21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

utanma canim sende en azindan aktifsin pes etmedin.
sağol canım bu hafta biraz benim icin hayal kirikligi dolu geçti her mutsuz oldugumda olan sürekli bir şeyler yeme moduna girdim zaten bu kiloya gelmenin sebebi olan:-( buna rağmen kendimle savaşıyorum yemek yemenin beni mutlu ettigi yok kendimi buna ikna etmeye çalışıyorum sonra yine kilo alıp daha mutsuz olacagimi biliyorum bugün yeniden başlamaya karar verdim mutlu hissetmenin başka yolları da olmalı gezmek kitap okumak müzik dinlemek film izlemek birşeyler bulmakla başlayacağım önce

bende moralim bozuk oldugu zaman cok yiyen ve elime ne gecerse atistiranlardanim cok kötü bir huy ceremesini gene biz cekiyoruz ama pes etmek yok biz kadinlar herseyin üstesinden geliyoruz kilo nedir o korksun bizden yeterki pes etme 100g 100g dir yaza citir olcaz

çok iyi düşünmüşsün. tek birşeyec takilio herseyi ona baglamak cok yanlis. bende artik senin gibi davranicam simdi bir muzik acayim kizimla dinleyelim. bahar gelsin kizimla bolca yuruyus yapacam magazalari gezecem :)

3 günde 11 adet patlıcan (karnı yarık ) yedim tam 1 kilo kaybettim. PATLICAN ZAYIFLAMAYI KOLAYLAŞTIRIP VÜCUTTA Kİ FAZLA SUYU (ÖDEMİ) ATTIRIRMIŞ

Hadi ya.. O zaman patlıcan yerine başka şeyler tüketmem lazım, çok da severim. Kilo almaya çalışıyorum da ben, sizin konudan da arada bakıyorum sizin yaptıklarınızın tersini yapıyorum

Iyi pazarlar arkadaslar,

Uc gun sebze ve balik ile beslendim ama yetti . Dun biraz lahmacun biraz adana biraz chips yedim.

Aralik'in ucunde yarisma bitiyor ama isterseniz yarisma tam bittikten uc hafta sonra bir kereligine (sadece listedekiler) 24 Aralik Carsamba gunu kilo bildirimi yapalim. Ne kadar korumusuz son kez bir gorelim. Boylece tam olarak kopmamis oluruz .

Sonra da kendiniz devam edersiniz.

Evetttttt

Kizlar ben bu yarismaya basladigimdan beri yediklerime cok dikkat ettim bol sebze meyva balik tavuk kefir salata bol su ve spor yaptim sporu bir ara yapamadim ama simdi Gene Spora basladim ama vucud bence bu tempoya alisti gecen carsambadan beri yemeklerimde biraz degisiklik yaptim biraz daha fazla yiyorum bu sefer makarna soslu asüre bunun gibi seyler bakalim Kilo verebilecekmiyim ve su anda cok spor yapiyorum insallah Kilo almam ve 2 l su her gün iciyorum

inşallah verirsin yavaşta versen sen verirsin. makarna soslu aşüre ilk defa duydum canima salcali pul biberli makarna çektirdin offf uyuyada kalmisim gec olmadan su koyayim

lucky cok güzel önerilerle geliyorsun sen cok begendim buraya yazamazsak ta 24 aralıkta gelir ve ne durumdayiz goruruz cok heyecanlı ben cok begendim

inşallah verirsin yavaşta versen sen verirsin. makarna soslu aşüre ilk defa duydum canima salcali pul biberli makarna çektirdin offf uyuyada kalmisim gec olmadan su koyayim
makarna soslu asure yi bende ilk başta anlamadim ama sanırım soslu makarna ve asure yediğinde bahsediyor kozmetik ay ıkisine de bayılırım bende zeytin yağlı yaprak sarma yedim 5 tane bende itiraf edeyim yalnız böyle birbirimizin yediğine özenerek bu yarışmayı nasıl kilo alinir şekline cevirmesek bari ben kozmetik ten yararlı şeylere ozeniyorum gidip spor yapayim bari şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…