- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 40
-
- Konu Sahibi saklibahce1986
çok şükür güzel haber.haftasıyla uyumlu olması çok çok iyi bence.öyle böyle çabucak geçsin haftalarınız inşallah.Bugun dr um kontrilunde bir hafta once verilen butun suyun aktigini soyledi tekrar karindan su verildi bacigimda agrim var bebegin gelisimi haftasiyla uyumlu simdilik kafasinda basiklik varmis susuzluktan olabilir dedi cok zor rabbim kimseyi boyle sinavdan gecirmesn
söz konusu evlat olunca ve böyle bi olayı canı yanmış anneler duyunca evet insan çok ama çok merak ediyor...Rabbim şifalar versin sağsağlim kucağına alsınlar evlatlarını onlara bağışlasın Allahım..Ne oldu acaba... Merak ediyorum ben
söz konusu evlat olunca ve böyle bi olayı canı yanmış anneler duyunca evet insan çok ama çok merak ediyor...Rabbim şifalar versin sağsağlim kucağına alsınlar evlatlarını onlara bağışlasın Allahım..
dualarım seninle canımBugin 3 kez cok siddettli sancim oldu yuregim dayanmiyo geran dogim baslicak sancisi korkutuyo beni..suyum gelmeye devam ediyo bebis hareketkeri cok kotu iki hafta ibce cok hareketli olan bebegim simdi gunde bir iki kez hissediyirum sikisip kaldi ne kadar geliscek muhammaa bas cevresinde iki hafta gerilik varmis insaa daha dazla acilmaz dedi dualarijizi eksik etmeyin
Bugin 3 kez cok siddettli sancim oldu yuregim dayanmiyo geran dogim baslicak sancisi korkutuyo beni..suyum gelmeye devam ediyo bebis hareketkeri cok kotu iki hafta ibce cok hareketli olan bebegim simdi gunde bir iki kez hissediyirum sikisip kaldi ne kadar geliscek muhammaa bas cevresinde iki hafta gerilik varmis insaa daha dazla acilmaz dedi dualarijizi eksik etmeyin
saklibahce198: 40945444 .!.:Bugin 3 kez cok siddettli sancim oldu yuregim dayanmiyo geran dogim baslicak sancisi korkutuyo beni..suyum gelmeye devam ediyo bebis hareketkeri cok kotu iki hafta ibce cok hareketli olan bebegim simdi gunde bir iki kez hissediyirum sikisip kaldi ne kadar geliscek muhammaa bas cevresinde iki hafta gerilik varmis insaa daha dazla acilmaz dedi dualarijizi eksik etmeyin
Bugin 3 kez cok siddettli sancim oldu yuregim dayanmiyo geran dogim baslicak sancisi korkutuyo beni..suyum gelmeye devam ediyo bebis hareketkeri cok kotu iki hafta ibce cok hareketli olan bebegim simdi gunde bir iki kez hissediyirum sikisip kaldi ne kadar geliscek muhammaa bas cevresinde iki hafta gerilik varmis insaa daha dazla acilmaz dedi dualarijizi eksik etmeyin
Allh razi olsun hepinizden tek tek..ciger gelistirici igne vuruldum canim dogum baslamazsa karindan su verilmeye devam edilecek allh hepimizin evlatlarini bagislasinnn yarin kandil kandiliniz muvarek olsun simdiden gonlunuze gore versin rabbim
Seninde kandilin mubarek olsun. Bol bol dua edecem bebegin icin mubarek kandilde.Allh razi olsun hepinizden tek tek..ciger gelistirici igne vuruldum canim dogum baslamazsa karindan su verilmeye devam edilecek allh hepimizin evlatlarini bagislasinnn yarin kandil kandiliniz muvarek olsun simdiden gonlunuze gore versin rabbim
Hergun senin icin girip bakiyorum buraya.Rabbim buyuk.insallah sagsalim dogurursun kucagina alirsin.buarada bebekte kilo alimi varmiCok cok cok sagolun insalla guzel sonla biter yasadiklarim rabbim cumlemizin gonlune gore versin