

Bu arada ben de diyet konusunda çok iradesiz olanlardanım. Boyum 170 kilom 61.75 asıl benim vermem gerekir. Bir 56 olıyım daha ne isterim😅
boyun da iyiymiş canım :) kilonda çok değil 1 ayda verirsin max 6 haftada:) sen napıyorsun spor olarak? beslenmen nasıl? motivasyon gidince bende öyle oluyorum ama kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum en ötü burda bak böyle sayfa açtım :)

boyun da iyiymiş canım :) kilonda çok değil 1 ayda verirsin max 6 haftada:) sen napıyorsun spor olarak? beslenmen nasıl? motivasyon gidince bende öyle oluyorum ama kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum en ötü burda bak böyle sayfa açtım :)
Leslie yapıyordum haftada 2-3 gün bir de pilates yaparım düzenli ama 1 haftadır onları yapmadım:( beslenme olarak da kendimi 2-3 gün saldım normalde sebze protein falan yerim. Sandvici ekmeği bırakmam lazım. Bir de gece abur cubur yemeyi bırakmam lazım. Dediğin gibi çok değil sadece 3-4 hafta dayansam 56 olabilirim ben de inanıyorum:)🙏🏼♥️

kız seni baban bitiriyo benide koca :KK70: olsun ne akdar dikkatli olursan o kadar iyi dengelemeye çalış o kadarda zeytin yeme max 5 ye 2 yumurta yiyosun zaten. yavaş yavaşta olsa gidicek :)
Bugün 75.4 çıktım canım. Dün gerçekten ödem tavanmış. Kahvaltıdan sonra bu saate kadar hiç atıştırmadım ve acıkmadım da. O arada da temizlik yaptım. Ben de acaba zeytin çok yemem zar eder mi diye düşündüm, diyetlerde hep 5 adet oluyor zaten.

92'den 60'a geçmişte indim ama bu sefer vücudum beni zorluyor.
normal yavrum, yaş gittikçe metabolizma , hormonlar herşey değişiyor ben 22 yaşıma kadar 52 kiloydum gelsin patatatesler gitsin makarnalar hayatımda diyet yaptıgımı bilmem sonra bir anda bir şişmeye başladımki abovvvvvvvvvvvvvv :) ben birde pkosum ve ilaç kullanıyorum çocuk sahibi olabilmek için reglilerim çok düzensizdi kilo verdikçe daha iyi oldum ama kullandığım ilaçlarda şişiriyor ve hamile kalmak istiyorum ve hamilelikle büyük ihtimalle 20 kilo alacağım için ne kadar verirsem de hamiş halırsam o kadar iyi diyorum

normal yavrum, yaş gittikçe metabolizma , hormonlar herşey değişiyor ben 22 yaşıma kadar 52 kiloydum gelsin patatatesler gitsin makarnalar hayatımda diyet yaptıgımı bilmem sonra bir anda bir şişmeye başladımki abovvvvvvvvvvvvvv :) ben birde pkosum ve ilaç kullanıyorum çocuk sahibi olabilmek için reglilerim çok düzensizdi kilo verdikçe daha iyi oldum ama kullandığım ilaçlarda şişiriyor ve hamile kalmak istiyorum ve hamilelikle büyük ihtimalle 20 kilo alacağım için ne kadar verirsem de hamiş halırsam o kadar iyi diyorum
Anladım canım. Bende senin yerinde olsam kiloma dikkat edip daha çok vermeye çalışırdım. Umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız.

abovvvvvvv bacım bende soğuk memlekette doğdum büyüdüm sayılar -20 ler bele kadar karlar ama yıllardır istanbulda yaşaya yaşaya kara hasret kaldık.
Nerede büyümüştün canım ? Ben aslen ığdırlıyım tabi bizim oralar Erzurum’a göre çok sıcak
Genellikle kilolu kişilerde insülin direncine bağlı olarak pcos oluştuğunu okumuştum bir yerde ama senin kilon da yok inşallah dilediğin gibi gönlünce olur canım bir arkadaşım pcos ile ilk denemede hamile kalmıştı

Nerede büyümüştün canım ? Ben aslen ığdırlıyım tabi bizim oralar Erzurum’a göre çok sıcak

Genellikle kilolu kişilerde insülin direncine bağlı olarak pcos oluştuğunu okumuştum bir yerde ama senin kilon da yok inşallah dilediğin gibi gönlünce olur canım bir arkadaşım pcos ile ilk denemede hamile kalmıştı
ben ukraynada doğdum büyüdüm sayılır oralar buzzz:)
Canım 2 kere hamile kaldım ama kalp atışı duyulmadı ükisindede kürtaj oldum, pkos tedavisi gördüm hala görüyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın:)
Ayy benim patronlarım erzurum ispirliler :) erzurum hakkında pek bişi bilmyorum ama güzelmiş diyolar. Ben kabak sote yedim dünden kala. Birazdan spor yapıcam

Canım yanlıs anlama ama başlangıç kilon 56, boyun da yanlış hatırlamıyorsam 170 falandı. Boy kilo endeksin ideal, daha fazla kilo vermek senin için sağlıksız olur. Bence bu kilonu koru, daha fazla verme🤷🏼‍♀️
yok canım ne yanlışı ben yağ oranımı düşürüp sıkılaşmak istiyotum, kilom 54 e sabitlenein 55-55 arası gitsin max 56 . sonrasında reglim bile şaşıyo:) Asıl konu korumak bebiş

ben ukraynada doğdum büyüdüm sayılır oralar buzzz:)
Canım 2 kere hamile kaldım ama kalp atışı duyulmadı ükisindede kürtaj oldum, pkos tedavisi gördüm hala görüyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın:)
Ayy benim patronlarım erzurum ispirliler :) erzurum hakkında pek bişi bilmyorum ama güzelmiş diyolar. Ben kabak sote yedim dünden kala. Birazdan spor yapıcam
İnşallah bu defa sıkıntısız bir gebelik geçirirsin canım. Yazın on numara beş yıldız buralar 😅 serin güzel ben sevdim burayı soğuk haricinde yaşanabilir bir şehir

Eklentiler

• D0C7BBF9-E899-47BE-A4AB-70F21DFF60CE.png
    D0C7BBF9-E899-47BE-A4AB-70F21DFF60CE.png
    259,5 KB · Görüntüleme: 24
Selam kızlar. Tesadüfen gördüm bende gelmek istedim. Yani insallah zayıflarım ama benimki bos bi istek pek caba yok🙈 habire yiyorum. Kilom 70🙈 57 ile hamile kaldim 78 le doguma gittim suan 70 im. 4 ay oldu dogum yapali

Selam kızlar. Tesadüfen gördüm bende gelmek istedim. Yani insallah zayıflarım ama benimki bos bi istek pek caba yok🙈 habire yiyorum. Kilom 70🙈 57 ile hamile kaldim 78 le doguma gittim suan 70 im. 4 ay oldu dogum yapali
Aman bacım yol yakınken başla yoksa bi bakmışsın almış başını gidiyorsun hoş geldin

günaydın ayyy hoşgeldin😍 sor ve sağlıklı beslenmeyle gider onlar hele bebişin biraz daha hareketlensin sen o zaman gör canım. Bebişten dolayı spora vaktin oluyormu bilmiyorum ama beslenmeni nasıl yapabiliyorsun?

Back