- Konu Sahibi britneyyyyy
1.72 yim ben.. martta 71 kiloydum ve yağ tenekesi gibiydim yağ oranım 29 duOoo en fitimiz sensin boyun kaç canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.72 yim ben.. martta 71 kiloydum ve yağ tenekesi gibiydim yağ oranım 29 duOoo en fitimiz sensin boyun kaç canım ?
Kuzum maşallah boyuna göre çok çok iyisin ya ben 1.68im 66 kiloyum şu sıra genelde bu civarda korumaya çalışıyorum hatta 58-60 benim idealim de psikolojik sınırı 65 belirlemişim sanırsam inemiyorum ondan aşağıya1.72 yim ben.. martta 71 kiloydum ve yağ tenekesi gibiydim yağ oranım 29 du
Çok güzel olmuş. 1 ocak smile bayıldım
başlangıç 7 aralık 14 aralık 21 aralık 28 aralık 1 ocak ucanSupurge 66.3 ucukgenclik 77.5 janaboc 56.3
ahah su anda en tehlikeli zaman o :) valla hanımlar ben yapacagım beni hiçbir tatlı, fast food yolumdan saptıramaz:)Çok güzel olmuş. 1 ocak smile bayıldım
bendede bir ara duraksama oldu 2 ay boyunca hiç 59.9 bile göremedim 2 ay sonunda kırıldı sıkma canını . 60.3 ten 59.1 e inmiştim vucut direnç gösteriyor ister istemez ama elbet kırılıyorKuzum maşallah boyuna göre çok çok iyisin ya ben 1.68im 66 kiloyum şu sıra genelde bu civarda korumaya çalışıyorum hatta 58-60 benim idealim de psikolojik sınırı 65 belirlemişim sanırsam inemiyorum ondan aşağıya
Ya ben de 5 gibi iftar yapacağım saat belirleyelim birbirimize uygun beraber spor yapalım ucukgenclikahah su anda en tehlikeli zaman o :) valla hanımlar ben yapacagım beni hiçbir tatlı, fast food yolumdan saptıramaz:)
Akşamda eve gidip spor yapıcam deli motiveyim şu anda leslie bile yapılsa hiç yoktan iyidir
canım eve gidip yemek yemem 630 oluyor en erken 1-1,5 saat sonra spor yapıyorum nerden baksan 7:30-7:45 gibi seninde yemeğinden zaman geçmiş oluyor o saatlerde yapabiliriz. Ben başlamadan önce yazarım gene:)Ya ben de 5 gibi iftar yapacağım saat belirleyelim birbirimize uygun beraber spor yapalım ucukgenclik
Uygundur canımcanım eve gidip yemek yemem 630 oluyor en erken 1-1,5 saat sonra spor yapıyorum nerden baksan 7:30-7:45 gibi seninde yemeğinden zaman geçmiş oluyor o saatlerde yapabiliriz. Ben başlamadan önce yazarım gene:)
Hoş geldin canım onları görünce bana da bir ürperme geliyor geleceğimden korkuyorumay bende daha yenı tlc de agır yasamlar sımdı ne yapıyor mu ne oyle program var onu ızledım 270 kılo yatalakları gorunce bır orperme geldı kendımı ıyıce motıvasyon ettım zayıflamak ıcın dur bakalım ne olacak bu 2021 e kadar bende varım v
hos bulduk kuzum psıkolojım bozuldu ya her yerlerı odem ıltıhap yanı ayyHoş geldin canım onları görünce bana da bir ürperme geliyor geleceğimden korkuyorum
Aynen bacaklarında filan kilolarca lenf ödem oluşuyor çok fenahos bulduk kuzum psıkolojım bozuldu ya her yerlerı odem ıltıhap yanı ayy
hoşheldin canım nasılsın? kilo bildirimi yap senide tabloya ekliyim. Sen zaten güzel kilo veriyordun ama köye gittin bir ara o zaman bozulmuştuhos bulduk kuzum psıkolojım bozuldu ya her yerlerı odem ıltıhap yanı ayy
Tabloyu ilk mesaja ekle istersen canım konu sahibi olduğun için ilk mesajı sürekli düzenleyebilirsintabloyu nasıl güncellicem asla birşey yaptırmıyor cevapla yapıp yeniden mi tablo oluşturacağım?
ya sen mikemmel bir detaysın öyle yaptım:) az kaldı iftara yavaş yavaş ye sakincenekTabloyu ilk mesaja ekle istersen canım konu sahibi olduğun için ilk mesajı sürekli düzenleyebilirsin
Çok yemeyeceğim sözya sen mikemmel bir detaysın öyle yaptım:) az kaldı iftara yavaş yavaş ye sakincenek
menunu bekliyorumÇok yemeyeceğim söz