23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

Insalla canim aksi bise olmaz da biyle gider ...malatya inonu universitesi turgut ozal tip fakultesinde yatiyorum ....korkularim bir turlu gecmiyo bas cevresi iki hafta gerilik var daha fazla acilirsa diye endise duyuyorum su verilncede sizma oluyo ama ne yapim bebgim icin elimzden baska bise gelmiyo hic yoktan iyidir diyorum ...simdiden pazartesinin korkusu sardi icimi haftalar gecmiyo sanki bir anca olasydik 34 hafta..

bi dort hafta daha gitsen hayati riski azalir en azindan,Allah yardimcin olsun, evladinla sinamasin cnm

bi dort hafta daha gitsen hayati riski azalir en azindan,Allah yardimcin olsun, evladinla sinamasin cnm
Aynen canim ya bitsin ..icim icimi kemiriyo normal gebeler kadar degil suyum ne kadar verilsede az akiyo cunku insalla sakat felan saglik sorunlari olmaz cok korkuyom bise olcak diye..

su takvıyesı nasıl yapılıyormus sız nerde yasıyorsunuz nerede yapılıo bu

Malatya a inonu universitersi turgut ozal tip fakultesinde..karin bolgesinnden uygun ter bulunuy bebege temas etmicek sekilde igneyle giriliyo su veriliyo ..hafrada bir kez yapilito..

Malatya a inonu universitersi turgut ozal tip fakultesinde..karin bolgesinnden uygun ter bulunuy bebege temas etmicek sekilde igneyle giriliyo su veriliyo ..hafrada bir kez yapilito..
Aaa ben iki bebegimi syu bitti diye kaybettim ama benim su kesem patladi aniden bosaldi sanirim seninki yavas yavas sizdi di mi acaba ben yine hamile olsam ayni sey olsa su takvuyesi yapilabilur mi

Aaa ben iki bebegimi syu bitti diye kaybettim ama benim su kesem patladi aniden bosaldi sanirim seninki yavas yavas sizdi di mi acaba ben yine hamile olsam ayni sey olsa su takvuyesi yapilabilur mi
Bilmioyorum canim kotu bir surec insalla bir daha yasamazsin hocalar muayne ediyo onlar karar veriyolar su verilip verilmeyecegine ...benim kanamam oldu 3 ped kadar suda kanama ile bosalmis kanamdan dolayi gittim dr orda su kesesinin patladigini ogrendim yuzde 90 lik bitmis demislerdi tip fakultesine yonlendirdiler 4 haftadir burdayim..

Canım ya şükür bir haber versin... Merak ediyorduk seni.. Bu aşamaya kadar geldin inşallah Rabbim bu cefanın sefasını da verecektir... Büyüktür... Dualarımız seninle...

Ben malesef 4 haziranda yaşadım bu olayı eşimin spreyleri 0 dı 3 yıl tedavi gördük ve mucize bi şekilde hamile kaldım inainanmastım bile. Tam 24 haftalıkken suyum birden geldi hastahane hastahane gezdik. Artık çok geçti dogum başlamıştı 2 gün suni sancı alarak normal dogum yaptım.
Yaşamadı rabbim hayırlısı...
Şimdi tekrar tedavi filan başladık.
Ne dicegimi bilmyorum.ama sıkkı sıkkı tutun canında can rabbim kucagına koysun.. MUTLU HABERİNİ BEKLİCEM

Cok gecmis olsun. bende aralikta 18 haftalikkken ayni sekilde kaybettim kizimi. bende buyuk ihtimal rahmimdeki miyom sebep oldu. ameliyat olup aldirdim miyomu. Sende sebep bellimi neden suyun erken geldigine dair?

Malesef bebek çok sağlıklı.bende saglıydım hiç bişey yoktu tam haziranda 4 bir yıl olacak.sebep sadece stres demişlerdi sanki dalga geçer gibi otopsi yapacaklardı bırakmadım ben.

Malesef bebek çok sağlıklı.bende saglıydım hiç bişey yoktu tam haziranda 4 bir yıl olacak.sebep sadece stres demişlerdi sanki dalga geçer gibi otopsi yapacaklardı bırakmadım ben.
Bende onumuzdeki ay allah nasip ederse tekrardan tupbebek deniyecem. Insallah allahim bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip eder.

Pazar gunu siddetli kanama gecirdim adet gorur gibi icte presenta etrafinda da kanamam varmis paxar gunu nst baglndim kalp attiminda yavaslma sancim var mi diye olsaydi doguma alcklardi presenta etrafindaki kanma bebegi esinden ayirabiliyomus cok buyuk stres altindayim redmen olup olup diriliyorum.... pazartesi su verildi kanamam 6..7 ped ten 3 e 2 ye dustu su takviyesi yapildi..icteki kanmayi takip ediyolar..bu arada kadindogum servisinden dogumhaneye yatirildim burda kontrol altindayim zemin katta oldugundan dogumhnede telfon cekmiyo firsat bulduksira yazarim

Canım ya... Çok iyi takip etsinler... Allah yardımcın olsun.. Tüm bu sıkıntılarını Rabbim sağlıklı bir evlatla nasiplendirsin...

Canim benim moralini yuksek tut.bak 23 haftadan 28 haftaya kadar geldin.bebegin kilo aldi cok şükür.bundan sonra dogum yapacak olsanda korkma.dogduktan sonra Rabbim besbegini korusun insallah.

Rabbim esirgesin sizleri... İnşallah o minik elleri sağ salim biz de göreceğiz annesiyle beraber... Güçlü bir kuzu o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…