- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 32
-
- Konu Sahibi Crescentalc
Kalbiniz neden dur diyor bunu hiç kendinize sordunuz mu?Evet bende de sorun oldugunu farkettigim icin buraya danistim zaten.Çünkü yasadigim üzüntüler beni bosanmaya itiyo.Ama kalbim engel oluyor.Bu nedenle de fikir almak istedim.Bosaninca daha mutsuz olacagim dusuncesi beynimde dolasiyor devamli.Tam anlamiyla kalbim vazgec tamam demedi.eger onu dese coktan ayrilmistim zaten.belki benle ayni durumu yasayan vardir.Ama evet bosanmak kelimesini devamli kullanmak yanlis son zamanlarda bunu yapiyorum.Bosanmaya cesaretim olmadigi halde yapiorum bunu o an sinirle.mantiken bosanmaliyim ama kalbim dur deyince kaliyorum
Bikac kez ailemin evine de gitmistim beni kovdugunda bi kere gelip beni almadi hep kendim döndüm.
Kendi sorunun cevabi burda bosanma kelimesi agiza alindimi sonu gelmemesi.Esim neden beni kaybetmekten korkmuyo
Merhabalar yeni katildim buraya:/ evliligimde yasadigim sorunlar beni buna itti.2 yillik evliyim.2 yillik uni.bitirdim ve staj yapip ise basladigim kurumda esimle tanistim.21 yasinda evlendim esim 5 yas buyuk benden.Açikcasi tanisip 1 yil icinde evlendik ama anlamiyorum asktan gözüm kör olmustu adeta.Ve bana deli gibi asikti.Bir gece 4 te ben gece mesaisindeyken is yerimin onune gelip bana agri kesici getirmisti.Hayatta bulabilecegim mukemmel erkek oydu.Neyse biz evlendik ve evlendikten sonra gercekten esim bambaska insana dönüstu.Hep aksi sinirli beni azarlayan tersleyen hakaret eden adam oldu.6 ay sonra isi biraktim cunku artik dayanamiyordum daima aglamak beni cok yipratmisti.Kavgalarla dolu evlilik devam ederken esimin isi nedeniyle ingiltere ye gelmek zorunda kaldik 8 aylik evliyken.Bi kere beni burdan turkiyeye yolladi elimde bavulumla gecen nisanda.Iyiyken cok iyi sevimli maddi yonden cok dusunceli ozel gunleri hatirlar kibar sevgisini hissettirir.Ama eger ben onun hep huyuna gidersem boyle eger ona karsilik verirsem olay bosanmaya kadar gider.Bu arada bu kavgalar cok buyuk kavgalar.Iyiyken cok iyiyiz sanki dunyanin en sevimli ciftiyiz kavgaliyken dusman gibiyiz.Benimde hatalarim var ozellikle son zamanlarda bende on hakaret ediyorum sinirle.Ama o asamaya kadar sabrediyorum cok iyi bir es olmaya calisiyorum hep alttan aliyorun.Ama ozellikle meslegi geregi yani gazeteci olmasi geregi inanilmaz elestirel bir dil kullaniyor herseyde.En son yasadigimiz olayi anlatabilirim.Londra da guzel bi parka gittik dun göl kenarinda evler vardi.Ne kadar guzel dimi manzara insan boyle evde yasamak ister valla dedim.yoo bence degil diyo.Yani ne desem karsit fikir gelistiriyor.Arkadaslari bile diyor esin herseye muhalefet cok zor insan nasil anlasiyosun diye.Ben fotograf cekmeyi cok severim telefonla cekiyorum ama severim biraz yetenegimde var.Dun gene fotograf cekiordum esimdende bi iki kez beni cekmesini istedim.Istemez olaydim gunu bize zehir etti ben senin fotografcin degilim biktim artik ben gezmeye geldim buraya vs diye uzun sure laf saydi.ben uyamadim.senle gezmek istemiyorum ben zaten flan dedi eve gidelim madem dedim ben gitmicem sen git dedi ben gitmedim sonra dediki hadi eve gitsene neden gitmiosun dedi bende sinirlendim eve geldim mesajda atti bana kendini hakli gorur sekilde biraz tartistik.Benimle resmen dalga gecer sekilde konustu.Yani onun icin onemli degilim sanki anlam veremiyorum.Bikac kez ailemin evine de gitmistim beni kovdugunda bi kere gelip beni almadi hep kendim döndüm.Ayril git hadi diyo yani onun icin bu kadar degersiz olmak bana koyuyor Kadiniz sinirden bosancam ayrilcam diyoruz ama erkegin sahiplebmesi gerekmezmi neden olay buraya geliyo? Esim neden beni kaybetmekten korkmuyo.aramiz iyiyken cok iyi kotuyken onun umrunda bile degilim.Bu son kavgamizda bende cok agir konustum.Artik dayanamiyorum.Senden ayrilicam turkiyeye gonder diyorum yok ben bilet almam dio sanirim haksiz olmaktan korkuyo ailelere karsi.Kendin biletini al git defol diyo.Sizce napmaliyim ben cok yoruldum.Kalbim bosanma diyo onu cok seviyorum napicagimi sasirdim.Etnik farklarimiz da var.Bu yuzden de buyuk kavgalar atlattik.Ben istanbul dogumluyum onlar Dogulu gercekten buyuk catismalar oldu.Onlari asiyoruz baska sorun cikiyo Anlamiyorum napicam.benimde ona karsi tahammulum yok artik hemen bosanmak istiyorum diyorum sabrim azaldi bir yandan da yuvam yikilmasin kurtulsun istiyorum.Kafam allak bullak cikmazdayim Esimde bosan git ayril diyo bana veya evliligimize umudum yok falan diyo ama dava falan da acmio sinirliyken bunlari diyo.belki aramiz iyiykende umudumuz az ama o an mutluyuz diye aklimiza bosanma gelmiyor.Suan caresizim.Aileler bu durumlari biraz biliyor Ama mesele bizim anlasmamiz.Esim evine cok iyi bakio kotu alisknligi yok kitap okur deli gibi.Asla baskasina bakmaz beni hic sikmaz Ama diyorum ya ben onda sahiplenme gormuyorum.Bugun ayrilcam desem gule gule diyo.Ya hatayi kendimde ariyim demiyo Bazen oturup konusuyoruz tamam diyorum sana kotu soz demicem sende bana iyi davrancan tamam geciyo ama bi hafta sonra gene ayni seyler oluyo saygi kalmadi.Ama sevgi var o olunca care de olmuyorr.Koca gün evin icinde beynim konusuyor.Zaten baska ulke dertlescek kimse de yok.Tek istegim sahiplenilmek.BI kavgada o haksiz oluyo genelde asiri sinirli aksi.ben biraz dikine gitsem hakkimi savunsam ben onun icin hic oluyorum.Ben istiyorumki ben senden vazgecermiyim desin hissettirsin bunu.Çildircammm.Ayrilcam diyorum ayrilamayinca bu sefer dalga gecio noldu pisman oldun hahahha diye.Bende de hata var ayrilamicaksam ayrilcam dememeliyim biliyorum ama elimde degil inanin dün beni yolda birakinca mahfoldum.Napmaliyim sizce?
Kocası sürekli boşansana haha boşanamazsın, hadi gitsene gidemedin mi nooldu diyor, adamın hiç umurunda değil. Evden kovup Türkiye'ye göndermiş, kızımız tıpıştıpış geri gelmiş. Şimdi de neden beni kaybetmekten korkmuyor diyor. Çünkü sürekli giderim bak diyormuş o da git diyormuş sonra gitmiyormuş tabi.Özet geçsene hayrına...
Konu sahibi, okuyamadım. Bi düzenle istersen.
Su hikayelerdrn sinra insan evlenmeye korkar. Bak hic evi terk etme ama sunu yap gezmeyemi gidiyor sorma nereye diye. Tek nasina gezsin sen evde bekle hatta geldiginde yuzun asik olmasin sessiz sakin bi kadina donus. Daha masum ol. Seni gezmeye vikarmadigi icin inan uzulur hani diyormus ya senle gezmek istemiyorum tamam canim gezmesin sen evde otur islerini yap ac tvni nornal ev kadini ol eve geldiginde zaten senn ev icinde ne kadar sikildigini gorecek yabanci bir sehirde eve nasil.hapsoldugunu gorecek her gezmeye gittiginde sanna nezaketen bilesorsa yok sen git ben evin islerini yapivam de nereye gitse eger sana sorarsa hayr sag ol canim istemiyor de. Niye derse zatenbbirlikte gitsekte keyfin olmuyor sen kafani dagit de. Zamanla senin bu haline emin ol uzulevek sana sennle gezmek istmeiyorm sedigne psman olur. Bu defa sennicn uzuldugu icn hep o israr edecek cikalm diye . ha tabi bu arafa ev icinde cok konusma yemegini koy onune yerini hazirla vs ne derse yap ama sessiz yap hcibirsey sormadan birini anlatmadn hcibiseyden bahsetme o sorarda cevap ver ama ters ters degl sakin ve uzgun bi sesle kisa kisa. Bence sesinide ozler ayni ev icinde sesini duyamamak onu uzer. Bu sefer sana kayafi takivak ben bu kadini uzuyorum diye gercekten biraz mesafeli davran sanki yeni tanismis iki insan gibi ondan cekin sesin hep uzgun bi ton olsn valla adamn sana yaotiklarinu icine batat oisman olur zamanla . senin neseni aldigi icin uzulur ve seni her kirdiginda ona gublerce boyle davran. Taki duzelenen kadr ama sakin ola laf sokma. Sana bu taktiklerini veriyorum bosanma. Ayrilma. Cunku kocan seni aldatmiyor anladigm.kadariyla baskasyla horusmuyor sadece fazla elestirici oldugu icin ve sna alismis ne yapdan batiyor elestiriyor ne konussan elestiriyor ama bu taktikten sonra napicak konusmuyosun ki konustuguu elestirsi cikip onla gezmiyosun ev icinde birlikte yemek yemek disinda vakit gecirmiyorsun ki hareketlerini elestirsin. Bunlari artik yapmayacagin icn sende elestircek bisey bulamayacak ayni ev icinde bile ozleyecek seni. Ama sen de gidp o eski haline donme. Tehditler hakaretler tartismalarn icine girmeler vs bunlar yok artk gezmeye faln cok israr edip gidersende o cekene kaadr beni cek vs demr kendinde hic ceklme o anlar zaten bu kz foto ceklmeyi seviyor bi iki poz cekeym diye. Yani munkunse sen yinede o son harektnden snra cok kirildigini belli et cikma gezme kendisyle evde vakt gecirme ilgilencek kisimlariyla ilgilen cekl bi krnara sende kitabini oku mutfakta otur bulmacani coz vs. Su ailenin evine donuuorsun ya o almiyor sonra kendin geri donmissun. Orda yanlis yaotn inan bana en simarik en laylaykom erkek bile alisitgi insani yoklugunda cok ozluhor o illa donerdi sana eger sen donmeseydun ve kararli oldugubu gosterseydin agzi yanardi birdaha seni evden kaciracak bisey yaomazdi ama zatenbartk evden gitmwk faln hs degl dedgm gibi davran seni daha masum ve sessiz gordukce o ustube duserMerhabalar yeni katildim buraya:/ evliligimde yasadigim sorunlar beni buna itti.2 yillik evliyim.2 yillik uni.bitirdim ve staj yapip ise basladigim kurumda esimle tanistim.21 yasinda evlendim esim 5 yas buyuk benden.Açikcasi tanisip 1 yil icinde evlendik ama anlamiyorum asktan gözüm kör olmustu adeta.Ve bana deli gibi asikti.Bir gece 4 te ben gece mesaisindeyken is yerimin onune gelip bana agri kesici getirmisti.Hayatta bulabilecegim mukemmel erkek oydu.Neyse biz evlendik ve evlendikten sonra gercekten esim bambaska insana dönüstu.Hep aksi sinirli beni azarlayan tersleyen hakaret eden adam oldu.6 ay sonra isi biraktim cunku artik dayanamiyordum daima aglamak beni cok yipratmisti.Kavgalarla dolu evlilik devam ederken esimin isi nedeniyle ingiltere ye gelmek zorunda kaldik 8 aylik evliyken.Bi kere beni burdan turkiyeye yolladi elimde bavulumla gecen nisanda.Iyiyken cok iyi sevimli maddi yonden cok dusunceli ozel gunleri hatirlar kibar sevgisini hissettirir.Ama eger ben onun hep huyuna gidersem boyle eger ona karsilik verirsem olay bosanmaya kadar gider.Bu arada bu kavgalar cok buyuk kavgalar.Iyiyken cok iyiyiz sanki dunyanin en sevimli ciftiyiz kavgaliyken dusman gibiyiz.Benimde hatalarim var ozellikle son zamanlarda bende on hakaret ediyorum sinirle.Ama o asamaya kadar sabrediyorum cok iyi bir es olmaya calisiyorum hep alttan aliyorun.Ama ozellikle meslegi geregi yani gazeteci olmasi geregi inanilmaz elestirel bir dil kullaniyor herseyde.En son yasadigimiz olayi anlatabilirim.Londra da guzel bi parka gittik dun göl kenarinda evler vardi.Ne kadar guzel dimi manzara insan boyle evde yasamak ister valla dedim.yoo bence degil diyo.Yani ne desem karsit fikir gelistiriyor.Arkadaslari bile diyor esin herseye muhalefet cok zor insan nasil anlasiyosun diye.Ben fotograf cekmeyi cok severim telefonla cekiyorum ama severim biraz yetenegimde var.Dun gene fotograf cekiordum esimdende bi iki kez beni cekmesini istedim.Istemez olaydim gunu bize zehir etti ben senin fotografcin degilim biktim artik ben gezmeye geldim buraya vs diye uzun sure laf saydi.ben uyamadim.senle gezmek istemiyorum ben zaten flan dedi eve gidelim madem dedim ben gitmicem sen git dedi ben gitmedim sonra dediki hadi eve gitsene neden gitmiosun dedi bende sinirlendim eve geldim mesajda atti bana kendini hakli gorur sekilde biraz tartistik.Benimle resmen dalga gecer sekilde konustu.Yani onun icin onemli degilim sanki anlam veremiyorum.Bikac kez ailemin evine de gitmistim beni kovdugunda bi kere gelip beni almadi hep kendim döndüm.Ayril git hadi diyo yani onun icin bu kadar degersiz olmak bana koyuyor Kadiniz sinirden bosancam ayrilcam diyoruz ama erkegin sahiplebmesi gerekmezmi neden olay buraya geliyo? Esim neden beni kaybetmekten korkmuyo.aramiz iyiyken cok iyi kotuyken onun umrunda bile degilim.Bu son kavgamizda bende cok agir konustum.Artik dayanamiyorum.Senden ayrilicam turkiyeye gonder diyorum yok ben bilet almam dio sanirim haksiz olmaktan korkuyo ailelere karsi.Kendin biletini al git defol diyo.Sizce napmaliyim ben cok yoruldum.Kalbim bosanma diyo onu cok seviyorum napicagimi sasirdim.Etnik farklarimiz da var.Bu yuzden de buyuk kavgalar atlattik.Ben istanbul dogumluyum onlar Dogulu gercekten buyuk catismalar oldu.Onlari asiyoruz baska sorun cikiyo Anlamiyorum napicam.benimde ona karsi tahammulum yok artik hemen bosanmak istiyorum diyorum sabrim azaldi bir yandan da yuvam yikilmasin kurtulsun istiyorum.Kafam allak bullak cikmazdayim Esimde bosan git ayril diyo bana veya evliligimize umudum yok falan diyo ama dava falan da acmio sinirliyken bunlari diyo.belki aramiz iyiykende umudumuz az ama o an mutluyuz diye aklimiza bosanma gelmiyor.Suan caresizim.Aileler bu durumlari biraz biliyor Ama mesele bizim anlasmamiz.Esim evine cok iyi bakio kotu alisknligi yok kitap okur deli gibi.Asla baskasina bakmaz beni hic sikmaz Ama diyorum ya ben onda sahiplenme gormuyorum.Bugun ayrilcam desem gule gule diyo.Ya hatayi kendimde ariyim demiyo Bazen oturup konusuyoruz tamam diyorum sana kotu soz demicem sende bana iyi davrancan tamam geciyo ama bi hafta sonra gene ayni seyler oluyo saygi kalmadi.Ama sevgi var o olunca care de olmuyorr.Koca gün evin icinde beynim konusuyor.Zaten baska ulke dertlescek kimse de yok.Tek istegim sahiplenilmek.BI kavgada o haksiz oluyo genelde asiri sinirli aksi.ben biraz dikine gitsem hakkimi savunsam ben onun icin hic oluyorum.Ben istiyorumki ben senden vazgecermiyim desin hissettirsin bunu.Çildircammm.Ayrilcam diyorum ayrilamayinca bu sefer dalga gecio noldu pisman oldun hahahha diye.Bende de hata var ayrilamicaksam ayrilcam dememeliyim biliyorum ama elimde degil inanin dün beni yolda birakinca mahfoldum.Napmaliyim sizce?
oyle deme canim ya eger konu sahibi fake degilse bence cok kotu bi durum genc yasta evlenip bu sikintilari yadamak atlatamazda bunu bosanda diyemiyoruz icinde olmayan icin basit gorunuyor bunlar ama yillarini vermissin kocan yabanci gibi davraniyor hor davraniyor disardn herkes guzel bi yuvasi var saniyor ama ici darman durman Allah basa vermesjn valla bu seyleri okudukca evlilikten korkuyorum. Hele evi terk etsem ya psikopat bi adama debk gekmissem valla pompaliyi alir beni babamin evinde vuruyormus sonra habrlere sicak gelisme diye duserim. Ay allah korusun tabi bazi kicalari bosayinca genelde cinnet geciriyolar ya . kon usahibi yerinde olsam evi terk etmem baktin kavga buyuyo cekil odana konusma o zaten sonra parladigi gibi yumusarÇok uzunmuş yarısına kadar okudum . Toparlayabilirdin. Çok ekstrem bişey de yok aşağılarda