- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
Sok hemen Londonu araya, surda hemserilerimi bulmusumAman ne kizicam be Arzum un hatri icin actim. O versin yeter. :yag yakan smiley:
Ben de Londoner im.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sok hemen Londonu araya, surda hemserilerimi bulmusumAman ne kizicam be Arzum un hatri icin actim. O versin yeter. :yag yakan smiley:
Ben de Londoner im.![]()
O nerde haketten yaaaIngiliz de var ayol. beratti yi cagirip okeye donelim.![]()
Oyyy canım benimAman ne kizicam be Arzum un hatri icin actim. O versin yeter. :yag yakan smiley:
Ben de Londoner im.![]()
Sok hemen Londonu araya, surda hemserilerimi bulmusum![]()
Sok hemen Londonu araya, surda hemserilerimi bulmusum![]()
Kiz Paris i gordukten sonra I love London yaziyorum artik.![]()
Oyyy canım benimValla lipo da düşünüyordum Hee
Bu araa bende Almanya doğumluyum ama Türkiye kesin dönüş yaptık ben küçükkenIyikide dönmüşüz,yoksa gelmezmişim Belkide
![]()
Kiz Paris i gordukten sonra I love London yaziyorum artik.![]()
Oyyy canım benimValla lipo da düşünüyordum Hee
Bu araa bende Almanya doğumluyum ama Türkiye kesin dönüş yaptık ben küçükkenIyikide dönmüşüz,yoksa gelmezmişim Belkide
![]()
Bende türk i ye dogumluyum ama dönemedik bir türlü.ben türkiyemi özlüyorum yaOyyy canım benimValla lipo da düşünüyordum Hee
![]()
Bende begenmedim o yuzden bu aralar fransizca ogreniyorum. Celiskili hatunum ben.Paris mi? berbatovic. Cok cirkin ve pis bir sehir.
Ayyy bende pek begenmedim orayi yaaa
Rassig Napiyon cocugum yine sen alintilari![]()
Ben karistirdim yine dimiAyyy bende pek begenmedim orayi yaaa
Rassig Napiyon cocugum yine sen alintilari![]()
Ne Liposu??? Üçkagicilik yapmak yok![]()
Bende türk i ye dogumluyum ama dönemedik bir türlü.ben türkiyemi özlüyorum ya![]()
O nerde haketten yaaa![]()
Kattık karıştırdık valla konuyu
Yok valla,okey verirse Hasan bey yaptırcam Banane![]()
Bende begenmedim o yuzden bu aralar fransizca ogreniyorum. Celiskili hatunum ben.
Paris i sevmedim ama dillerine hastayim.
Bos alinti yapti.![]()
Ben karistirdim yine dimi![]()
Ben artik yatayim en iyisi..uykusuzluk basima vurduBende begenmedim o yuzden bu aralar fransizca ogreniyorum. Celiskili hatunum ben.
Paris i sevmedim ama dillerine hastayim.
Bos alinti yapti.![]()
Kattık karıştırdık valla konuyu
Yok valla,okey verirse Hasan bey yaptırcam Banane![]()
Bizim takıldığımız yer hep böyle oluyor zatenO kilosunu verdi rahat.Cocuklarini ders calistiriyordu en son.
Topik yarisma topiginden geyige dogru yol aliyor.![]()