- 21 Ağustos 2023
- 163
- 41
- 18
- Konu Sahibi deepthoughts
Kızlar buradaki çoğu kişinin gerçekten mantıklı ve güzel fikirler verdiğine şahit oldum o yüzden sizlere danışmak istedim. Ben 24 yaşında bir İngilizce öğretmeniyim. İşimi gerçekten seviyorum, çok iyi de bir okulda çalışıyorum. Ama kendi karakterim sürekli çalışmaya müsait değil açıkçası şu an birkaç sene para biriktireyim birikimim olsun diye çalışma kafasındayım. Eğer doğru kişiyi bulursam evlenip belki bir sene çalışır sonrasında evde kalmayı planlıyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum, yani o kadar sene boşuna mı okudun diyeceksiniz belki ama kendi çocuklarıma eğitim vermek istiyorum, onlarla daha çok ilgilenmek istiyorum çalışan bir anne ya da eş olma taraftarı değilim. Her kadın da çalışmak zorunda değil bana göre, annem sürekli çalışma güzellemesi yapıyor bana ama gerçekten bir kadın olarak sürekli insanlarla uğraşmak çalışmak bana mantıklı gelmiyor. İleriye dönük dediğim gibi birikim yapmak istiyorum doğru kişiyi bulup evlenmeyi bir de yüksek lisans yapmayı hedefliyorum. Lütfen yargılamayın hemen, gerçekten sürekli çalışacak bir karaktere sahip değilim ben. Sizce düşüncem yanlış mı, tavsiyelerinizi mantıklı yorumlarınızı dinlemek istiyorum. Şimdiden teşekkürler