22 haftalik hamilegim ama problem var lutfen yardim

Dr değiştirsen ya da başka bi dr a da görünsen. İki hafta çok büyük bi fark değil. Kaldı ki bebekler doğunca kimi 3.500 doğar kimi 2.700 ve çok hızlı büyürler fark kapanır gider.hamile bi kadına bu kadar üslupsuz konuşulur mu ya?!çok kızdım dr unuza

Bence başka doktora da gidin.

22 haftalık bebeğin 400 gr olması çok normal ya hu saçmalamasın o doktor. Siz başka bir doktora gidin lütfen.

Bu işler onlara bakmaz canım yaa takılma ..
Benim kizimda 8 aylık hamileyken çok küçüktü 2 kg ancaydi ..
2,750 doğdu .. şimdi 3 yaşında tosun gibi ..
4 kg 5 kg doğanlara bin basıyor ..
Takılma bunlara..
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Benim bebegi 500 gr dogmus ve yasayan tanidigim var. Ultrasonda 500 gr da sapma olur. Baska bir doktorla gorus istersen.

benım bebegım 20+5 te 360 gr dı yanı neredeyse 21 haftalıkken 360 gr.. bence 22 hafta 400 gr az degıl

Canım benim sakin ol doktorun sana sebebini ve ne yapacağını tam söylememiş bence hemen doktor değiştir araştır bulunduğun yerde ün yapmış doktor yada hastane hangisiyse hemen bi de ona göster canım

Annesi üzülme benim kızımda 20 haftalıkken üç hafta gerideydi kilosu da düşüktü yani 24 haftalıkken 650grdi bence normal su doktor ne sandı ya bizimde öyle demişlerdi çok geride bu diye. 38haftalikken 3100gr doğdu çok şükür herhangi bir sorun olmadı çok şükür. Sen iyi şeyler düşün bebeğine odaklan doktorların morelini bozmalari çok kızıyorum benimde öyleydi takmadim kafama iyi olumlu düşündüm çok şükür aldım kucağıma. Şu an 5aylik maşallah

İğne kullanmıştım ben ilk bebeğimi plasenta ayırdığı dan dolayı kaybettim ikincisinde çok dikkat ettim ikincisi çok sıkıntılıydı çok çektim Allah sabır versin hepimize. Çok zor Allah'a dua et. Kilosu da düşüktü iki üç hafta geride kalıyordu beslenmene dikkat ettim hamur işi tatlı yemedim

Tesekurler cevabiniz icin.
Bilmiyorum. Doktor baska doktorlarla görüşüp beni cuma günü arayacak.

Sağolun bana moral verdiniz.

Tatlım oncelikle Allah bebeginizi sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin kimseyi evladiyla sinamasin bende buna benzer bir bir problem yasadim plasente kireclenmesi dedi ama bebim 28. Haftadaydi
Sıkıntı şu ki doktor dedi ki henüz bebek çok kücük ona müdahale etmek için en az 550 gr olması gerekmiş. Ve sonra benden besin alamıyorsa o zaman müdahale edebiliriz dedi.

Canım nesi normal değil anlamadım biz 10 gün önce doktora gittik 360 gramdı suan 22 haftadayız gittiğimde 20 hafta 4 günlüktü boyu da 24.5 cm doktor gayet iyi deDi anormal bi durum göremedim ben?
Bilmiyorum. Her halde ya ben iyice anlamadım ya onlar fazla abartıyorlar.
İnşallah yavrum gün geçtikçe gelişir.

Teşekurler öneriniz için.
Dediğiniz gibi yapıcam. Sol yanıma yatıp bol bol dinlenmek au ve bol meyve yimek.

Benim bebegi 500 gr dogmus ve yasayan tanidigim var. Ultrasonda 500 gr da sapma olur. Baska bir doktorla gorus istersen.
Şimdilik bebwğiniz sağlıklı mı?
Ne oldu 500gr doğduktan sonra neler yaşandı?

Bence birde prenotoloji uzmanina girunun..her de un dedigi dogru degil ne yazik ki...

bir prenatologa gittiniz mi? ayrıntılı ultrasonla bakıldı mı?
plesantayı besleyen damarlada direnç var gibi bir şey mi söylendi size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…