23 yasinda evli ve çaresiz kadin:(

Ben artık adamlara suç bulamiyorum
kadinlar kendi kendilerini degersizlestiriyor
her seferde ayrılacağını söyleyip sonra hala ona muhtaç yasarsan ben olsam ben de dalga geçerim
kendi kendinizi alcaltmissiniz
artık dediğinizi yapın başka yolu yok

Kalbiniz neden dur diyor bunu hiç kendinize sordunuz mu?
Insanı hakaretten,kovulmaktan,aile evine yollamaktan daha kırıcı daha Soğutucu ve daha mutsuz edici daha ne olabilir ki??
Ayrılık kararını sadece siz verebilirsiniz sizi yönlendirmek haddim değil ama biraz sevginin yanında biraz da mantık lazım insana..
Umarım doğru karar verebilirsiniz.

Boşanacak gücünüz yokken evliliği yürütecek kadar sevginiz varken,sürekli ayrılma muhabbeti yaparsanız adam hircinlasir..sizin sevginizi gitmek istemeyesinizi eminim görüyordur.Bence saygı kazanmak için yollar arayın mesela biraz zaman verin birbirinize evde sakin olun çok muhabbet etmeyin kendi haline bırakın ustelemek erkekler de ters tepebiliyor

Sen her kavgada ayrilcam kelimesimi kullaniosun bunu ezbere almis olabilir.artik gitmeyeceguni gitsende geri gelceginden emjn givi yada yapisi ole r yok ...yuvanin kurtlmasni istiosan huyuna git cevp verme arayi sicak tut her dediigne evet haklisin de madem ne diyim zor gercektende

Özet geçsene hayrına...

Konu sahibi, okuyamadım. Bi düzenle istersen.
Kocası sürekli boşansana haha boşanamazsın, hadi gitsene gidemedin mi nooldu diyor, adamın hiç umurunda değil. Evden kovup Türkiye'ye göndermiş, kızımız tıpıştıpış geri gelmiş. Şimdi de neden beni kaybetmekten korkmuyor diyor. Çünkü sürekli giderim bak diyormuş o da git diyormuş sonra gitmiyormuş tabi.

Hep kıskanmışımdır ailelerin yakın olmadığı, elti, görümce,kaynana kahrı çekmeyen eşiyle uzakta yaşayan kadınları .. Onlarında hep eşleriyle sorunu olur. Ve ben çıldırırım. Ya miss gibi geçinmek varken noluyo bu adamlara?? Canımm senin kalbine sığdırdığın adam umarım seni tamda ordan vurmaz. Sevgi bu değil çünki. İyiyken şahane kötüyken yolda bırakma, umursamama, her seferinde namusuna kapıyı gösterme... E nerde kaldı doğu kültürü?? Nerde kaldı sizin namus için cinayetleriniz?? Örfünüz adetiniz?? Diye sormazlar mı adama.. Söyleyecek çokk söz var da işte susmanın erdemini hiçbi şeye değişmeyeceğim.. Siz de değişmeyin ve size altın kuralı söylüyorum kaçan kovalanır.. Demek çokta kıskanmamak gerekmiş bunu öğrendim.. Ama sevginizi hissettim taa kaç km öteden bana bunu hissettirdiniz :))) Aşk kazansın inşaallah sevginizle iyileştirirsiniz eşinizi. Çünki boşanmak gibi bi niyetiniz yok sizin

Aşkına herşeyini ver ama gururunu verirsen aşkın yok olur gider...demişler.Cnm sizde saygı gurur kalmamış ki aşk olsun bence ondan ayrılmalısın.Çünkü her seferinde senin ona döneceğiden çok emin ve sürekli defol git hala gitmedin mı deyip dalga geçmesi çok tuhaf davranışlar.

Eğer şimdi risk alıp kararlı davranmazsanız bu hep böyle gidecek. Kaybettiğiniz saygıyı geri kazanmak zorundasınız. Bu şekilde sürekli blöf yaparsanız sizi kaybetme korkusu tabiki olmaz. Lütfen önce kendinize değer verin, kendinizi sevin. "Boşandıktan sonra mutsuz olmaktan korkuyorum" demişsiniz, işte tam olarak şuan bu korku sizi yönlendiriyor. Önce bi kendinize güvenin, bu korkuyu yenin sonra zaten kendiliğinden sağlıklı bir karar vereceksiniz emin olun.

neden her kavgada annenin babanin evine gidiyorsun kavga edince hemen neden gidilir saga sola evinizde oturamiyormusunuz.her aile de olur kavgali kuslu mutlu mutsuz gunler o yuzden ne olursa olsun evinizde oturun.adam dover sover o zaman kac kurtul seviyorum diyorsun biseyler yap esinle anlasma yollarini bulmani tavsiye ediyorum nacizane fikrim.

evliligimin ilk gunlerinde esim seni bosayacagim ananin evine git filan diyerek akli sira beni korkutacagini sanmisti tamamen govde gosterisi.turk erkegi iste fazla ne beklersinki..bazi kizlar gururum var benim deyip kosa kosa baba evine gonuyorlar isin icine birde aile girince o evlilikten artik hayir beklemek imkansiz.o ev seninde evin begenmeyen kendi gitsin arkadas.siz evinizden gitmeyin.

Şahsi düşüncem böyle ilişkileri bitirmemek insana daha çok zarar veriyor. Bir kere çok onur kırıcı size olan davranışları. Bitir deyince bitmiyor farkındayım ancak gerçekten bitirmek istiyorsanız ne kadar zor olursa olsun ayrılık acısına dayanmanız gerekecek. Bir süre sonra hafifleyecek ve siz ne kadar iyi bir karar verdiğinizi düşüneceksiniz. Eşiniz size saygısızlık yapmış ve siz sürekli onu haklı çıkarmışsınız. Belki son kez adam akıllı, kavga etmeden hislerinizi paylaşın, ondan beklentilerinizi anlatın. Yine sizi kırıp dökmeye devam ediyorsa, siz kendi hayatınıza sahip çıkın. Henüz çocuğunuz da olmamış bu bir şans aslında. Bazen yara bandı gibi çekip çıkarmak lazım. kaldı ki siz yapmasanız bir süre sonra eşiniz çok daha acı bir biçimde bunu size yapabilir.

Yaşında genç bi süre çocuk yapma bari.aranızdaki saygı bitmiş iyi düşün inşallah toparlarsınız ama zor gibi görünüyo

Biliyor musun ayni seyleri yasiyoruz suan babamin evine geldim dun beni esim kovdu. Bende daha once kendim donuodum aileme anlatmiyordum susup oturuyordum. Ayni seyler yasimiz bile ayni ama dun dayanamadim babamin evine geldim ailem kucak acti birakmayiz seni dedi. Sabah esim aradi ve aklin basina geldi mi dedi . Sandi ki Baba evine donunce babam kovucak beni halbuki tam tersi oldu babam seni olsem vermem gozyasina kiyamam dedi aradiginda acmiycaksin yalvararak gelicek dedi. Ben whatsapptan resmimizi kaldirdim instgram sifremizi degistrdm giremesin diye o bunlari goruyo ama ne resmi kaldirdi ne baska bisiy ustune ariyor acmiyorum 2 sene bosu bosuna susmus ezilmisim ailemde daha hakikatli kimse yok bu dunyada . Bende simdi en azindan o pisman olup ozur dileyene kdr bekliycem donmiycem beni alip babamin evine birakti defol git dedi bosancam dedi madem o kadsr kolay hadi simdi yapsin babam agzina sicicam diyip duruo . Insanin bir babasi olsun yeter dag gibi Allah basmdan eksik etmesin

Su hikayelerdrn sinra insan evlenmeye korkar. Bak hic evi terk etme ama sunu yap gezmeyemi gidiyor sorma nereye diye. Tek nasina gezsin sen evde bekle hatta geldiginde yuzun asik olmasin sessiz sakin bi kadina donus. Daha masum ol. Seni gezmeye vikarmadigi icin inan uzulur hani diyormus ya senle gezmek istemiyorum tamam canim gezmesin sen evde otur islerini yap ac tvni nornal ev kadini ol eve geldiginde zaten senn ev icinde ne kadar sikildigini gorecek yabanci bir sehirde eve nasil.hapsoldugunu gorecek her gezmeye gittiginde sanna nezaketen bilesorsa yok sen git ben evin islerini yapivam de nereye gitse eger sana sorarsa hayr sag ol canim istemiyor de. Niye derse zatenbbirlikte gitsekte keyfin olmuyor sen kafani dagit de. Zamanla senin bu haline emin ol uzulevek sana sennle gezmek istmeiyorm sedigne psman olur. Bu defa sennicn uzuldugu icn hep o israr edecek cikalm diye . ha tabi bu arafa ev icinde cok konusma yemegini koy onune yerini hazirla vs ne derse yap ama sessiz yap hcibirsey sormadan birini anlatmadn hcibiseyden bahsetme o sorarda cevap ver ama ters ters degl sakin ve uzgun bi sesle kisa kisa. Bence sesinide ozler ayni ev icinde sesini duyamamak onu uzer. Bu sefer sana kayafi takivak ben bu kadini uzuyorum diye gercekten biraz mesafeli davran sanki yeni tanismis iki insan gibi ondan cekin sesin hep uzgun bi ton olsn valla adamn sana yaotiklarinu icine batat oisman olur zamanla . senin neseni aldigi icin uzulur ve seni her kirdiginda ona gublerce boyle davran. Taki duzelenen kadr ama sakin ola laf sokma. Sana bu taktiklerini veriyorum bosanma. Ayrilma. Cunku kocan seni aldatmiyor anladigm.kadariyla baskasyla horusmuyor sadece fazla elestirici oldugu icin ve sna alismis ne yapdan batiyor elestiriyor ne konussan elestiriyor ama bu taktikten sonra napicak konusmuyosun ki konustuguu elestirsi cikip onla gezmiyosun ev icinde birlikte yemek yemek disinda vakit gecirmiyorsun ki hareketlerini elestirsin. Bunlari artik yapmayacagin icn sende elestircek bisey bulamayacak ayni ev icinde bile ozleyecek seni. Ama sen de gidp o eski haline donme. Tehditler hakaretler tartismalarn icine girmeler vs bunlar yok artk gezmeye faln cok israr edip gidersende o cekene kaadr beni cek vs demr kendinde hic ceklme o anlar zaten bu kz foto ceklmeyi seviyor bi iki poz cekeym diye. Yani munkunse sen yinede o son harektnden snra cok kirildigini belli et cikma gezme kendisyle evde vakt gecirme ilgilencek kisimlariyla ilgilen cekl bi krnara sende kitabini oku mutfakta otur bulmacani coz vs. Su ailenin evine donuuorsun ya o almiyor sonra kendin geri donmissun. Orda yanlis yaotn inan bana en simarik en laylaykom erkek bile alisitgi insani yoklugunda cok ozluhor o illa donerdi sana eger sen donmeseydun ve kararli oldugubu gosterseydin agzi yanardi birdaha seni evden kaciracak bisey yaomazdi ama zatenbartk evden gitmwk faln hs degl dedgm gibi davran seni daha masum ve sessiz gordukce o ustube duser

Çok uzunmuş yarısına kadar okudum . Toparlayabilirdin. Çok ekstrem bişey de yok aşağılarda
oyle deme canim ya eger konu sahibi fake degilse bence cok kotu bi durum genc yasta evlenip bu sikintilari yadamak atlatamazda bunu bosanda diyemiyoruz icinde olmayan icin basit gorunuyor bunlar ama yillarini vermissin kocan yabanci gibi davraniyor hor davraniyor disardn herkes guzel bi yuvasi var saniyor ama ici darman durman Allah basa vermesjn valla bu seyleri okudukca evlilikten korkuyorum. Hele evi terk etsem ya psikopat bi adama debk gekmissem valla pompaliyi alir beni babamin evinde vuruyormus sonra habrlere sicak gelisme diye duserim. Ay allah korusun tabi bazi kicalari bosayinca genelde cinnet geciriyolar ya . kon usahibi yerinde olsam evi terk etmem baktin kavga buyuyo cekil odana konusma o zaten sonra parladigi gibi yumusar

Bi süreliğine ailenizin yanına dönün bence.
Bi bakın ölçün tartin nasıl hissediyorsunuz onsuz?
Ama ayrılır gibi dönmeyin ailemi çok özledim deyin dönün.
Gerekirse babanizdan isteyin bilet paranızı.
Bakalım sizi ne kadar ozleyecek ne kadar arayacak siz olmadan o ev ona nasıl gelecek ?
O aramadan da siz asla aramayın keyfinize bakın.
Sonra boşanma kararı alırsınız hal ve hareketlerine göre.

Sen bu adama net davranmamissin ki bu zamana kadar adam haklı bu konuda.
Bosanicam diyip evi terk edip geri donmussun adam onu birakamayacagini biliyor yani senin bır durusun yok ne yazık ki kusura bakma lütfen .
Yaptığın bır hareketin sonunda hep çelişkili davrandığını icin adam duyarsızlasmis çok normal.
Ha adam tam bi sopalik varya .
Bak beni dinle sen önce bi ozguvenli ol ve önce kendi kararlarinin arkasında dur .
Canını sıkma sen ona çok yüz vermişti adam seni kaybetmeyecegini biliyor
Ona güzel bi ders ver bence. Kendine hakim ol ve evi terk ediyorsan birdaha dönme uzun bi vakit.
İnan bana 3 ay gecse de gelecek o .
Sen kendini ona değerli gosterememissin tüm suç sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…