- 22 Kasım 2018
- 140
- 178
- 53
- Konu Sahibi Belatrixx_
-
Erkek arkadasiniz cok normal bi soru sormamis mi? Bence bunlari prolem etmesi gerekn birisi varsa erkek arkadasiniz. Siz uzulmeyin. O sizi gercekten seviyorsa kulagini kapatacaktir soylenenlereErken yaşta yaptığım bir evlilik vardı ve bu evlilik gerek psikolojik şiddet gerekse fiziksel şiddet sonucu 3 ayda bitti. Şu anda bir kurumda çalışmaktayım. Çalıştığım kurumda yaklaşık 6 aydır konuştuğum bir erkek var ve ben boşanalı yaklaşık 2 sene olmakta. 21 yaşındayım her yaşıtım gibi bazı şeyler içimde uhde kaldı o yaşımda ne istediğim gelinliği giymiştim ne de istediğim düğünü yapabilmiştim. Ayrıca şu anda okulum da devam etmekte şu dönemde daha evlilik düşünmüyorum ama konuştuğum erkek arkadaşımla da durumlar biraz ciddiye gidiyor gibi. Ailesi beni öğrenmiş geçen gün. Tanışalım ailesini sorduralım falan demiş babasigil. Erkek arkadaşım söylediğine göre ben sevdikten sonra ben sordururum size düşmez o işler demiş. Yapı olarakta sert birisi zaten öyle işine herkesi karıştırmasını sevmeyen birisi ama dün konuşurken ilk kez bana benim hakkımda ne düşünüyorsun dedi. Birden sorunca çok cümle kuramadım açıkcası. Onu sevdiğimi ve onunla herşeyin sorunsuz gittiğini ama eğer onunla ciddi bir yola çıkacak olursak çok laf duyacağını söyledim bana karamsar olduğumu söyledi sadece gerçekleri söylüyorum dedim çünkü boşandığım zaman ben biliyordum duyduğum lafları. Dünden beri nefes bile almak istemiyorum sadece erken yaşta yaptığım aptal bir hata şu anda göğsümü gere gere sevdiğimi bile söylememe engel oluyor. Bu sorunla nasıl baş ederim bilmiyorum. Başınızdan geçen böyle bir olay varsa siz nasıl baş ettiniz onu duymak istiyorum. Benim için hiçbir şey önemli değil boşanmış ya da boşanmamış olmak ama ben az çok ailemi tanıyorum başta kendi akrabalarım başlar ileri geri konuşmaya..
Öncelikle siz dik duracaksinjz öyle kendinizi ezik eksik hatalı hissegmenizin hiç bir anlamı yok eğer siz kendinize böyle davranirsaniz insanların sizin için böyle düşünmeleri gayet normal. Siz kendinize güzel sıfatları yakistirdiginiz da başkalarının ne söylediğinin bi önemi kalmayacak emin olun siz kendinize gerekli değeri vermezseniz ilerde kiminle evlenirseniz evlenin bu yüzünüze vurulur önce siz içinizden silin .Erken yaşta yaptığım bir evlilik vardı ve bu evlilik gerek psikolojik şiddet gerekse fiziksel şiddet sonucu 3 ayda bitti. Şu anda bir kurumda çalışmaktayım. Çalıştığım kurumda yaklaşık 6 aydır konuştuğum bir erkek var ve ben boşanalı yaklaşık 2 sene olmakta. 21 yaşındayım her yaşıtım gibi bazı şeyler içimde uhde kaldı o yaşımda ne istediğim gelinliği giymiştim ne de istediğim düğünü yapabilmiştim. Ayrıca şu anda okulum da devam etmekte şu dönemde daha evlilik düşünmüyorum ama konuştuğum erkek arkadaşımla da durumlar biraz ciddiye gidiyor gibi. Ailesi beni öğrenmiş geçen gün. Tanışalım ailesini sorduralım falan demiş babasigil. Erkek arkadaşım söylediğine göre ben sevdikten sonra ben sordururum size düşmez o işler demiş. Yapı olarakta sert birisi zaten öyle işine herkesi karıştırmasını sevmeyen birisi ama dün konuşurken ilk kez bana benim hakkımda ne düşünüyorsun dedi. Birden sorunca çok cümle kuramadım açıkcası. Onu sevdiğimi ve onunla herşeyin sorunsuz gittiğini ama eğer onunla ciddi bir yola çıkacak olursak çok laf duyacağını söyledim bana karamsar olduğumu söyledi sadece gerçekleri söylüyorum dedim çünkü boşandığım zaman ben biliyordum duyduğum lafları. Dünden beri nefes bile almak istemiyorum sadece erken yaşta yaptığım aptal bir hata şu anda göğsümü gere gere sevdiğimi bile söylememe engel oluyor. Bu sorunla nasıl baş ederim bilmiyorum. Başınızdan geçen böyle bir olay varsa siz nasıl baş ettiniz onu duymak istiyorum. Benim için hiçbir şey önemli değil boşanmış ya da boşanmamış olmak ama ben az çok ailemi tanıyorum başta kendi akrabalarım başlar ileri geri konuşmaya..
Al benden de o kadar.Şu 3 senelik reşit hayatınıza 1 evlilik 1 boşanma ve 1 evliliğe giden ilişki sığdırmışsınız maşallah sizin kimsenin aklına ihtiyacınız yok bence sizin sırtınız yere gelmez bu cesaretle
Geçen gün sosyal medyaya attığım bir fotoğrafımız yüzünden akrabalar şimdiden konuşmaya başlamış bile dün babamla tartıştık sanki önceki bulduğun çok iyiydi de şimdi ki mi iyi olacak gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?