23 yasinda evli ve çaresiz kadin:(

Okurken bende şaşi oldum resmen. Sen blöf yapma bi gercekten git. Arkandan gelirse senindir. Gelmezse hiç senin olmamistir.
Not: ortada çocuğum olmasa yapmak istediğim seyi yazdim.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü seninle aynı problemi yaşıyoruz diyebilirim benimde kocamın elle tutulur hiçbir tarafı yok düzeldi düzelecek diye bekleye bekleye 7 senem bitti beni ona tek bağlayan şey sevgim maselef içimden bir türlü sevgisini atamıyorum belkide ilk sevdiğim kişi olduğu içindir bilmiyorum çok zor bir durum allah yardımcın olsun... bu arada 7 senede hiçmi düzelmedi dersen malesef

Ben dogru duzgjn bir sorun goremedim iletisim problemi var ayrica su ben istanbulda dogdum o doguda ayrimini birakin gercekten komik oluyor :) suan en tehlikli il arasinda istanbulda var belirtmek istedim

Adamı bulunmaz hint kumaşı moduna sokarsan, oda seni bi yerine takmaz. Kaybetme korkusu elbette olmaz.

Sakin cocuk yapma !!!!!
Biraz sessiz kalmayi dene onunla ayni odada oturma telefon vesayri ugras ilgi gosterme ona uzgun bi tavirla konusursa senle sende kisa ve oz konus uzatma kavga cikacak baktin uzaklas baska odaya git yemek yap sacinla basinla ugras iyi gelecektr :)

Allah razi olsun sizden uzun uzadiya yazmissiniz sizin givi iyi duyarli insanlarin var oldugunu bilmek bana güc versi suanda tabiki tum yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim ama sizin anlayisiniz ve vakit ayirip uzunca yazmaniz duygulandirdi cok sagolun zaten tek beklentim anlayis suanda baska bisey degil.Bende istemezdim boyle olmasini.gurbette olup bunlari yasamak apayri zor gercekten insan kendini o kadad yalniz hissediyor ki.Herkes hersey yabanci..Evliligim bitsin istemem tabiki kolay mi yuva yikmak ama hani denir ya ne onla ne de onsuz olmuyor bende çareyi ayrilayim demekle vuluyorum ama onu da beceremiyorum.soyledikleriniz hakli bence sessiz kalmak en dogru olan Zaten ayrilik kadarde varsa olacak oluruna birakmak gerek

Deniycem sagolun:)

Haklisiniz bu defa gidersem kendiligimden asla dönmem belki o dönse de dönmem Allah bilir oluruna biraktim

çaresiz maresiz değilsin benden sana abla tavsiyesiaynı dengesiz bir evliliğin eşiginden geçtim otogarlara bırakıldım yeri geldi dayakta yedim neyse lafı uzatmıyayım önce sen bu adamla evli kalmak istiyormusun bir net karar ver ve dilini bir süre tut boşanıcam flan deme eşini bir analiz et .Sana durmadan kapı gösteriyorsa bu adamdan sana koca olmaz ve gerekeni yap ilerde düzene girer ama çokta sağlıklı bir evlilik olamayabilir.

tamamını okumadım. okuduğum kadarı yetti.

kovulduğunuz adamın yanına dönmeyi nasıl başarıyosunuz. hadi bir kere oldu, adma yalvardı diyelim o da yok. sizi kovuyor. gidiyorsunuz. sonra kös kös geri dönüyosunuz. mideniz nasıl alıyor bunu?

sonuç? bu adamla evlendin mi? evlenip boşandın mı? merak ettim.

Sagol canim gurbette uzuldum bunari yasamana. Ama dedgim gibi uygula bunlari adam sadece asiri elestirici oldugu icn bisey begenmiyor hersey gozune batiyor e boyle bir adama da hareketsiz sessiz kalmak uyar ancak. Zaten o sessiz halini gordukce uzulur sana daha ilimli davranir. Ayrilmakla tehdit etmr adam aldatmiyor ki yazi kgunah bolye seylerede evlilik bitmez bence allah daha buyyk dert (ihanet) vermesin basiniza. Bebek isine gelinvede boyle arada bebek resmi gordugunde vs imren icin gitsin seninki yok diye uzulmusluk yap eger tavirlari sicaksa dusunursunz bir bebek zaten cogu erkek cocuk olduktan snra daha bi baglaniyor ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…