225 CC protez taktıranlar burayaa lütfen :(

Cok saol canim haklisin burun ameliyatindan aliskinim beklemeye :) tek sıkıntı suan takili olan direnler ve sporcu sutyeni. Kanama hala devam ediyor sanirim bn kendimi cok zorluyorum ozelikle kollarimi. Kimseye yuk olmak istemiyorum.. Direnler ciktiktan snra rahatlar miyim? Bir de bi sporcu sutyeninin ust kismi cirt cirtli oldugu icin giydiklerim cok kotu duruyor doktorma danisip ise baslarken baska model alip kullanabilir miyim diye soracagim. Kanama max ne kdr suruyor?

meraba canım kanaman kaç cc geliyor drenlerine benimde 4 gün kaldı direnlerim ilk birkaç gün 250 - 300 cc gelmişti.endişe etme hala hastanede yatıyo isen sıkıntı yapma onlar takip ediyorlar kanamanı . Senin bugün 2. Gününmüydü ? Drenlerin çıkınca biraz daha rahatlarsin ben 2 hafta da anca toplandimi işede 19.günümde başladım çok zorlama yinede kendine dikkat et canım biran önce iyileşmen dileğiyle

Bana diren takilmadigi icin kanamam olmadi canim ama ameliyatta doktor benim aldigim sporcu sutyenini takmisti heralde doktorunda istedigin sporcu sutyenini kullandirabilir ama direnlerin ciksin once bi. Burda herkes direnleri cikinca cok rahatladiklarini yazior sabret biraz cnm

Ama su bi hafta kollarini zorlama ufacik bisi yuzunden sonrasindan buyuk problem yasama bosuna cnm ni hafta dikkat et.

Ama su bi hafta kollarini zorlama ufacik bisi yuzunden sonrasindan buyuk problem yasama bosuna cnm ni hafta dikkat et.

Bugun bira fazla zorladim kendimi doktorun uyarmasina ragmen umarim bi sknti olmaz..

Cuma 4 gbi ciktim ameliyattan cikali 48 saati gecti. 4 gun cok uzun yaa doktor pazartesi cikaririz demisti en az 48 saat kalacak diye konusmustuk. Snin kanamam cok fazlaymis ameliyattan snra sabaha kdr biriken kan 50 cc di. Dunde sag tarafimda 50 cc ye kdr kanama oldu bugun dha hafifti. Yarin gidecegim ins cikarir bir kac gun kalsin demez git gel zorluk oluyor.. Kizlar bn cok korkuyorum direnler cikarilirken cok aci veriyormus dogru mu? ((

Bugun bira fazla zorladim kendimi doktorun uyarmasina ragmen umarim bi sknti olmaz..

Cuma 4 gbi ciktim ameliyattan cikali 48 saati gecti. 4 gun cok uzun yaa doktor pazartesi cikaririz demisti en az 48 saat kalacak diye konusmustuk. Snin kanamam cok fazlaymis ameliyattan snra sabaha kdr biriken kan 50 cc di. Dunde sag tarafimda 50 cc ye kdr kanama oldu bugun dha hafifti. Yarin gidecegim ins cikarir bir kac gun kalsin demez git gel zorluk oluyor.. Kizlar bn cok korkuyorum direnler cikarilirken cok aci veriyormus dogru mu? ((

evet benim kanamam fazla olduğu için hastanede de yattım ben birde regliydim ameliyata girdiğimde belkide o yüzden fazla oldu kanamam bilmiyorum Bende Çarşamba olmuştum cumartesi çıkmıştım hastaneden Drenler çıkarken öyle çok acımıyor merak etme Korkmada O zaman kesin yarın çıkarır senin drenlerini doktor .bayağı azalmış kanaman .Ancak yinede pansumana gidip gelirsin canım haberin olsun ben dikiş yarlerim iyileşene kadar pansumana gidip gelmiştim doktora

Canim hastanede su agir gunleri atlatmak cok dha iyi bn eve geldigimde keske bi gece dha kalsaydim dedim. Hastanedeki yatak gbi rht olmuyor yaptiklari agri kesiciler cok rahatlatiyor eve geldiginde iskence basliyor.. Oyy hastaneye gidip gelmek cok zor olacak arabada kullanamiyorum otobus ve dolmusla zor olcak gbi taksi kullanacak durumum da yok suan off su gunleri atlatsam bi an once

Kizlar ameliyat sonrasi narkozun etkisiyle doktoruma neden 275 cc takmadiniz diye soylenmisim bugun gordum ki benim bedenime 225 cc den fazlasi olmazmis bunlar bile gayet dolgun ve iri 275 cc den asagi taktirma diyenler oldu. Doktorunuza guvenin o sizin bedeninizr gidebilecek en uygun prozeti seciyor. Anlayacaginiz bnm incecik belime gidebilecek en uygun protez 225 cc mis :)

evet biraz öyle 3 yastık birde yanlarımada yastık koyuyordum canım bende. Tek başına zor yardım eden biri yok mu canım seninle ilgilenen Şuan hemen otobüse binme derim hele tek hiç gitme yanında birileri olsun .Ben 20. günümde başladım sürmeye arabayı Bu arada drenlerin çıktımı Ağrıların vardır hala Biraz daha sabret canım ilk bir hafta biraz daha yoğun oluyor ağrılar.yavaş yavaş iyileşiyor insan .:):)

Bugun kurtuldum o korkulu ruyam olab hortumlardan nasil bir isknceydi tuvalete gidiosn pesindeler yatakta aman tipasi acilir mi diye endise ediosn hele ilk gunlerde salonda yatiodum koltuklar beyaz orttu orttuk ama yine de insn tedirgin oluyor kabus gbiydi bu sabah direnler cok aci vermeye baslamisti ogleden snra hastaneye gittik cikardi doktorum oh be dedim nasil mutluydum anlatamam :) onlarla beraber aci ve agrida azaldi. Bn kimseye yuk olmak istemiyorum canim ya cok rhtsiz oldum hastanede yengem yedirdi yemegimi o kdr onun disinda eve geldim tek basima yemek yedim ama yerimden kalkmak tam bi kabustu saolsun kardesim guclu kuvvetli arkadas destek verdi devamli off kisaca cok zor bi surecti atlattim cok sukur. Kuru oksuruk basladi dunden beri mahvedio bni onun disinda bi sknti yok :))

Gözün aydın canım drenlerinden de kurtulmuşun :) Evet sıkıntılı oluyor ben drenlerim çıkana kadar hastanede yattım o yönden daha rahhattım eve çıktığımda . Öksürük sanırım herkesde oluyor ya narkozun etkisi çıkıyor yada ameliyathane soğuk üşütüyorsun İçebiliyorsan pekmez iç çok iyi geliyor.

Valla olurda ileride protezleri yeniletirsem drenler cikana kdr hastanede kalacagim :) hemsirelerin yaptiklari agri kesicileri ozluyor insan :) Balli limonlu sicak su ve bitki cayi ictim banamisin demiyor demek ko narkozun etkisi ameliyathanede gercekten cok soguktu saolsn doktorum odama cikarmadan once bekleme odasindaki isiticilari actirmis bu defa titremeden odama geldim :)

Çok iyi geldi yazını okumak.. Ben de acaba küçük mü oldu diye yiyorum kendi kendimi.. Beni de eklersen çok mutlu olurum..

Çok iyi geldi yazını okumak.. Ben de acaba küçük mü oldu diye yiyorum kendi kendimi.. Beni de eklersen çok mutlu olurum..

Surpris3 ne zaman oldun ameliyatını? Kendi kendini yeme bende ilk zamanlar da yiyordum 7. haftaya girdim. 300 CC'den aşağısını küçük bulan arkadaşlar var. Herkesin göğüs yapısı bir değil. Ben aynaya baktıkca iyi ki bundan büyük olmadı diyorum.

merhaba Moschino bana da doktor bugün 225 cc damla dedi çok moralim bozuldu sen şu an nasılsın canım görüntüleri nasıl memnun musun? eğer albümün varsa beni eklersen sevinirim. ben yuvarlak kas altı en az 250 falan istiyordum. 49 kiloyum 1,69 boyum çok küçük olmaz mı

Son düzenleme:

Göğüs kafesiniz dar ise, yüksek protez takma taraftarı olmuyor doktorlar. Bir de göğüs dokusu önemli. Bana 295 cc damla takıldı. Israrla neden daha büyüğünü takmadığını sorduğumda doktoruma, hem taştığını hem de vücudumun 1 tık üzerinde protezin iyileşme sürecimi etkileyeceğini söyledi. Fakat aklınızda şüphe kaldıysa bir kaç hekimle daha görüşmenizi öneririm. Görüştüğünüz hekime ısındıysanız, samimiyetiniz tuttuysa da hekimizini önerisini ön planda tutun.
Şimdiden geçmiş olsun.

aslında ilk ömer bey ile görüştüm hatta o benim istediğimden de büyük takacağını söyledi sonra başka bir dr daha dahil olunca işler değişti tam da kararımı vermişken ve tetkiklerimi yaptırmışken biraz can sıkıcı oldu bu durum

Uzun zamandır giremiyordum yeni gördüm Benim ki damla değil yuvarlak yüksek profil canım. Damla da 225 nasıl durur bilmiyorum bana damla takılsaydı 275 cc olacaktı. Ameliyatın kas altı mı kas üstümü olacak? Kas üstü olacaksa 225 küçük durmaz hem snde hemen hemen bnmle aynı ölçülere sahipsin. Ben ameliyat olalı 8 ay olmuş ilk zamanlara göre göğüslerimde küçülme oldu son 2-3 haftadır kilo verdim o yüzden olabilir diye düşünüyorum yada protezler oturduğu için. Yuvarlak yüksek profil olsaydı kesin ve net olarak küçük durmadığını normal durduğunu söyleyebilirdim ama damla da nasıl olur bilemedim.. Gönül isterdi dha büyük olsun ama göğüs kafesi dar olduğu için daha büyük bir protezi vucut kabul etmiyor

Özelden mesaj attım sana ama sanırım beceremedim. Bayaa olmuş ameliyat olalı. Fiyat bilgisini özelden yazarmısın sakıncası yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…