225 CC protez taktıranlar burayaa lütfen :(

Moschino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
136
2
Kızlar, 225 cc protez taktırıp memnun olan yada olmayan varsa fikirlerini paylaşabilir mi? Zayıf biriyim doktorum 225 cc protez takacağını söyledi çok ufak olmasından korkuyorum.. Acil yardımlarınızı rica ediyorum.

canım merhaba:) ne kadar zayıf olursan ol 225 çok az en az 250 den başlamalı bence çok küçük olur başka drlara danışmanı öneririm.Bende çok zayıfım fakat 325 takılabileceği söylendi

boyun kaç kaç kilosun gögüs kafesin ölçülerin neler .banada 250 cc takıldı önce küçük gibi geldi ama şimdi bana tam uygun olanı takıldıgıı düşünüyorum

boyun kaç kaç kilosun gögüs kafesin ölçülerin neler .banada 250 cc takıldı önce küçük gibi geldi ama şimdi bana tam uygun olanı takıldıgıı düşünüyorum

Boyum 167 cm kilom 47-49 arası değişiyor. Hiç 50 ve 50+ olmadım.. Göğüs altından sporcu sütyeni için ölçüm yaptığında doktorum 60-65 arası dedi. Ayrıca ilk görüşmeye gittiğim gün 260 - 290 cc'lik protezin küçük olduğunu söylüyorlar dedim. Doktorum da 260 cc'lik bir protez çıkarıp sence bunun cc nedir diye sordu. bnde 300 mü dedim hayır 260 dedi 290'a küçük diyenlere bunu söyle demişti :)

Bugüne kdr la senzadan aldığım sütyenlerin ölçüleri 32 idi cup'ı da sütyenin desteğine göre değişirdi. Yani anlatma istediğim göğüs kafesim geniş değil. Doktorumda bunu üstüne basa basa belirtti. Meme uçlarımda çok ufak olduğu için ameliyat meme ucundan yapılmayacak. Küçük gibi geldi derken dolgunluk var öyle değil mi yani eskisine göre artık büyük göğüslerin vardır diye düşünüyorum.

60-65 arası :/ gögüs kafesin baya dar boy ve kg olarak aynıyız .doktorunun bi bildigi vardır bende ısrarla 300cc diye tutturmuştum ama 250 cc vucuduma tam uydu bana gidebilicek en iyi boyut bu oldugunu düşünüyorum ilk günler acaba küçükmü oldu diye düşünürken şimdi iyiyki bu boyut olmuş diyorum dolgunluk degil bildigin yeni bi gögüs oldu canım :)

yaa harikasın nası güzel moral verdin anlatamam valla bugün yüzümün gülmesine sebep oldun çok tşk ederim :) ya belim de çok ince benim şimdi kocaman bi göğüsüm olsa çok dikkat çeker direk kız kafam kadar meme yaptırmış demesinler istiyorum :) en azından üçgen bikinilerimin içine destekleri doldurmayayım bu yaz :)))

rica ederim canım bak beren saate ince bi bayan ve gögüsleri ne kadar dogal duruyor benimde o tarz oldu eklersin beni yakında fotograf atarım daha bi motive olur :) şuan hiç bi iç çamaşırım olmuyor sporcuyla duruyorum alışveriş yapıp hemen foto çekinicem :)

ekledim :) ya bir de çok ödemler gittikten sonra çok küçülüyor diyorlar ya sanki eski haline dönüyormuş gibi ayy salak salak şeyler düşünmeye başladım şu ameliyattan çıksam da sonucu görsem diyorum artık heyecan doruk noktadaaaa mutlaka la senzaya desteksiz modellerin fiyatları dha uygun oluo hmde çok güzeller ay içim açıo bi dünya para verip dha çok fzla kullanmaya kısmet olmayan çamaşırları sandıklara kaldıracağımm onlara bakıp bakıp dururumm :)

sadece ödemler inicek şimdi taş gibi o zaman südyenle bile birleşir :) bak onları bende düşünüyordum ama öyle degil canım bu memişler pskolojimizi alt üst ettii neyseki ben düzeldim darısı başına :)

meraba canım ben ameliyat olalı yarın 1 ay olacak .Banada 225 cc mentor high profil takıldı ve gayet memnunum .Bende gayet zayıf biriyim hayatım boyunca hiç 50 ve 50 + hiç görmedim şu an 48 kiloyum boyum 1,60 . Tam destekli silikonlu sütyen takıyordum 70-75 beden . Benim de göğüs kafesim çok geniş değildi .Şuan sporcu sütyeni takıyorum ayyıldız aldım 80 beden o bile gayet dolgun taşkın duruyor.:):) ödemler bayağı inmiş doktorum da öyle söyledi. Sen canını sıkma herkesin farklı farklı bir yapısı var . Seninde göğüs altı ölçün bayağı bi küçükmüş yinede içine sinmiyor ise başka bi doktora da görün.

tam ameliyat günü yorumunu okuduğumaa çok sevindim :) 13:00'da ameliyatım var. İçim rahatladı sayeniz de haklısın herkesin farklı yapısı var doktorum da prof. olduğu için güvenim sonsuz. 1 ay içinde ödemlerin inmesi de çok iyi bir haber. Şuan tek sıkıntım iş yerine döndüğümde silikon taktırmış olmamı fark etmeleri umarım fark etmezler yakası kapalı ve biraz bol giyinmem gerekecek bir süre sonrasın da zaten gözler alışmış olur diye düşünüyorum.

Ne demek Canım her zaman elimizden geldiğince paylaşımda bulunup yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :) Sende memeliler kervanına hoşgeldin:):) şuan ameliyat olmuşsundur sağlıcakla kullan cicişlerini :):) Merak etme bol şeyler giydikten sonra farketmezler .Sen nerde olucaksın ameliyatını doktorun kim canım ?

Canim ameliyattan cikali 3 saat oldu neredeyse agri kesici igne yapildi kendimi dha ii hissediyorm :) 225 cc yuksek profil puturlu yuzey takildi. Medical park goztepe de oldum doktorum prof dr orhan babuccu. Sporcu sutyenimin bedeni 80 doktorum da dedi 80 diye cok mutlu oldum bana da yeter :) sabah ztn konustuk sn ne istiosn dedi bn elimden geldigince onu yapmaya calisacagim dedi ama bna anck 225 cc olmus :)

Aramıza hoşgeldin tekrardan canım cicişlerinle Doktoruna güven tabiki dediğim gibi herkesin yapısı farklı alabileceği protezde farklı Aynı olmuş seninkiyle benimkide :):) 225 cc mentor high profil dual plan yöntemi ve göğüs altı kesisi ile oldum ameliyatımı :) Banada doktorum ameliyata girerken 225 cc 250 cc ve 275 cc protez getirtmişti ancak 225 cc ancak olmuş zaten bende doğal olsun benim taşıyabileceğim birşey istemiştim :):) Şu an eski o tam dolgulu pahalı aldığım sütyenler taktığım halde kapak gibi duran göğüs yerine daha doğalı ve sanki dolgulu sütyen takmışım gibi duruyor ama kendi memişlerim sporcu sütyeniyle ayrı bi güzel yazı iple çekiyorum gelsin üçgen bikiniler :):)
Çok konuştum sen şimdilk ağrı kesici yapıldıysa dinlen ağrı kesicinin etkisi geçtiğinde biraz ağrın olabilir uyu dinlen bol bol su iç sonrada ufak ufak yürü ödemlerin çabucak atarsın inşallah :):)

Hosbuuulduk :))) Ne guzel ikimizinde ayni olculerde olmasi bi de goguslerimo gorebilseydim cok ii olcakti :) sporcu sutyenimi doktorum sipari etti sanirkm tek bi sporcu sutyeniyle 1 ayi geciremem ucreti biraz pahali geldi.. Bnde ucgeb bikinilerini giyecegim icn cok mutluyum inaniyorum ki harika duracaklaar :) su icmek cok istemiyorum tuvalete gitmek cok zor oluyo ayaga kalktim basimda dondu. İns yarina biraz dha toparlarim

Cok gecmis olsun canim,yazdan once ameliyat olman cok iyi olmus giyecegin herseyden daha bir zevk almaya baslayacaksin Yanliz neden ayyildizdan filan sporcu sutyeni almadin? cok pahali diiller?

Cok gecmis olsun canim,yazdan once ameliyat olman cok iyi olmus giyecegin herseyden daha bir zevk almaya baslayacaksin Yanliz neden ayyildizdan filan sporcu sutyeni almadin? cok pahali diiller?

@goles hosbulduk canim :))

@incilya insallah su agrili gunleri bi atlattirsam yaptirdigim icn mutlu olacagim sabah gordum cok sis duruyorlardi umarim cok kuculmezler gogus kucultme ameliyatimi oldun diye sordu iki kisi moralimi bozdular.. Sabah doktorumla beraber gelen asistan doktor belin o kdr ince ki gogus olculerin izin verse bile sana buyuk protez takmamiz kotu olurdu dedi suan cok bisey anlayamadim.. Sporcu sutyenine gelirsek daha cok korse gibi sıkı hatta baya bi sıkı.. İse giderken giyebilecegimi sanmiyorum omuz kisimlari kiyfetimle kotu durur ayyildizdan alirim bnde bitane dha.

Arkadasim ne kadara maloldu ameliyatin.Cok sevindim senin adina.Gecmis olsun bu arada.Darisi basima insallahhhh (

Gogus alti olcunde baya kucuk canim dolayisiyla genis tabanli protez kenarlardan tasabilirdi bu yuzden doktorun protez olcusunu bu sekilde uygun gormustur.daha once gogus dokun varmiydi? benim arkadasim minyon tipli ve zayif 240 cc takildi ona ve cok memnun onemli olan senin vucudunda nasil durdugu yoksa olculere cok takilma,290 cc yi buyuk bulup ikinci ameliyati dusunenler oldugu gibi kucuk bulupda ikinci ameliyai dusunenler var..burda konu herkesin kendi vucudu,6 ay gecmedende cok kucuk oldular filan diye dert etme sakin ben onu cok yaptim,ama 6 ay sonar kendi vucudunla bir butun oluyorlar gercek ortaya cikiyor...tekrardan gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…