225 CC protez taktıranlar burayaa lütfen :(

Cnm bende 1bucuk hafta sonra kas altindan ameliyat olcam ama hala buyuklugune kadar veremedim benim Boyum 1.60 kolom 48 dar omuzluyum gogus dokum hic yok ve bana 275 bole kucuk geldi. 300 dusunuyordum ama senin yazdgni okuyunca kafam cok karisti

Merhabalar uzunca bir zaman geçti bu paylaşımların ardından ama bana klavuz oldu yazdıklarınız umarım hala aktif kullanıyorsunuzdur ben de ameliyatımı yeni oldum kas altı 225 cc yüksek profil damla takıldı dr’um göğüs kafesimin anca kaldırdığını söyledi şu an çok beğeniyorum tek korkum 6 ay sonra çok küçülür mü sizlerde nasıl olmuştu merak ediyorum cevap alabilirsem çok sevinirim deneyimli kişiler olarak, şimdiden teşekkür ederim :)

Arkadaşlar bende 3 gün önce ameliyat oldum.boy 170 kilo67 kafes ölçüm 80 .doktorum255cc protez koymuş ben istemedigim halde ve inanın şunda ödemli hali bile küçük.sonrasını düşünemiyorum bana küöük geldi.o kadar acıya okadar oaraya degmedi.pskolojim alt üst.

Merhaba nasıl oldu son hali küçüldümü çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…