- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi landemiyoladiyola
Ya şiddetin devamı gelirse diye gergin düşüncelerinizde çok haklısınız.ancak burada tek hatalı olan baba değil.aynı şekilde ya oğlum annesiyle babasıyla terbiyesizce konuşmaya devam ederse diye de kafanıza takmalısınız.eşinizin yaptığını asla ve asla tasvip etmiyorum yaptığında çok haksız ama sinirlenmekte çok haklı.siz tek taraflı düşünüyorsunuz eşiniz bu hatayı durup dururken yaptı gibi davranıyorsunuz.oğlunuzun hatasını ayıbını neden görmüyorsunuz,canımızın parçaları evlatlarımızın yanlışlarını görmezden gelerek yada hafife alarak yada ergenliğe bağlayarak onları kayırmak onlara yapacağımız en büyük kötülük olur.tamam ergenlik kişi için de ebeveyn için de çok zor bir dönem.ama bu hormonları tavan yaptı kendini bulma sancıları çekiyor vesaire diye ana babasına mal mısınız diye hakaret etme terbiyesizlik yapma hakkı vermiyor hiçbir ergeneGerçekten diyorum ki insanız, hata yaparız.
Hayatımın en önemli parçası, gençliğim, esimi çok severim, bir hata için vazgeçmek istemem ama bilir, tokat, şiddet kırmızı çizgim.. Ya Allah korusun devamı gelirse? Düşünmek istemiyorum bile. Güçlü durmam gerektigi ile ilgili cok haklısınız. Yarin daha iyi olmalı yada olmuş gibi davranmalıyım. Sağolun