- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
Caniim cok sevindim senin adina. Simdi neye geciceksin bu egzersizlere devam mi? Bende bayram girince anneannemin yanina gittim tabii yapamadim internet bile cekmedi yaylada
Bugun ilk defa yaptim
1.gün yapıldı
cok teşekkür ederim canim :)
aynen bu egzersizlere devam . sana eslik edecegim)
olculerimi almadim canim 40a tamamlayip almayi düşünüyorum insallahOhh super cok mutlu oldum
Nasil hissediyorsun aldin mi olculerini incelme var mi anlat bize de biraz
olculerimi almadim canim 40a tamamlayip almayi düşünüyorum insallah
sıkılaşma bariz ortada callan pickney diyor ki bu hareketleri yaparsaniz ideal bacaklara kavusmakla kalmaz otesine bile gecebilirsiniz diyor.
insallah nasip olur o günler de en onemlisi inanmak :))
onemli olan pes etmemekHadi bakalım ben bize inanıyorum olucak :))
tabi ki katilabilirsin canim hosgeldin :))meraba bende callenetics yapmaya başladım bugün bende size katılabilir miyim :) birde hareketlerin çoğunu tam yapamadım normal mi
tabi ki katilabilirsin canim hosgeldin :))
cok normal ben de ilk zamanlarda oyleydim ama alisacaksin sakin pes etme)
aynen canim paylas olculerini bakalim nasil degisim olacak?Etmem :) birde ben diyet yapıyorum ölçülerimi yarın alıcam paylaşırım burda o zaman
kızlar isteyene türkçe alt yazılı video atabilirim..ama nerden yüklüycem bilmiyorum..
bu arada bende akşam aksilik olmazsa başlıycam ama o yaşlı teyzeye nasıl dayanırım bilmiyrm
valla ne var bilmiyorum da bi kaç sene önce indirmiştim.türkçe alt yazılı..nasıl atıcam peki?video yükleme sitesi var mı?Canim sende super callanetics varsa atar misin bize de
kalori hesaplıyorum hedef 2 ayda 10 kilo vermek birde sıkılaşmak :)üni sınavına hazırlandım 2.senemdi 2 senede 15 kilo aldım şimdi üniye gitmeden vermek istiyorumaynen canim paylas olculerini bakalim nasil degisim olacak?
ne diyeti yapiyorsun canım
valla ne var bilmiyorum da bi kaç sene önce indirmiştim.türkçe alt yazılı..nasıl atıcam peki?video yükleme sitesi var mı?
bendeki de o :)Canim mail adresimizi ozelden atsak ordan atabilir misin? Bizde 10 gunde 10 yas gencles var sadece. Valla harika olur atsan duacin oluruz
Canim mail adresimizi ozelden atsak ordan atabilir misin? Bizde 10 gunde 10 yas gencles var sadece. Valla harika olur atsan duacin oluruz
supersin canimm zamanla oturacak kolaylıkla yapabilir hale geleceksin2.gün yapıldı
Bugun hareketleri biraz daha iyi yapabildim yinede 100e kadar yapamadigim hareketler var
bu hareketlerle süper sikilasacaksin canimkalori hesaplıyorum hedef 2 ayda 10 kilo vermek birde sıkılaşmak :)üni sınavına hazırlandım 2.senemdi 2 senede 15 kilo aldım şimdi üniye gitmeden vermek istiyorum