21 Günlük Callanetics maratonuna var mısınız hanımlar :)

Arkadaslar bir bayan 48 saat call sonrasi sadece 5 kilo vermesine ragmen 40 bedenden 36 bedene düşmüş. .
Alin size yapmak için koca bir sebep daha :)

nasıl gidiyor :)
senden başka yapan yok sanırım
iyi gidiyor canım ozellikle şu 40 bedenden 36 bedene düşen kisinin yorumunu okuyunca daha da gaza geldim.

aynen ya benden baska kimse yapmıyor bu cok özel bir spor anlata anlata dilimde tüy bitti ama insanlar fizikleriyle cok barisik heralde napalim yapacak bir sey yok

Bende geldim aranıza.

nasildi canim zorlandin mi
Karın hareketini yaparken boynum zorlandı boyun omurumda eğrilik var ondan kaynaklanmış olabilir.Birde yerebotırup bacağı arkaya pelvisi yukarı yaptığın harekwtye kalçama kramp girdi :)Durdum tekrar yaptım. Güzeldi sadece uzun olması sıkıyor.Ama hareketleri öğrenip kendimiz yapınca 40 dakika biter sanırım.

kızlar isteyene türkçe alt yazılı video atabilirim..ama nerden yüklüycem bilmiyorum..
bu arada bende akşam aksilik olmazsa başlıycam ama o yaşlı teyzeye nasıl dayanırım bilmiyrm
bana atabilir misin canım . özelden de mesaj attım sana . lütfen hiçbir yerde bulamıyorum.

kusura bakmayın herkese tek tek yazıyorum ama bu videoları hiçbir yerde bulamadım ve yapmayı çok istiyorum. mail adresimi özelden de attım . lütfen bana da atabilir misinz? hep beraber güzelleşelim kızlar :)

tabi canim benim 40 dakikada bitiyor insan alisiyor zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…