- 5 Eylül 2009
- 949
- 7
- Konu Sahibi saklibahce1986
Dualarim sizinle...insallah sag salim kavusursunuz...hicbisey olmicak Allah in izniyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saklibahce nasilsiniz? Insallah ikinizdede hersey yolundadir. Allahim hayirli dogumlar nasip eder insallah. Iki gundur haber alamadik merak ettim.Dun karindan su takviyesi yapildi dr akmaya devam eder dedi bir gun dogum salonunda gozettimde kaldim suyum fosur fosur gelmeye devam ediyor geldigim gunden bu yana bebegin kilosunda artma olmamis suyu tamamen bittigi icin olabilir dedi grlisimini takibe alacaklarmis ayaklarimi kaldirgim halde su gelmeye devam ediyo
Hakkinizda hayirlisi olur insallah. Guclu olmaya devam et. 24 haftalik dogupda saglikli yasayan kisi biliyorum cevremde. Allahtan umit kesilmez. Ikiniz icinde hayirlisi nasil ise oyle olur insallah.Bugun hastanede 8.gunum her gun iki kere kan tahlili yapiliyo karindan su takviyesi islemi enfeksiyon kapma olaligi cok yuksekmis antibiyotik tedavisi aliyorum bebegim yasiyo sabah aksam kalp atimi kontrol ediliyo haftaya suyu gelisimine bakilcakmis 2 hafta once hersey ne kadar farkliydi balik gibi hareket ediyordu bebisim simdi ise kas katti sadece sabah hissediyorum hareketini garibimin yeri bile yok..suyu olmadigindan ultrasonda bile bebgim gozukmuyo dr biseler olcuyo hic bir organi secilmiyo....benim durumumda olan yan odamdaki arkadas 25 haftalik doguma aldilar 2 gun yasadi cigerlerinde kanama badladi bugun vefat etti iyice dibe vurdum bugun cok uzgunum rabbim hakkimda hayrli olani gonlumu razi et diye dua ediyorum