21 yaşında boşanmış olmak bu kadar mı zor ?

hazır işiniz varken gezin tozun paranızı harcayın. 21 yaşında işinizin olması çok iyi bence bunun tadını çıkarın. sevgili olarak kalamıyomusunuz şimdi yani bu kadar acele etmeyin 25 yaşını bekleyin derim en az iş hayatı sizi olgunlaştırmasını bekleyin. Hem bu sürede hakkınızda konuşanlar da konuşmaz daha ömür boyu konuşucak değiller ya. okulunuzu bitirin başta

Erkek arkadasiniz cok normal bi soru sormamis mi? Bence bunlari prolem etmesi gerekn birisi varsa erkek arkadasiniz. Siz uzulmeyin. O sizi gercekten seviyorsa kulagini kapatacaktir soylenenlere

21 yaşında bu ne hız yahu ikinci evlilik nedir hemen. Durun bir nefes alın. Hiç evlenmemiş olsanız evlilik merakınızı anlardım. Ama problemli bir evlilik yap boşan iki sene sonra tekrar buna niyet et. Valla çok büyük cesaret. Şaşkınım.
Ayrıca evliliğiniz genç yaşta sorunlar içinde bitmiş hala gelinlik derdindesiniz. Lütfen şu evcilik oyunu kafasından kurulun önce sonra evliliği düşünürsünüz.

aynı şeyleri yaşadım, 21 yaşında evlendim 2 ayda boşandım. karşıma bugüne çıkanlardan toplasan 2-3 kişinin ailesi sorun etti. ağır konuştular. olmadı zaten. onun haricinde görüşme yaptığım kimseyle sorun yaşamadım. hatta ben bekar birini düşünmüyorum dedikçe onlar peşimden koştular. tavsiye edebileceğim şu.. öncelikle kendinize güvenin. yaptığımız aptal bir hata üstümüze yapışmış değil. o zamanda kaldı, geçti gitti. her insan hata yapabilir, yanlış şeyler yaşamış olabilir.

demem o ki, hiç kendinizi ezik filan hissetmeyin. size gerçekten değer veren, her şeyinizle kabul eden, herkese karşı arkanızda duran birini bekleyin. o zaman evlenip ayrılmış olduğunuzu bile unutursunuz. bunu size unutturacak birini bekleyin eğer bu kişiyle olmazsa. ve inanın olmayan kişilerden sonra çok şükrediyorsunuz :)

bence pek ders almamışsınız. ben 21 yaşımda daha başımda kavak yelleri esiyordu siz 2. evlilik için dertleniyorsunuz. bu ne acele?

sevgilinizle aranız iyiyse devam edin elbet her şey yoluna oturunca ilerde isterseniz evlenirsiniz ama 25ten önce olgunluğa varıldığını düşünmüyorum ben varılsa bile insanın huyu suyu değişiyor.

Neden daha bu yasta evlilik ?
Tanı oku çalış Tecrübe et gez toz yeni yeni arkadaşlar edin.
Havlayan her köpeği duyma ağzı olan konuşur.
Boşanmakta hata değil , seni seven kişi zaten dert etmez.

Öncelikle siz dik duracaksinjz öyle kendinizi ezik eksik hatalı hissegmenizin hiç bir anlamı yok eğer siz kendinize böyle davranirsaniz insanların sizin için böyle düşünmeleri gayet normal. Siz kendinize güzel sıfatları yakistirdiginiz da başkalarının ne söylediğinin bi önemi kalmayacak emin olun siz kendinize gerekli değeri vermezseniz ilerde kiminle evlenirseniz evlenin bu yüzünüze vurulur önce siz içinizden silin .

Bende senin yaşındayken nisanlanip ayrılmıştım evliligin kıyısından dönmüştüm,çok cahildim ama çok yanlış birisiydi o iyi ki onunla evlenmemisim.
Şuanda 27 yaşındayım 1 senelik evliyim. Hala olgunlaşmış olduğum söylenemez aslında 30 yaşında evlensem daha iyi olurdu,tamam esimi cok seviyorum,evliliğim güzel ama bu sorumluluklar cok fazla
Biraz da yapı meselesi. Ben havaiyim. Şu yaşımda olgunlasacagima daha babamlara dil çıkartıyorum,şımarık şımarık hareketler yapiyorum. Kayinvalidemin yaninda geriliyorum o benim deli oldugumu bilmiyor çünkü
Yani evliligin ne oldugunu biliyorsun,bence acele etme ama etrafı takma onlar her zaman konusacak birsey bulurlar. Bu adami da iyi tanı bence
Kıskanç mı mesela?

Bende genç yaşta, evlendim ayrıldım.
Hiç bir şekilde, hayatımın hiç bir sürecinde sorun olmadı.
Ayrıca çevremde ki eş, dost, akraba vs vs hiç sorun olmadı.
Medeniyet seviyesi ile ilgili.
Uzun uzun yıllar sonra tekrar evlendim.
Çok severek, isteyerek, dileyerek evlendim.
Eşim bir kere bu konuda soru dahi sormadı.
Şu var tekrar evlenmek için çok çok çok çok erken, yerinde olsam asla bu kadar erken ikinci evliliği düşünmezdim.

Şu 3 senelik reşit hayatınıza 1 evlilik 1 boşanma ve 1 evliliğe giden ilişki sığdırmışsınız maşallah sizin kimsenin aklına ihtiyacınız yok bence sizin sırtınız yere gelmez bu cesaretle
Al benden de o kadar.
Söylenecek cok sey var da. Banlanmak istemiyorum yine.

daha çok gençsin ve hala toysun bana göre
biraz gez toz hayatina bak eglen ye iç evlilik her zaman olur önce şu altinda kaldığın yikik psikolojiden kurtul bence

Yahu bir bismillah... Hele bir okulunuzu bitirin, ayaklarınız yere bassın, eliniz ekmek tutsun öyle evlenin. İlk evliliğinizden hiç mi ders almadınız? İkinci yanlış evliliği de yapmak üzeresiniz zaten. Anasına babasına höt zöt diyen tipler sizi başı üzerinde mi taşıyacak sanıyorsunuz? Dikkat edin, ilk eşinizin aynısından bulmuş olabiliteniz gayet yüksek.

Anayı babayı işine karıştırmasın tamam da, o nasıl üslup?

Bir şeyler uhde kaldıysa biraz düşünüp, akıllı kararlar verin. Millet sizin yaşınızda daha yeni üniversite sınavlarına hazırlanıyor, merak etmeyin, hiç bir şeye geç kalmış değilsiniz. Ama düşünmeden yaşıyorsunuz. Bu şekilde ömür boyu kendinizi doğrultamazsınız.

Birden fazla yanlış evlilik yapıp boşanmış bir kadın olarak söylüyorum ki, acele etmeyin lütfen. 6 aydır tanıdığınız bir adamla hemen evlilik yoluna girmeyin. Daha yaşınız da çok küçük. Yanlış evliliğinizin ruhunuzdaki tüm izlerini silmeden, başka bir adamı düzgün değerlendiremezsiniz.

21 yaşındayım 2. Kez bosaniyorum dememek için lütfen bu kadar genç yaşta evlenme lütfen
İlerde çok pişman olursun
Evliliği mutlu gidenler bile keşke bekleseydim acele etmeseydim diyor, bunun mutsuz olma ihtimali var
Kendi işine kimseyi karıştırmayı sevmeyen insanla aynı hayatı nasıl paylaşacaksınız? Bunu düşün bu çok önemli bir nokta
Kendin diyorsun erken yaşta evlilik diye ve evlilik için hala erken şuan üstünden 10 sene gecmemiski
İçinde kalan ukteler şuan gelinlikken seneler sonra bekarlikta tadını cikartmadigin özgürlüğün olabilir. Senin ukte olarak gördüğün şeyi seneler sonra da gerceklestirebilirsin ama seneler önce kalan ukteye yapacağın hiçbir şey kalmaz.

Benim söyleyeceklerim bu kadar. Gerisi senin hayatın.

6 aylik bir iliski. Henuz insan ne kadar taniyabilir ki 6 ayda... hadi ilki hata idi, ikinci icin ne acele.. gelinlik giymek icin mi? Ustelik de sinirli imis. Ilki fiziksel siddet yuzunden bitmis. Ikincisi de sinirli imis. Bence iyi dusunup olcup bicmek lazim. Evlendin diye kimse sana madalya vermeyecek. Bu da fiziksel siddet uygularsa kim ne der diye hic bosanmayacaksiniz anladigim kadariyla cunku siz elalemin lafina bakan birisiniz. Madem oyle bu sinirli es adayini mumkunse iyice olcup bicmeden evlenmeyin.
21 yas. En guzel yaş... gez toz turlara katil... mumkunse yurt disina cik. Ne acele evlilik icin. Azicik bekarligin ozgurlugun tadini cikar.

Sevdiğiniz adam sorun yapmıyor siz niye böyle düşünüyorsunuz. Toplum baskısı yüzünden üzerinize cok gelmişler sanırım bu yüzden

Adam doğru söylemiş. Sanki hayatınız yarın bitiyormuş gibi koşa koşa evlenmeler, bir de böyle tiplerle... Benim kızım olsa ben de kızarım. Büyüyün biraz. Kendinizi geliştirin. Ki doğru düzgün hayatınız olsun, içine doğru düzgün insanları seçebilesiniz. Evlilik kaçmıyor.

daha 21 yaşındasın hala çok küçüksün 2. evlilik için bu kadar acele etme.gez, toz ,kendinle vakit geçir ,kendini geliştir, oku, ufkunu aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…