21 Günlük Callanetics maratonuna var mısınız hanımlar :)

Ohh super cok mutlu oldum:KK54:
Nasil hissediyorsun aldin mi olculerini incelme var mi anlat bize de biraz
olculerimi almadim canim 40a tamamlayip almayi düşünüyorum insallah :nazar:

sıkılaşma bariz ortada callan pickney diyor ki bu hareketleri yaparsaniz ideal bacaklara kavusmakla kalmaz otesine bile gecebilirsiniz diyor.

insallah nasip olur o günler de en onemlisi inanmak :)):KK200:

olculerimi almadim canim 40a tamamlayip almayi düşünüyorum insallah :nazar:

sıkılaşma bariz ortada callan pickney diyor ki bu hareketleri yaparsaniz ideal bacaklara kavusmakla kalmaz otesine bile gecebilirsiniz diyor.

insallah nasip olur o günler de en onemlisi inanmak :)):KK200:

Hadi bakalım ben bize inanıyorum olucak :))

meraba bende callenetics yapmaya başladım bugün bende size katılabilir miyim :) birde hareketlerin çoğunu tam yapamadım normal mi

kızlar isteyene türkçe alt yazılı video atabilirim..ama nerden yüklüycem bilmiyorum..
bu arada bende akşam aksilik olmazsa başlıycam ama o yaşlı teyzeye nasıl dayanırım bilmiyrm :KK70:

kızlar isteyene türkçe alt yazılı video atabilirim..ama nerden yüklüycem bilmiyorum..
bu arada bende akşam aksilik olmazsa başlıycam ama o yaşlı teyzeye nasıl dayanırım bilmiyrm :KK70:

Canim sende super callanetics varsa atar misin bize de

valla ne var bilmiyorum da bi kaç sene önce indirmiştim.türkçe alt yazılı..nasıl atıcam peki?video yükleme sitesi var mı?

Canim mail adresimizi ozelden atsak ordan atabilir misin? Bizde 10 gunde 10 yas gencles var sadece. Valla harika olur atsan duacin oluruz :KK68:

X