Benimde bugün 2.günümdü hareketleri daha iyi yapıyorum artık ama ölçülerimi daha almadım2.gün yapıldı
Bugun hareketleri biraz daha iyi yapabildim yinede 100e kadar yapamadigim hareketler var
canim callanetics sorunlu bolgelerine kesinlikle derman olacak garanti veriyorum.Yarın spora başlıyotum kızlar,sabah işe gitmeden yürüyüş yapcam evdeki bantta 40 dakka,akşam iştrn gelir gelmez de hem koşu hem callenitiks düşünüuorum aynı zamanda diyetteyim,
Kıştan beri diyetteyim bi veremedim gitti neden acaba vücut diyet yaptığımı algılqılamıyor mu ne
Canım şuan callenitiksi araştırıyorum,bucanim callanetics sorunlu bolgelerine kesinlikle derman olacak garanti veriyorum.
ben klasik videosunu yapiyorum 3 4 sayfa once paylasildi video bir goz gezdir ve hemen basla derim
diyet olarak ne yapiyorsun sürekli diyet psikolojisinde olursan kilo veremezsin metabolizman yavaslar
canim videosunu izlediysen özellikle callaneticsin özellikle ust bacaga etkili benim önce sonra fotom yok ama fark gözle görülürCanım şuan callenitiksi araştırıyorum,bu
Kadar yavaş bi spor popo ve bacağı nasıl etki ediyor merak ediuorum ,önceki halin ve sonraki halin resmi var mı?işten 5 te çıkıyotum eve gelince başlamayı düşünüyotum ya da 40 dakka koşsam mı bantta,acilen bacakları eritmem lazım
Diyet olarak şöyle yapcam
sabah kahvaktıda :2 dilim çavdar ekmek ve kahvaltı,
Öğlen:2 kaşık az yağlı sulu yemek yanında yoğurt ekmeksiz
Akşam 2 kaşık yemek,salata
Aburcubur,pilav,makarna,kızartma,ekmek,asitli içicek yasak
Günde 2.5 litre su
Ara öğün meyve
Şuan 66 kiloyum hedef 58
Senin 22 gün olmuş nasıl değişiklikler oldu çok merak ediyorum benim ilk günlerim ama şimdi bile biraz farkediliyocanim videosunu izlediysen özellikle callaneticsin özellikle ust bacaga etkili benim önce sonra fotom yok ama fark gözle görülür
Selam arkadaşlar,lütfen yardım edinnnnnnnn
Ben de bu spora başlamak istiyorum ama videoları bulamıyorum callenetiksc begin,ve 10 günde 10 yaş gençleş gibi videoları bana e-mail sayfama atabilir misiniz?
Çok merak ettim videoları burda depresyona girmek üzere olan tatlı bir bayan var
1 ay düzenli yaptım diyelim gerçekten neler olur sonuçlar, çok sıkıcı mı yapılması?
Canım ben yeni başlıycam bu hangi video oluyo,çok teşekkür ederimkadın mesela bir bölgenin sporunu yaparken benim canım çıkıyo nerdeyse kadın gevşeyin serbest bırakın omuzu bacakları diyo yaa ben zaten kaskatı oluyorum yaparken
Selam arkadaşlar,lütfen yardım edinnnnnnnn
Ben de bu spora başlamak istiyorum ama videoları bulamıyorum callenetiksc begin,ve 10 günde 10 yaş gençleş gibi videoları bana e-mail sayfama atabilir misiniz?
Çok merak ettim videoları burda depresyona girmek üzere olan tatlı bir bayan var
1 ay düzenli yaptım diyelim gerçekten neler olur sonuçlar, çok sıkıcı mı yapılması?
sporla olacak sonuna kadar savaş; )KIZLAR, birde Ebru Şallı'nın selülüt savar dvd'si var alıp deneyen oldu mu aranızda ? sanki o da işe yarıycak gibi yaaaa kararsızlıklar içinde bocalıyorum, işten geldim yatana kadar bol su içicem, bu ay sonu tatile gitcem ve hala şişimgören bana manken diyor belim ince balık etliyim ama arka bacakta hamur gib iyumuşak ve yağ var estedik doktorum gerek yok spor yap dedi ama bende çaresiz gibi hissediyorum kendimi sporla olucaksa sonuna kadar savaşarım
kadın mesela bir bölgenin sporunu yaparken benim canım çıkıyo nerdeyse kadın gevşeyin serbest bırakın omuzu bacakları diyo yaa ben zaten kaskatı oluyorum yaparken
kızzz ölçülerini aldın mı
evet o video canım .benim daha 4 sıkılaştırmayı sağlıyomuş bu hareketler yorucu ama dediğin gibi deli gibi yorulmuyosun en azından benCanım ben yeni başlıycam bu hangi video oluyo,çok teşekkür ederim10 günde 10 yaş mı oluyo....
Senin kaçıncı gün
Neden bu spor şekle sokuyorki bende deli gibi yorularak zatıflanılacağını düşünenlerdenim1 saat sonra yorucu oluyo mu
bende ebrunun tüm pilates dvd leri varKIZLAR, birde Ebru Şallı'nın selülüt savar dvd'si var alıp deneyen oldu mu aranızda ? sanki o da işe yarıycak gibi yaaaa kararsızlıklar içinde bocalıyorum, işten geldim yatana kadar bol su içicem, bu ay sonu tatile gitcem ve hala şişimgören bana manken diyor belim ince balık etliyim ama arka bacakta hamur gib iyumuşak ve yağ var estedik doktorum gerek yok spor yap dedi ama bende çaresiz gibi hissediyorum kendimi sporla olucaksa sonuna kadar savaşarım