- 16 Kasım 2008
- 798
- 1.053
-
- Konu Sahibi saklibahce1986
Insalla canim aksi bise olmaz da biyle gider ...malatya inonu universitesi turgut ozal tip fakultesinde yatiyorum ....korkularim bir turlu gecmiyo bas cevresi iki hafta gerilik var daha fazla acilirsa diye endise duyuyorum su verilncede sizma oluyo ama ne yapim bebgim icin elimzden baska bise gelmiyo hic yoktan iyidir diyorum ...simdiden pazartesinin korkusu sardi icimi haftalar gecmiyo sanki bir anca olasydik 34 hafta..Saklıbahçe inşallah hayırlısıyla 34.haftaya kadar gelirsiniz. Bu işlemin başarılı örnekleri varmış. İnşallah sizde de işe yarar.
Hangi hastanede yaptırdınız işlemi merak ettim. Sen dikkat et kendine.
Aynen canim ya bitsin ..icim icimi kemiriyo normal gebeler kadar degil suyum ne kadar verilsede az akiyo cunku insalla sakat felan saglik sorunlari olmaz cok korkuyom bise olcak diye..bi dort hafta daha gitsen hayati riski azalir en azindan,Allah yardimcin olsun, evladinla sinamasin cnm
su takvıyesı nasıl yapılıyormus sız nerde yasıyorsunuz nerede yapılıo buKusura bakmayim kizlar net paketim bitmisti yazamadim bayadir malum hastanede sikintidan bunaliyorum artik ne yapalim eldrn bisede gelmiyo...gecen hafta pazartesi gunu rutin ksn tahlilerinden sonra su verildi biraz daha fazla agrili oldu bu sefer bacagim belimden kalkamdim ayaga ..tam su verilecekken benim aceleci kiprdadi ikinci kre uygun yer bulundu ordan verildi..bebis 650 gr olmus bas cevresinde 2 hafta gerilik lik devam ediyomus artmazsa cok sorun olmaz dedi ama benim yinede kafama takiliyo uzuluyorum... gecen pszartesi gunu suyu hic kalmamis idareli kullan diyorum cabuk tuketiyo kiprastiksira akinti artiyo haliyle..360 cc su takviyesi yapildi pszartesini bekliorum akintilar devm ediyo cunku su iki gunde hayrlisi ile gecseydi......hepinizden allah binlerce kez razi olsun bu yazilari yazip hatrimi soranlar o guzel ellerinize saglik ...dualarinizi eksik etmyin gelismlerden haberdar etcm
Aaa ben iki bebegimi syu bitti diye kaybettim ama benim su kesem patladi aniden bosaldi sanirim seninki yavas yavas sizdi di mi acaba ben yine hamile olsam ayni sey olsa su takvuyesi yapilabilur miMalatya a inonu universitersi turgut ozal tip fakultesinde..karin bolgesinnden uygun ter bulunuy bebege temas etmicek sekilde igneyle giriliyo su veriliyo ..hafrada bir kez yapilito..
Bilmioyorum canim kotu bir surec insalla bir daha yasamazsin hocalar muayne ediyo onlar karar veriyolar su verilip verilmeyecegine ...benim kanamam oldu 3 ped kadar suda kanama ile bosalmis kanamdan dolayi gittim dr orda su kesesinin patladigini ogrendim yuzde 90 lik bitmis demislerdi tip fakultesine yonlendirdiler 4 haftadir burdayim..Aaa ben iki bebegimi syu bitti diye kaybettim ama benim su kesem patladi aniden bosaldi sanirim seninki yavas yavas sizdi di mi acaba ben yine hamile olsam ayni sey olsa su takvuyesi yapilabilur mi
Kusura bakmayim kizlar net paketim bitmisti yazamadim bayadir malum hastanede sikintidan bunaliyorum artik ne yapalim eldrn bisede gelmiyo...gecen hafta pazartesi gunu rutin ksn tahlilerinden sonra su verildi biraz daha fazla agrili oldu bu sefer bacagim belimden kalkamdim ayaga ..tam su verilecekken benim aceleci kiprdadi ikinci kre uygun yer bulundu ordan verildi..bebis 650 gr olmus bas cevresinde 2 hafta gerilik lik devam ediyomus artmazsa cok sorun olmaz dedi ama benim yinede kafama takiliyo uzuluyorum... gecen pszartesi gunu suyu hic kalmamis idareli kullan diyorum cabuk tuketiyo kiprastiksira akinti artiyo haliyle..360 cc su takviyesi yapildi pszartesini bekliorum akintilar devm ediyo cunku su iki gunde hayrlisi ile gecseydi......hepinizden allah binlerce kez razi olsun bu yazilari yazip hatrimi soranlar o guzel ellerinize saglik ...dualarinizi eksik etmyin gelismlerden haberdar etcm
Cok gecmis olsun. bende aralikta 18 haftalikkken ayni sekilde kaybettim kizimi. bende buyuk ihtimal rahmimdeki miyom sebep oldu. ameliyat olup aldirdim miyomu. Sende sebep bellimi neden suyun erken geldigine dair?Ben malesef 4 haziranda yaşadım bu olayı eşimin spreyleri 0 dı 3 yıl tedavi gördük ve mucize bi şekilde hamile kaldım inainanmastım bile. Tam 24 haftalıkken suyum birden geldi hastahane hastahane gezdik. Artık çok geçti dogum başlamıştı 2 gün suni sancı alarak normal dogum yaptım.
Yaşamadı rabbim hayırlısı...
Şimdi tekrar tedavi filan başladık.
Ne dicegimi bilmyorum.ama sıkkı sıkkı tutun canında can rabbim kucagına koysun.. MUTLU HABERİNİ BEKLİCEM
Bende onumuzdeki ay allah nasip ederse tekrardan tupbebek deniyecem. Insallah allahim bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip eder.Malesef bebek çok sağlıklı.bende saglıydım hiç bişey yoktu tam haziranda 4 bir yıl olacak.sebep sadece stres demişlerdi sanki dalga geçer gibi otopsi yapacaklardı bırakmadım ben.
Pazar gunu siddetli kanama gecirdim adet gorur gibi icte presenta etrafinda da kanamam varmis paxar gunu nst baglndim kalp attiminda yavaslma sancim var mi diye olsaydi doguma alcklardi presenta etrafindaki kanma bebegi esinden ayirabiliyomus cok buyuk stres altindayim redmen olup olup diriliyorum.... pazartesi su verildi kanamam 6..7 ped ten 3 e 2 ye dustu su takviyesi yapildi..icteki kanmayi takip ediyolar..bu arada kadindogum servisinden dogumhaneye yatirildim burda kontrol altindayim zemin katta oldugundan dogumhnede telfon cekmiyo firsat bulduksira yazarim