23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

534 gr di canim dr yeri yok ondandir dedi pazarrtesi su verilcek o zaman tekrar sorcm kilosunu insalla besleniyodur endiseleniyorum o konuda..suyum az az gelmeye devam ediyo pazatesi olsaydi hayrlisi ile

Dun internetten baktimda 500 gr dogan bebek yasiyormuş.hersey Yüce Rabbim in elinde yeterki ol desin

Durumu hakkında bilgi sahibi olan var mı?İnşallah iyidir iyi olması için dua ediyorum.Rabbim bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah güzel haberler alırız.

Kusura bakmayim kizlar net paketim bitmisti yazamadim bayadir malum hastanede sikintidan bunaliyorum artik ne yapalim eldrn bisede gelmiyo...gecen hafta pazartesi gunu rutin ksn tahlilerinden sonra su verildi biraz daha fazla agrili oldu bu sefer bacagim belimden kalkamdim ayaga ..tam su verilecekken benim aceleci kiprdadi ikinci kre uygun yer bulundu ordan verildi..bebis 650 gr olmus bas cevresinde 2 hafta gerilik lik devam ediyomus artmazsa cok sorun olmaz dedi ama benim yinede kafama takiliyo uzuluyorum... gecen pszartesi gunu suyu hic kalmamis idareli kullan diyorum cabuk tuketiyo kiprastiksira akinti artiyo haliyle..360 cc su takviyesi yapildi pszartesini bekliorum akintilar devm ediyo cunku su iki gunde hayrlisi ile gecseydi......hepinizden allah binlerce kez razi olsun bu yazilari yazip hatrimi soranlar o guzel ellerinize saglik ...dualarinizi eksik etmyin gelismlerden haberdar etcm

Dualarimiz hep seninle. Iyi oldugunuza cok sevindim. Haber alamayinca kotu dusunmedim internet paketinin bittigi ihtimalini dusundum ki oyle oldu. bebegin icin de ayni iyi olacagi hakkinda hislerim var. Allahim saglikli bir sekilde kavusturacak onu sana insallah. Doktorlar kacinci haftasina kadar icerde tutmayi dusunuyolar?

Konuyu basindan beri takip ediyorum. Allahim zamaninda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.

Sagolon arkadaslar allh hepimizi selamete cikarsin digum baslazsa 34 haftaya kadar su vermeye devam etcez denildi ama bazen sansilarim oluyo iste benim yaramaz dururmu bilmem suan cok sukur acilma yok baslarsa aliruz dedi...omrumden omur gitti su 3 haftada heran kaybetme korkusu dr su azligindan kalbide durabilir diyo cok korkuyorum yarabbim allh kolay gecitten gecirsin evladi ile terbiye etmesin..hepimize hayrli dogum olur insala

Saklıbahçe inşallah hayırlısıyla 34.haftaya kadar gelirsiniz. Bu işlemin başarılı örnekleri varmış. İnşallah sizde de işe yarar.
Hangi hastanede yaptırdınız işlemi merak ettim. Sen dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…