Gogus alti olcunde baya kucuk canim dolayisiyla genis tabanli protez kenarlardan tasabilirdi bu yuzden doktorun protez olcusunu bu sekilde uygun gormustur.daha once gogus dokun varmiydi? benim arkadasim minyon tipli ve zayif 240 cc takildi ona ve cok memnun onemli olan senin vucudunda nasil durdugu yoksa olculere cok takilma,290 cc yi buyuk bulup ikinci ameliyati dusunenler oldugu gibi kucuk bulupda ikinci ameliyai dusunenler var..burda konu herkesin kendi vucudu,6 ay gecmedende cok kucuk oldular filan diye dert etme sakin ben onu cok yaptim,ama 6 ay sonar kendi vucudunla bir butun oluyorlar gercek ortaya cikiyor...tekrardan gecmis olsun cnm
Cok saol canim haklisin burun ameliyatindan aliskinim beklemeye :) tek sıkıntı suan takili olan direnler ve sporcu sutyeni. Kanama hala devam ediyor sanirim bn kendimi cok zorluyorum ozelikle kollarimi. Kimseye yuk olmak istemiyorum.. Direnler ciktiktan snra rahatlar miyim? Bir de bi sporcu sutyeninin ust kismi cirt cirtli oldugu icin giydiklerim cok kotu duruyor doktorma danisip ise baslarken baska model alip kullanabilir miyim diye soracagim. Kanama max ne kdr suruyor?