21 yaşında boşanmış olmak bu kadar mı zor ?

Bende boşandım .
Bunu bir hata , yanlış olarak görememelisin
Sen ne kadar bu kafadan çıkarsan , karşıda ki de senin gibi olacaktır .
Yaşın daha çok küçük bence beklemelisin ‘.

Herkes gerekeni söylemiş zaten de ben başka bir noktaya değineyim...
Aile yapınızı en iyi siz bilirsiniz. Akrabalarınızın konuşacağını, babanızın baskı yapacağını bile bile niye onlara açık bir şekilde fotoğraf paylaştınız ki? Şimdi herkes soracak kimdir necidir evlenecek misiniz diye... Kendi elinizle koz vermişsiniz. 2-3 sene birbirimizi tanıyalım, okulu bitireyim, mesleğimi ilerleteyim deseniz önünüze evlenecek misiniz ne iş yapıyor diyen teyzeler çıkacak... Bazen çevre ne derse desin sen bildiğini oku diyoruz ama sizin durumunuz için uygun değil bence. Acele etmeyin.

Sakin acele etmeyin. Calisin biriktirin dunyayi gezin hayatinizi yasayin gezin tozun. Daha cok gencsiniz tadini cikarin. Insallah hakkinizda hayirlisi olur

Boşanıp tekrar evlenmek hata değil ki niye hakkınızda ileri geri konuşulsun, geçmişinizle alakalı hatalarınız var ve bunların konuşulacağından çekiniyorsanız erkek arkadaşınız herşeyi ilk sizden duysun, gerçekten seviyorsa kabullenir kabullenmezse de zaten o kişi sizin içün doğru insan değildir, kendinizi böyle şeyler için hiç üzmeyin

Madem insanlarin laf soyleyecegini dusunuyorsunuz, sosyal medyada fotograf paylasmamaliydiniz. Babaniz sizin icin endiselendiginden tepki gostermis ona kizmayin bence. Ben de 21 yasindayim 4 5 aydir gorustugum biri var benden yasca buyuk ama aramizda hic boyle bir konusma gecmedi. 6 ayda evlilik muhabbeti bana cok erken geldi. Ayrica kucuk yasta evlenerek bir hata yapmis olabilirsin ama boyle hikayelerin sonunda genelde kadin bosanmaya cesaret bile edemez ya ben bosandigini okuyunca cok mutlu oldum. Hem calisip hem de okuluna devam ediyorsun seni cok takdir ettim vallahi bence sen oldukca guclu ve akilli bir genc kadinsin. Ailen de yaninda daha ne olsun? Eminim seni cok guzel seyler bekliyor ve cok mutlu olacaksin. Kimseye kulak asma sevgilinle gez toz yasinin tadini cikar. Evliligi en az 4 5 sene dusunme bence

Zaten çok küçük yaşta bir evlilik yapmışsın ve yanlış karar vermişsin. Bir evliliğin karşında sorun olmasını dert ediyorken sırf istediğin gelinliği giyip düğün yapabilmek uğruna neden ikinci bir evlilik sorununu ortaya atıyorsun? Ya bu da olmazsa ve "iki defa evlenip boşanmış kadın" durumuna düşersen ne olacak? İyice travmatik olacak senin için. Biraz kendini nadasa bırak, evleneceğin varsa evlenirsin. Erkek arkadaşın olsun, gez toz tanı iyice. Koşa koşa evlenme kimseyle herkes bir tartıyorsa sen iki tart artık. Çünkü belli ki ikinci bir yanlış evlilik yapmayı kaldıramayacaksın.

Yahu namussuzluk yapmış gibi konuşmayın boşanmakta evlenmek kadar doğal
Çevrenizdeki seslere kulağınızı tıkayın aşkınızın tadını çıkarın

Anladığım kadarıyla zaten sizde şuan evlilik düşünmüyorsunuz. Aileler öğrendi ve birbirinizi de tanıma aşamasındasınız.
Her şey Allahın da izniyle çok güzel olur inşallah. Yaşadıklarınız size dert değil ders olsun. Karşınıza da hep sizi sevip sayabilen birileri çıkar umarım

Hayatın uygulamalı olarak, hani derler ya kafanıza vura vura öğretemediğini burada yazılanlardan nasıl öğrenebilirsiniz bilemedim; o yüzden aynı hatanın devam filmini çekmek üzeresiniz diyorum, şimdiden geçmiş olsun diliyorum, başka da bi şey diyemiyorum malesef.

Sen bunu kötü bir şey olarak görürse ve boynun böyle bükük olursa karsındaki de zamanla böyle görür.. görmese de en ufak tartışmada canını yakmak için bunu yüzüne vurur..

Dik dur! Evet evlenmişsin ne var bunda boşanmışsında bunda da bir şey yok.
Niye bu olayı bu kadar abartıyorsun insanlar boşanınca 2 kolu , 2 bacağı , 2 gözü 1 e mi düşüyor..
Alt üstü 3 ay başka bir adamla sevişmişsin o da o zamanlar senin nikahlı kocanmış. Bu yüzden kime hesap vereceksin ya da kimin karşısında boynunu bükeceksin.
Eğer sen evlenmiş boşanmış biri olduğun için seninle evlenmek istemeyen bir cahil ve ailesiyle kesinlikle sen evlenme!

Şahsen benim başıma gelse ben seçici olurum derdim ki erkek arkadaşıma "valla benim dilim evlilikten çok yandı o yüzden 2. için seni ve aileni iyice tanımam lazım" derdim.
Bakalım bu hayatta beni hak ediyorlar mı etmiyorlar mı diye? Durup onun ailesinin beni araştırmasına asla izin vermezdim

O hatayı bir kere yaptınız zaten 21 yaşında ne evlenmesi birdaha ??! Git gez toz hayatını yaşa ne gerek var kaynaya lafı koca derdi çekmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…