- Konu Sahibi landemiyoladiyola
-
Açıkçası bende şeker yada tansiyondan şüphelerim. Birkaç hafta önce evde fenalaşarak gibi oldu. Ama covid yüzünden hastaneye gitmeye çekindik. Çünkü hiç kendisi gibi değil. Böyle bir sağlık sorunu olsa, Allah affetsin ama ona şükrederim, o derece üzüldüm. Teşekkür ederimbu sinir harbi normal mi oruc da tutuyorsa sekeri falan olabilir mi esinizin acaba?
hakli bir yan bulmaya calismiyorum fakat gozu donmus gibi anlatmissiniz.
her zamanki hali olsa siz de bu kadar sasirip uzulmezdiniz sanirim.
Tamamen dün gece böyle düşündüm, çok haklısınız malesef.. Teşekkür ederimOğlunuzla beraber esinizde ergenliğe girmis sanirim. Herkes acisindan talihsiz bir sey olmus. Ne diyim bilemedim. Uzuldum...
esimin ailesinden seker hastasi olanlar var boyle sinir hallerine sahit olacak kadar icli disli degilim ama fenalik hallerine sahit olmustum.Açıkçası bende şeker yada tansiyondan şüphelerim. Birkaç hafta önce evde fenalaşarak gibi oldu. Ama covid yüzünden hastaneye gitmeye çekindik. Çünkü hiç kendisi gibi değil. Böyle bir sağlık sorunu olsa, Allah affetsin ama ona şükrederim, o derece üzüldüm. Teşekkür ederim
O Daha bir cocuk, ve ustune ergenliğe ilk gecisler. Okadar normal ki...Aralarına girmenizi doğru bulmadım . Onun yemesi gereken tokadı siz yemişsiniz . O tokat belki çocuğunuzu kendine getirirdi . Ve el bebek gül bebek büyümek malesef hep öyle devam edeceği anlamına gelmiyor. Eşiniz çok fazla tepki vermiş ama araya girmiş olmanız oğlumuza yanlışını fark ettirmez
Aralarına girmenizi doğru bulmadım . Onun yemesi gereken tokadı siz yemişsiniz . O tokat belki çocuğunuzu kendine getirirdi . Ve el bebek gül bebek büyümek malesef hep öyle devam edeceği anlamına gelmiyor. Eşiniz çok fazla tepki vermiş ama araya girmiş olmanız oğlumuza yanlışını fark ettirmez
Tabiki de onun yemeside normal değil . Ama annesinin yemesi işleri daha fazla karıştırir annesinin kendine hak verdigini bile düşünebilir. Ergenlik kafası çünkü.O Daha bir cocuk, ve ustune ergenliğe ilk gecisler. Okadar normal ki...
dayakla hic birsey hallolmaz hanimefendi. Siz oyle buyutuldunuz galiba!!
Bende ömrümde bir tokat yemedim. Eşim babasını 10 yasında kaybetmiş, hiç kıyamaz çocuklarımıza. Bugune dek boyle birsey yaşamadık. Ondan kahroluyorum. Beni anladığınız için teşekkürler..O Daha bir cocuk, ve ustune ergenliğe ilk gecisler. Okadar normal ki...
dayakla hic birsey hallolmaz hanimefendi. Siz oyle buyutuldunuz galiba!!
Sormayın hasta oldum, sanki birden yaşlandım. Umarım çok teşekkür ederimAzarlasa bile içim gider, çok üzüldüm okuduklarima. Umarım bir an önce tatlıya bağlanır
Herşeyi konuşuruz ama o kadar kırgınım ki, içimden tek kelime etmek gelmiyor. Kendimi geçtim, oğlumun hali beni perisan ediyor. Çok duygusaldır, mahvoldu, çok agladı yavrum.Bence esinizle.konusun acikca kırıldığınızı ve telafi beklediginizi söyleyin
Ayrıca orucluyken sinirleri ziplayan insanlari da anlayamiyorum, madem nefsine hakim.olamiyorsun tutma o zaman kardesim!
Oğlunuz fevri davranıyor olabilir, erken ergenlik arti pandemi, hepimizin psikolojisi altüst oldu zaten
Hadi o cocuk, esiniz krizi yonetememis ve hic yasina uygun davranmamis
Oturup konusun ama ne kadar ciddi oldugunuzu da gosterin, özür bekliyorum da diyin
Şu hata yapinca özür dilemeyi acizlik goren egoist insanlari da anlayamiyorum hem suclu hem güçlü!
Çok üzüldüm sinirden kendini kaybetti demek ki her ne olursa olsun şiddetin her türlüsü kötü . Anne olarak ciğeriniz yanmıştır. Dilerim eşiniz hatasını fark eder kendini affettirirMalesef ben araya girene dek çok hırpaladı. Bir yetişkinle dövüşüyormuş gibi, anlatmak istemiyorum, çok yaktı canını.
Çok haklısınız, o kırgınlık geçmeyecek sanırım..normalde siddeti asla basite indirgemem ama ramazanin ilk gunu olmasi sebebiyle sinirler cok gergin olabiliyor. Anladigim kadariyla esiniz siddete meyilli biri degil normalde. O kirginlik icinizden hic cikmaz ama oruc gerginligine verip affedebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?