23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

Rabbim yardimciniz olsun acil sifalar versin insallah. Saglicakla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah.. Dualarim sizinle...

Dun karindan su takviyesi yapildi dr akmaya devam eder dedi bir gun dogum salonunda gozettimde kaldim suyum fosur fosur gelmeye devam ediyor geldigim gunden bu yana bebegin kilosunda artma olmamis suyu tamamen bittigi icin olabilir dedi grlisimini takibe alacaklarmis ayaklarimi kaldirgim halde su gelmeye devam ediyo

Rabbim o kadar büyük ki hayatta ne mucizeler var, eğer ki yaşayacağı nefes alacağı an varsa hiç üzülme bi şekilde Rabbim yardım eder Yeter ki sağlıklı olsun. Bende dua ettim sizin için inş. sağlıklı bir bebeğiniz olacak ise Rabbim onu size bağışlasın hayat versin can versin işiniz rast gelsin. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Dun karindan su takviyesi yapildi dr akmaya devam eder dedi bir gun dogum salonunda gozettimde kaldim suyum fosur fosur gelmeye devam ediyor geldigim gunden bu yana bebegin kilosunda artma olmamis suyu tamamen bittigi icin olabilir dedi grlisimini takibe alacaklarmis ayaklarimi kaldirgim halde su gelmeye devam ediyo
Saklibahce nasilsiniz? Insallah ikinizdede hersey yolundadir. Allahim hayirli dogumlar nasip eder insallah. Iki gundur haber alamadik merak ettim.

aaah canım yaaa konuyu yeni gördüm.nasılsınız şimdi.sakın kalkma yataktan.sadece tuvalete git.iyi şeyler düşün.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.neler var ne şartlarda bebeğine ulaşanlar var.Allah isterse olur.dua et.olmaz inşallah kötü bişey.

Bugun hastanede 8.gunum her gun iki kere kan tahlili yapiliyo karindan su takviyesi islemi enfeksiyon kapma olaligi cok yuksekmis antibiyotik tedavisi aliyorum bebegim yasiyo sabah aksam kalp atimi kontrol ediliyo haftaya suyu gelisimine bakilcakmis 2 hafta once hersey ne kadar farkliydi balik gibi hareket ediyordu bebisim simdi ise kas katti sadece sabah hissediyorum hareketini garibimin yeri bile yok..suyu olmadigindan ultrasonda bile bebgim gozukmuyo dr biseler olcuyo hic bir organi secilmiyo....benim durumumda olan yan odamdaki arkadas 25 haftalik doguma aldilar 2 gun yasadi cigerlerinde kanama badladi bugun vefat etti iyice dibe vurdum bugun cok uzgunum rabbim hakkimda hayrli olani gonlumu razi et diye dua ediyorum

Gecmis olsun , ayni seyi bende yasadim ama benim rahim agzi acilmisti.dikis atildi ve 3 hafta boyunca suyun geldi.senin gibi benim bebegimde hareket edemez olmustu.sen sanslisin su takviyesi yapilmis.gerci ben suyun bitmesinden degil enf dan dogum yapmak zorunda kaldim.24 .haftamin icindeydim Ve bugun tam bir yil oldu bebegimi dogum yapali. ben 7 saat sonra kaybettim kizimi ama cok guclu olan bebekler var. Insallah bir sure daha kalir annesi. elini karnina koy ya şafi cek , bolbol dua et

Bugun hastanede 8.gunum her gun iki kere kan tahlili yapiliyo karindan su takviyesi islemi enfeksiyon kapma olaligi cok yuksekmis antibiyotik tedavisi aliyorum bebegim yasiyo sabah aksam kalp atimi kontrol ediliyo haftaya suyu gelisimine bakilcakmis 2 hafta once hersey ne kadar farkliydi balik gibi hareket ediyordu bebisim simdi ise kas katti sadece sabah hissediyorum hareketini garibimin yeri bile yok..suyu olmadigindan ultrasonda bile bebgim gozukmuyo dr biseler olcuyo hic bir organi secilmiyo....benim durumumda olan yan odamdaki arkadas 25 haftalik doguma aldilar 2 gun yasadi cigerlerinde kanama badladi bugun vefat etti iyice dibe vurdum bugun cok uzgunum rabbim hakkimda hayrli olani gonlumu razi et diye dua ediyorum
Hakkinizda hayirlisi olur insallah. Guclu olmaya devam et. 24 haftalik dogupda saglikli yasayan kisi biliyorum cevremde. Allahtan umit kesilmez. Ikiniz icinde hayirlisi nasil ise oyle olur insallah.

Cok sagolun arksdaslar iyiki varsiniz sabah bebegimin kalp atsina bakildi hic kiprasamiyo iyice canim sikildi verlen suda akmis tekrar geldigin gibi dr um ..elimden ucup gidiyo melegim elimde bise gelmiyo duadan baska

aaaay canım yaaaa.sürekli dua et nolur.bizde edelim.ama kötü şeyleri düşünme lütfen.bi yandan daha gelişmiş hastane ve doktor arayışına git.ve lütfen acele et.herşey güzel olacak .şafi ismini ağzından düşürme.

Ayni durumlari yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum. Simdi seninle tekrar yasiyo gibiyim. Bebegin cok guclu. Insallah hayirlisiyla allahim onu sana bagislayacak.

Bugun dr um kontrilunde bir hafta once verilen butun suyun aktigini soyledi tekrar karindan su verildi bacigimda agrim var bebegin gelisimi haftasiyla uyumlu simdilik kafasinda basiklik varmis susuzluktan olabilir dedi cok zor rabbim kimseyi boyle sinavdan gecirmesn

X