Aliskanliklar 21 gunde degisirmis bende bugun bunu dusundum 21 gun sekerli ve hamurlu hicbirsey yememek ekmekte dahil
ekmeği tamamen kesmek çok doğru olmayabilir belki ama en azından tam bığday kepek yada çavdar ekmeğinden az br parça tüketilebilir :)
Tamam sabahlari olsun sadece o zaman ne yapalim baslayalim mi yarin,:)))))
kesinl,ikle canım başlayalım yaa mesela ben çokm araştırma yaptım bu japon ve koreli kadınlar nasıl böyle zayıf ve genç
görünüyorlar diye iş beslenmede bitiyor kadınlar şeker ve işlnemiş hiçbir gıda yemiyorlar neredeyse
birde biz tutabilsek şu boğzımızı eminim cildimize bile etkisi olacaktır :)
şeker zaten bildiğin zehir vücuda zarardan başka birşey vermiyor yarından itibaren artık buradan birbirimizi motive edelim hergün gelip rapor verelim sohbet muhabbet alışırız sonunda mutlaka :) ne derdin?
Tamam soz tatli, hamur isi yok ne yedgimizi yaziyoruz olmeyiz yaaaa 21 gunde ben kilo yuzunden adet olamiyorum yine adetim gecikti tatli falan yemezsem belki adet olabilirim tamam yarin baslayalim ama sadece sabah degil mi ekmek??
Tamamdir canim baslayalim 21gun sonra insallah 2 kilo gider. Bende motive olurum iyice. Ben meyve pek yemem aklima gelmez.
Makarna , pirinc falan yenilecek mi yoksa sadece tatli borek mi
şimdi canım benim sorunum fazla abur bucur ve şeker tüketmek aslında mesal reçel çikolata fln görünce dayanamıyorum ben bunları tamamen kesicem onun dışında zaten senelerdir cay ve kahveme şeker atmam ben
bunların dışında bence makarna ve pirinç hamur işini de en aza indirelim tüketmemeye çalışalım
ayrıca meyve yenilebilir günde 1 yada 2 tane en fazla önemli olan işlenmiş gıda yememek :)
Bende yillardir cayima seker atmam tamam canim anlasildi yarin basliyoruz.
Canim, uzgunum durust olacam adet olamadigim icin aksam canim tatli istedi biskuvi yedim 4 adet cayla ben adet bitsin baslayayim
paylaşımın için saol valla bunları okuyunca insan tiksiniyor ama bazen tutamıyor insan kendini
başlayalım tabiki canım hoşgeldin ben dün başladım bugün 2. günüm :)Birlikte başlayalıııım :)
tabiki, canım hoşgeldin buradan birbirimize destek olup birlikte başarırız :)ben varımmmmm bu araalaar sağlıklı yaşamla kafayı bozdum zaten süper olur :)) hem yeni üye oldum ısınma turu olur arkadaslar
başlayalım tabiki canım hoşgeldin ben dün başladım bugün 2. günüm :)
Hoşbulduum peki benimde yarın 1.günm o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?