- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
- 83
- Konu Sahibi Belatrixx_
-
Sakin acele etmeyin. Calisin biriktirin dunyayi gezin hayatinizi yasayin gezin tozun. Daha cok gencsiniz tadini cikarin. Insallah hakkinizda hayirlisi olurErken yaşta yaptığım bir evlilik vardı ve bu evlilik gerek psikolojik şiddet gerekse fiziksel şiddet sonucu 3 ayda bitti. Şu anda bir kurumda çalışmaktayım. Çalıştığım kurumda yaklaşık 6 aydır konuştuğum bir erkek var ve ben boşanalı yaklaşık 2 sene olmakta. 21 yaşındayım her yaşıtım gibi bazı şeyler içimde uhde kaldı o yaşımda ne istediğim gelinliği giymiştim ne de istediğim düğünü yapabilmiştim. Ayrıca şu anda okulum da devam etmekte şu dönemde daha evlilik düşünmüyorum ama konuştuğum erkek arkadaşımla da durumlar biraz ciddiye gidiyor gibi. Ailesi beni öğrenmiş geçen gün. Tanışalım ailesini sorduralım falan demiş babasigil. Erkek arkadaşım söylediğine göre ben sevdikten sonra ben sordururum size düşmez o işler demiş. Yapı olarakta sert birisi zaten öyle işine herkesi karıştırmasını sevmeyen birisi ama dün konuşurken ilk kez bana benim hakkımda ne düşünüyorsun dedi. Birden sorunca çok cümle kuramadım açıkcası. Onu sevdiğimi ve onunla herşeyin sorunsuz gittiğini ama eğer onunla ciddi bir yola çıkacak olursak çok laf duyacağını söyledim bana karamsar olduğumu söyledi sadece gerçekleri söylüyorum dedim çünkü boşandığım zaman ben biliyordum duyduğum lafları. Dünden beri nefes bile almak istemiyorum sadece erken yaşta yaptığım aptal bir hata şu anda göğsümü gere gere sevdiğimi bile söylememe engel oluyor. Bu sorunla nasıl baş ederim bilmiyorum. Başınızdan geçen böyle bir olay varsa siz nasıl baş ettiniz onu duymak istiyorum. Benim için hiçbir şey önemli değil boşanmış ya da boşanmamış olmak ama ben az çok ailemi tanıyorum başta kendi akrabalarım başlar ileri geri konuşmaya..
Boşanıp tekrar evlenmek hata değil ki niye hakkınızda ileri geri konuşulsun, geçmişinizle alakalı hatalarınız var ve bunların konuşulacağından çekiniyorsanız erkek arkadaşınız herşeyi ilk sizden duysun, gerçekten seviyorsa kabullenir kabullenmezse de zaten o kişi sizin içün doğru insan değildir, kendinizi böyle şeyler için hiç üzmeyinErken yaşta yaptığım bir evlilik vardı ve bu evlilik gerek psikolojik şiddet gerekse fiziksel şiddet sonucu 3 ayda bitti. Şu anda bir kurumda çalışmaktayım. Çalıştığım kurumda yaklaşık 6 aydır konuştuğum bir erkek var ve ben boşanalı yaklaşık 2 sene olmakta. 21 yaşındayım her yaşıtım gibi bazı şeyler içimde uhde kaldı o yaşımda ne istediğim gelinliği giymiştim ne de istediğim düğünü yapabilmiştim. Ayrıca şu anda okulum da devam etmekte şu dönemde daha evlilik düşünmüyorum ama konuştuğum erkek arkadaşımla da durumlar biraz ciddiye gidiyor gibi. Ailesi beni öğrenmiş geçen gün. Tanışalım ailesini sorduralım falan demiş babasigil. Erkek arkadaşım söylediğine göre ben sevdikten sonra ben sordururum size düşmez o işler demiş. Yapı olarakta sert birisi zaten öyle işine herkesi karıştırmasını sevmeyen birisi ama dün konuşurken ilk kez bana benim hakkımda ne düşünüyorsun dedi. Birden sorunca çok cümle kuramadım açıkcası. Onu sevdiğimi ve onunla herşeyin sorunsuz gittiğini ama eğer onunla ciddi bir yola çıkacak olursak çok laf duyacağını söyledim bana karamsar olduğumu söyledi sadece gerçekleri söylüyorum dedim çünkü boşandığım zaman ben biliyordum duyduğum lafları. Dünden beri nefes bile almak istemiyorum sadece erken yaşta yaptığım aptal bir hata şu anda göğsümü gere gere sevdiğimi bile söylememe engel oluyor. Bu sorunla nasıl baş ederim bilmiyorum. Başınızdan geçen böyle bir olay varsa siz nasıl baş ettiniz onu duymak istiyorum. Benim için hiçbir şey önemli değil boşanmış ya da boşanmamış olmak ama ben az çok ailemi tanıyorum başta kendi akrabalarım başlar ileri geri konuşmaya..
Hayatın uygulamalı olarak, hani derler ya kafanıza vura vura öğretemediğini burada yazılanlardan nasıl öğrenebilirsiniz bilemedim; o yüzden aynı hatanın devam filmini çekmek üzeresiniz diyorum, şimdiden geçmiş olsun diliyorum, başka da bi şey diyemiyorum malesef.Erken yaşta yaptığım bir evlilik vardı ve bu evlilik gerek psikolojik şiddet gerekse fiziksel şiddet sonucu 3 ayda bitti. Şu anda bir kurumda çalışmaktayım. Çalıştığım kurumda yaklaşık 6 aydır konuştuğum bir erkek var ve ben boşanalı yaklaşık 2 sene olmakta. 21 yaşındayım her yaşıtım gibi bazı şeyler içimde uhde kaldı o yaşımda ne istediğim gelinliği giymiştim ne de istediğim düğünü yapabilmiştim. Ayrıca şu anda okulum da devam etmekte şu dönemde daha evlilik düşünmüyorum ama konuştuğum erkek arkadaşımla da durumlar biraz ciddiye gidiyor gibi. Ailesi beni öğrenmiş geçen gün. Tanışalım ailesini sorduralım falan demiş babasigil. Erkek arkadaşım söylediğine göre ben sevdikten sonra ben sordururum size düşmez o işler demiş. Yapı olarakta sert birisi zaten öyle işine herkesi karıştırmasını sevmeyen birisi ama dün konuşurken ilk kez bana benim hakkımda ne düşünüyorsun dedi. Birden sorunca çok cümle kuramadım açıkcası. Onu sevdiğimi ve onunla herşeyin sorunsuz gittiğini ama eğer onunla ciddi bir yola çıkacak olursak çok laf duyacağını söyledim bana karamsar olduğumu söyledi sadece gerçekleri söylüyorum dedim çünkü boşandığım zaman ben biliyordum duyduğum lafları. Dünden beri nefes bile almak istemiyorum sadece erken yaşta yaptığım aptal bir hata şu anda göğsümü gere gere sevdiğimi bile söylememe engel oluyor. Bu sorunla nasıl baş ederim bilmiyorum. Başınızdan geçen böyle bir olay varsa siz nasıl baş ettiniz onu duymak istiyorum. Benim için hiçbir şey önemli değil boşanmış ya da boşanmamış olmak ama ben az çok ailemi tanıyorum başta kendi akrabalarım başlar ileri geri konuşmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?