nasıl gidiyor :)Arkadaslar bir bayan 48 saat call sonrasi sadece 5 kilo vermesine ragmen 40 bedenden 36 bedene düşmüş. .
Alin size yapmak için koca bir sebep daha :)
iyi gidiyor canım ozellikle şu 40 bedenden 36 bedene düşen kisinin yorumunu okuyunca daha da gaza geldim.nasıl gidiyor :)
senden başka yapan yok sanırım
Bende geldim aranıza.iyi gidiyor canım ozellikle şu 40 bedenden 36 bedene düşen kisinin yorumunu okuyunca daha da gaza geldim.
aynen ya benden baska kimse yapmıyor bu cok özel bir spor anlata anlata dilimde tüy bitti ama insanlar fizikleriyle cok barisik heralde napalim yapacak bir sey yok
hosgeldin canim benimBende geldim aranıza.
nasildi canim zorlandin mi1.gün yapıldı. İnşallah etki edecek şekilde yapabiliyorumdur.
Karın hareketini yaparken boynum zorlandı boyun omurumda eğrilik var ondan kaynaklanmış olabilir.Birde yerebotırup bacağı arkaya pelvisi yukarı yaptığın harekwtye kalçama kramp girdi :)Durdum tekrar yaptım. Güzeldi sadece uzun olması sıkıyor.Ama hareketleri öğrenip kendimiz yapınca 40 dakika biter sanırım.nasildi canim zorlandin mi
bana atabilir misin canım . özelden de mesaj attım sana . lütfen hiçbir yerde bulamıyorum.kızlar isteyene türkçe alt yazılı video atabilirim..ama nerden yüklüycem bilmiyorum..
bu arada bende akşam aksilik olmazsa başlıycam ama o yaşlı teyzeye nasıl dayanırım bilmiyrm
kusura bakmayın herkese tek tek yazıyorum ama bu videoları hiçbir yerde bulamadım ve yapmayı çok istiyorum. mail adresimi özelden de attım . lütfen bana da atabilir misinz? hep beraber güzelleşelim kızlar :)Karın hareketini yaparken boynum zorlandı boyun omurumda eğrilik var ondan kaynaklanmış olabilir.Birde yerebotırup bacağı arkaya pelvisi yukarı yaptığın harekwtye kalçama kramp girdi :)Durdum tekrar yaptım. Güzeldi sadece uzun olması sıkıyor.Ama hareketleri öğrenip kendimiz yapınca 40 dakika biter sanırım.
sizin her gün yaptığınız bu mu kızlar . ben de 10 saatte 10 yaş gençleş yapmak istiyorum. siz onu yaptıktan sonra mı buna geçtiniz. birazcık bilgi verebilir misiniz . hepinize kolay gelsin :)
Bu biraz daha ileri seviye oluyormuş. Ben şimdi linki paylaşan arkadaşın gönderisini bulacağım.sizin her gün yaptığınız bu mu kızlar . ben de 10 saatte 10 yaş gençleş yapmak istiyorum. siz onu yaptıktan sonra mı buna geçtiniz. birazcık bilgi verebilir misiniz . hepinize kolay gelsin :)
Buradan indirebilirsin M minikcadalozhttps://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/edit?pref=2&pli=1
Kizlar video bu.
C cranial canim senin yaptiginda bu di mi
çok teşekkür ederim çok mutlu oldummBuradan indirebilirsin M minikcadaloz
tabi canim benim 40 dakikada bitiyor insan alisiyor zamanlaKarın hareketini yaparken boynum zorlandı boyun omurumda eğrilik var ondan kaynaklanmış olabilir.Birde yerebotırup bacağı arkaya pelvisi yukarı yaptığın harekwtye kalçama kramp girdi :)Durdum tekrar yaptım. Güzeldi sadece uzun olması sıkıyor.Ama hareketleri öğrenip kendimiz yapınca 40 dakika biter sanırım.
canimm hosgeldin istersen olculerini yaz berabet baslayalimçok teşekkür ederim çok mutlu oldumm