21 günlük şeker orucuna varmısınız arkadaşlar :)

bugün 3. günümde bitti misafirliğe gittim ama hamur işi falan yemedim sadace kuru yemiş ve meyve ile idare ettim :)

bugün benim 4. günüm sandığım kadar eksikliğini çekmiyorum aburcubur yada şekerin

maalesef güzel giden şeker diyetim kayınvalidemin sabotajı sonucu yarım kaldı
yarın ilk gün sayarak tekrar başlayacağım

kızlarr ben yarın sağlıklı beslenmeye ve hayatımda yeni bir sayfa açmaya karar vermiştim sanırım bu şeker diyeti bana çok iyi gelecek tatlı sorunum var çünkü ... bende size katılıyorum yarın 1. günüm şekerle vücudumu zehirlemeye hiç niyetim yok şu andan itibaren hadi bakalımm :)

hoşgeldin canım benimde bugün 1. günüm beraber yapalım birbirimizi motive edelim olurmu?

Tamamdırrr :) süper o zaman birlikte başlıyoruz e ilk günü yarıladık sayılır beraberce yapalım bu işi canım

aynen :) aslında ben önceden başlamıştım 4 gün süper gitti 5. gün kayınvalidem yemeğe çağırdı mecburen tatlıdan da aldım
artık tam gaz devam bozmak yok

merhaba bugün sabah tam buğday ekmeğiyle yaptığım tostumu yedim
sabah geç kalktığım için öğlen yemek yemicem acıkırsam meyve ve sütle idare edicem :)

Veee 3. Günüde tamamlıyoruzz :) şu ana kadar hiç zorluk çekmedim umarım. Hep böyle olurr sopranos sen ne durumdasın canım nasıl gidiyor ?

defalarca bozduğum şeker diyetime tekrardan başladım
bugün 5. günüm benden başka yapan arkadaş yok galiba ama motivasyon açısından yazmaya devam edicem

arkadaşlar şeker diyetinde 6. günüm
aslında bu diyete biraz kilo vermek ve cildimi güzelleştrimek için başlamıştım ama dün dünya kanser günüydü kanserle ilgili haberleri izlerken şeker in kanser hücrelerinin en çok sevdiği yiyecek olduğunu öğrendim artık sağlığım içinde şekerden uzak durmaya karar verdim aslında yapabil,rsem hayatımdan çıkarmak istiyıorum şekeri

Kızlar şekerden uzak durmak güzel ama sakın karbonhidratı kesmeyin,yağlarınız olduğu gibi durur,kaslarınızı eritirsiniz.Vücut harcadığı enerjinin %60'ını karbonhidrattan elde edemezse kasları kullanır haberiniz olsun.

karbonhidratı kesmiyorum ama sağlıklı tüketiyorum mesela beyaz ekmek yerine tam tahıllı yada kepek ekmeği yiyorum süt yoğurt tüketiyorum zaten meyvelerin bir çoğundada karbonhidrat bulunuyor

Suan dislerimi yaptiriyom bitsin islemleri bende baslicam ki zaten 2 haftadir karatay diyeti yapiyom ondada yok Şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…