- Konu Sahibi britneyyyyy
daha önceden söylemiştim biliyorum amaa sen harikasın:) kız ne karı nerdesin senAfiyet olsun canım ben de mis gibi karlı havada okula doğru yürüyorum niyetliyim yine dün akşam ekstra 1 mandalina 1 portakal yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önceden söylemiştim biliyorum amaa sen harikasın:) kız ne karı nerdesin senAfiyet olsun canım ben de mis gibi karlı havada okula doğru yürüyorum niyetliyim yine dün akşam ekstra 1 mandalina 1 portakal yedim
Dip köşe temizliği yapınca bende her yerimi yara bere yapıyorum. Mis gibi olmuştur ama evin.Tüh canını çektirdim iyi mi
Çoktan temizlemiyordum bugün bi gayrete geldim fazla yüklendim galiba
Afiyet olsun canım. Bende suyumu içtim.günaydın hanımlar nasılsınız? ben hindistan cevizli kahvemi içtim şimdi mantarlı omlet domates salatalık ve yeşil çay içiyorum:)
kız seni baban bitiriyo benide koca olsun ne akdar dikkatli olursan o kadar iyi dengelemeye çalış o kadarda zeytin yeme max 5 ye 2 yumurta yiyosun zaten. yavaş yavaşta olsa gidicek :)Dip köşe temizliği yapınca bende her yerimi yara bere yapıyorum. Mis gibi olmuştur ama evin.
Afiyet olsun canım. Bende suyumu içtim.
Kahvaltımda 2 yumurta, roka, bir tane sosis, 8 yeşil zeytin, 1 tane dudak poğaça ve çay. Bugünkü kahvaltım diyet dışı biliyorum. Babamın sürprizi sağolsun.
günaydın nasılsın? ne yedin ne içtin? Kilo bildirimi yapabilirsen senide ekliyeyim tabloyagünaydın arkadaşlar bol eksili günler dilerim
günaydın pazartesi günü 09.12.2019 başlangıç olacak ve hedefe ulaşana kadar devam edecek katı diyet listesi yok her şeyden yiyip sağlıklı tarifler hazırlayarak hedefime ulaşıp bunu devam ettirmek istiyorum geçen kış diyetisyene giderek 76 kilodan 67 ye kadar düşmüştüm malesef sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi yapmadığım sürece bu kısır döngü devam edecek ve bundan sıkıldım artık yaptım başardım yine yaparım biliyorum günlük yediklerimi içtiklerimi yazıcam pazartesi günleri tartı günüm olacak
spor olarak hafta sonları 1 saat yürüyüş yaparım hafta içi iki günde leslie 3 mil yapıcam ağır sporlar yapamam:)
benimle kilo vermek isteyen olursa beklerim şimdilik böyle hafta sonu alış verişimi yapıp pazartesi start vericem tabii bu arada nasıl olsa pazartesi diyete başlıcam diye hunharca hafta sonu yiyeceklere saldırmak yok :)
30.11.2020 82,0 07.12.2020 79,9
bu günkü menüm canımkahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim ananas
domates biber salatalık
2 adet vasa
ara 1 sade türk kahvesi
öğle
3 kaşık makarna yağsız sadece haşlama
ıspanak graten küçük bir dilim
3 kaşık yoğurt
ara elma 1 adet
akşam
haşlanmış kuru börülceli salata
1 bardak ayran
sağol canım çok şükür tamam yaparım bildirim hangi günler canımgünaydın nasılsın? ne yedin ne içtin? Kilo bildirimi yapabilirsen senide ekliyeyim tabloya
süper o az bile olan gerçekten devamlı oldukça etki gösteriyor. Evet beslenme önemli ama hareketle destekleniyor :) bende genelde 3 ana 1 ara yapıyorum bazen gece acıkırsam çok bir bardak kefir içiyorum. Haftada 1 de serbest öğün yapıyorumgenelde 3 ana 1 ara öğün yapıyorum spor olarak her gün ya yürüyüş ya da leslie yapıyorum geçen haftadan beri az da olsa hareket etmeye çalışıyorum
kaç zamandır başlıyorum bozuyorum devamı gelmiyo bir türlü bir haftadır gayet iyi gidiyo kendime küçük küçük hedefler koyuyorum ilk hedefim 76,9 bakalım ulaşabiecek miyimsüper o az bile olan gerçekten devamlı oldukça etki gösteriyor. Evet beslenme önemli ama hareketle destekleniyor :) bende genelde 3 ana 1 ara yapıyorum bazen gece acıkırsam çok bir bardak kefir içiyorum. Haftada 1 de serbest öğün yapıyorum
senin kilo maşallah hayalimdeki kilo sanırım en son 10 sene falan önce gördüm darısı baiıma ama çok uzun bir yol var önümdegünaydın nasılsın? ne yedin ne içtin? Kilo bildirimi yapabilirsen senide ekliyeyim tabloya
ben martta 71 kiloydum :) ve yağ oranım aşırı yüksekti 28 lerdeysi kilo almıştım ve hepsi yağdandı. Deli gibi sıkı diyet yapmadım sağlıklı beslendim spor yaptım. 60 a düştüm 2-3 ay korudum geçen ay 60.1 le başladım 1 ayda 4-5 arası gidip geliyor şimdilik önemli olan sabitleye sabitleye gitmek hedefim 52 bakalım. boyun kaç seninsenin kilo maşallah hayalimdeki kilo sanırım en son 10 sene falan önce gördüm darısı baiıma ama çok uzun bir yol var önümde
bu sabah 79,5 geldim ama 07,12 aralık yani dün 79,9dum 79,9 u baz alarak ekleyebilirsin canım haftalık olursüper şu an kaçsın? pazartesi tartılıcaz dedik bakalım ama böyle gidersek azda olsa - görürüz, oda mükemmel olur :)
çok güzel canım boyum 1,60ben martta 71 kiloydum :) ve yağ oranım aşırı yüksekti 28 lerdeysi kilo almıştım ve hepsi yağdandı. Deli gibi sıkı diyet yapmadım sağlıklı beslendim spor yaptım. 60 a düştüm 2-3 ay korudum geçen ay 60.1 le başladım 1 ayda 4-5 arası gidip geliyor şimdilik önemli olan sabitleye sabitleye gitmek hedefim 52 bakalım. boyun kaç senin
Erzurumdaha önceden söylemiştim biliyorum amaa sen harikasın:) kız ne karı nerdesin sen
abovvvvvvv bacım bende soğuk memlekette doğdum büyüdüm sayılar -20 ler bele kadar karlar ama yıllardır istanbulda yaşaya yaşaya kara hasret kaldık.Erzurum
Allah yardımcıları olsun VallaAynen bacaklarında filan kilolarca lenf ödem oluşuyor çok fena
aynen canım gıtmesem suan 2 ay onceydı sımdı baya vermıstım suan 75.6 geldım bugun hedegım sımdılık 65 daha sonra 55hoşheldin canım nasılsın? kilo bildirimi yap senide tabloya ekliyim. Sen zaten güzel kilo veriyordun ama köye gittin bir ara o zaman bozulmuştu
hadi inşallah sen zaten güzel kilo veriyordun şimdide verirsin önemli olan başlayıp devam ettirebilmek. Senide ekliyorum tabloya . Moraller düşmesinde kilolar veriliyor :)aynen canım gıtmesem suan 2 ay onceydı sımdı baya vermıstım suan 75.6 geldım bugun hedegım sımdılık 65 daha sonra 55