Ayrintiliya girmediniz mi pekiEvet moral 0.
Teşekürler yorumunuz için. İki tane doktora gitim bir günde. Ve her halde üçüncuye gidicem.
Diyorlar ki plasenta iyice oluşmuyor.
Benim için de çok fark yok ama onlara göre var miş bir de boyu küçük miş.
Hep dua ediyorum.
KatılıyorumBaska doktora gidin
Banada oyle geldi durumu..Siz doktorunuzu anlamadınız yada o anlatamadı sorun kilosu degil kordonda çentik var kan akışı anormal plasenta genişlemiyor demiş olabilir mi? Bu durumda ayrıntılı renkli ultrasona girip kan akışını takip edecek 1 hafta ara ile eğer gelişimi devam etmiyorsa onlar tıbbi seçenekleri söyler
Bence heyecandan konu sahibi doktoru net anlamadı çünkü 22. Haftaya kadar her kontrolde normal giden bir bebek birden 2 hafta gerilemez. Eğer geriliyor ise gelişiminde sıkıntı vardır buda sadece kilo baz alınarak olmaz bel kafa boy ölçümlerine göre fikir beyan edebilir. En doğru teşhis renkli ultrason ile kordonların kan akışını kontrol edilmesi.Banada oyle geldi durumu..
Tatlım oncelikle Allah bebeginizi sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin kimseyi evladiyla sinamasin bende buna benzer bir bir problem yasadim plasente kireclenmesi dedi ama bebim 28. HaftadaydiBebek benden çok şey almıyormuş. Plasentada bir sorun var miş diyorlar.
Aynen haklisiniz bende yasadim plasente kireclenmesi diyorlarSiz doktorunuzu anlamadınız yada o anlatamadı sorun kilosu degil kordonda çentik var kan akışı anormal plasenta genişlemiyor demiş olabilir mi? Bu durumda ayrıntılı renkli ultrasona girip kan akışını takip edecek 1 hafta ara ile eğer gelişimi devam etmiyorsa onlar tıbbi seçenekleri söyler
Bende ayni seyi dusundum cunku benimde hersey normal giderken biranda 2 hafta geriledi doktorlar kan akisinda oldugunu dusundu renkli ultrasona girdim plasenta kireclenmesi baslamistiBence heyecandan konu sahibi doktoru net anlamadı çünkü 22. Haftaya kadar her kontrolde normal giden bir bebek birden 2 hafta gerilemez. Eğer geriliyor ise gelişiminde sıkıntı vardır buda sadece kilo baz alınarak olmaz bel kafa boy ölçümlerine göre fikir beyan edebilir. En doğru teşhis renkli ultrason ile kordonların kan akışını kontrol edilmesi.
Benimd ebebgim 22+5 te iken 360 gr mdi. 20+5 gorunuyordu. Hatta suyumda siniirin altindaydi. 2 hafta sıkı bir diyet uyguladim.normale dondu.Selam kadinlar uyeleri.
Ben şu an 22 haftalık hamileğim ama bebeğim sadece 400 gr yapıyor. Ve bügün doktora gitim dedi ki hiç normal değil. Korkuyom bebeğime bir şey olur mı diye.
Doktor dedi ki bebeğiniz hiç normal değil sanki 20 haftalık gibi. Ve dedi ki anne ve bebek bağlantısı iyice oluşmuyor o yüzden böyle. Sorum şu ki. Benim gibi olan var mı? Varsa bebeğiniz yaşıyor mı, iyi mi?
22 haftalıken 400 gr olan bebekler doğuyor mı?
Lütfen yardım edin çunkü aklımda hep kötü şeyler geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?